Amanın çok severim eline sağlık, tarif var mı24 Ağustos
Annem bana pek işe yaptırmıyor ben de can sıkıntısından bugün tatli yaptim, bir de biberli domates turşusu için 3 kilo domates rendeledim
Tamamdır canısıAktif olmayanları, daha doğrusu mazeretini lütfedip söylemeyenleri yarın listeden çıkarıyorum. Tekrar almayı da düşünmüyorum listeye. Etiketsiz takip etmek isteyen edebilir
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
pawlover
D dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@CKbeautyandsheer
BettyRuble
@blondemary
@reyyanK
cyd86
@mirjam
meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
@Anka
@Coolpeople
Gsyabk
mavidelisiii
@Yesilb4h4r
Birtekefem
@MorVampirella
@Pasiflora25
@Limonsuzzcay
@Niran Nevra
U UcanSupurge
Bugün çok aşırı yorgundum yarın sabah inş24 ağustos ödevi
Buzdolabı iç dış silmek, üstünü unutmayalım
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
pawlover
D dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@CKbeautyandsheer
BettyRuble
@blondemary
@reyyanK
cyd86
@mirjam
meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
@Anka
@Coolpeople
Gsyabk
mavidelisiii
@Yesilb4h4r
Birtekefem
@MorVampirella
@Pasiflora25
@Limonsuzzcay
@Niran Nevra
U UcanSupurge
Oyu yine yakinsin valla ama herkes kendi kosturmacasinda tabi..benimde öyle hatta eşimin 1 gün izni olurdu onda da ne yapacaz inan şaşırıyordum o yüzden genelde ben internetten seçerdim begendiklerimizi gidip bakar alırdık..oğlumun odası geldi eşim yok karnim kocaman ustalar evin içinde fena oluyor ama hayat işteYok diğer yakaya geçtim evlenince
İşlerden korkmuyorum hiç ama düzensizlik ve belirsizlik yoruyor beni inan ki. Dolabı hala seçemedik. Evde her yer birbirine girmiş durumda. Eşim çalışıyor yoksa belki daha hızlı olurdu her şey ama ancak hafta sonları düzgün iş halledebiliyoruz hafta içleri ben tek başıma ne yapabilirsem artık
Yeni bir okula başladım pek sosyalleşemedim toplantı vardı bitmek bilmeyen baya konuşkan bir müdüre denk gelmişiz iki gün daha toplantı yapar zannımcaÖrtmenim nasıl geçti aylardan sonra ilk isgunuydu degilmicovid korkusu dışında sosyalleşmek iyi gelmiştir
Hayırlı olsun yeni iş yerinizYeni bir okula başladım pek sosyalleşemedim toplantı vardı bitmek bilmeyen baya konuşkan bir müdüre denk gelmişiz iki gün daha toplantı yapar zannımca
Teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlı olsun yeni iş yerinizsağlıkla atların toplantilari
Var tabii olmaz mıAmanın çok severim eline sağlık, tarif var mı
Çok teşekkür ederimVar tabii olmaz mı
Bizim yaptigimiz ölçüye göre vereyim.
3kg domates
1 kg kıl biber
2 su bardağı sirke
1 buçuk su bardağı sıvı yağ
1 buçuk yemek kaşığı kaya tuzu
10 diş kadar sarımsak
Domatesler rendelenir,
Biberler küçük küçük doğranır (isteğe bağlı)
Sarımsaklar soyulup doğranır.
Kalan tüm malzemeler ile birlikte bir kapta hepsi güzelce karıştırılır ve üzeri kapatılarak buz dolabinda bir gece bekletilir. Ertesi gün kavanozlara paylastirilarak serin bir yerde veya buz dolabında saklanır.
8 lere kurs açican mi canim :)Yeni bir okula başladım pek sosyalleşemedim toplantı vardı bitmek bilmeyen baya konuşkan bir müdüre denk gelmişiz iki gün daha toplantı yapar zannımca
Var ya. Her yere yetişmeye çalışıyoruzburada bayagi calisan varmis sanirim? olamazźzz
Reisim 14 gün boyunca evde değilim 14 gün sonra tekrar görüşmek üzere herkese kolay gelsinAktif olmayanları, daha doğrusu mazeretini lütfedip söylemeyenleri yarın listeden çıkarıyorum. Tekrar almayı da düşünmüyorum listeye. Etiketsiz takip etmek isteyen edebilir
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
pawlover
D dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@CKbeautyandsheer
BettyRuble
@blondemary
@reyyanK
cyd86
@mirjam
meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
@Anka
@Coolpeople
Gsyabk
mavidelisiii
@Yesilb4h4r
Birtekefem
@MorVampirella
@Pasiflora25
@Limonsuzzcay
@Niran Nevra
U UcanSupurge
Kolay gelsinBurdayım
Cumartesi gününden beri konserve yapıyorum.
Bugün de okulun ilk günüydü, perte çıktım
Biliyorum canımMerhaba, ben malum hâlâ iş yapamıyorum
Eline sağlıkBugün çok yoğundum okulun ilk günü malum günlerdir temizlenmeyen evimi temizledim okul dönüşü daha şimdi oturuyorum
Allah kolaylık versinBenim 1.5 yaşında kızım var ,teli elime aldığım an üstüme atlıyor,mesaj yazmam imkansız,evdede tekiz ,babası yoğun çalışıyor,oyuzden sürekli peşimde,mesaj yazarken kapı arkalarına yada mutfak tezgahının üstünde ona çaktırmadan yazmam gerekiyo ,yada TV izlettirmek bunu da yapmak istemiyorum,bu yüzden aktif olarak yazamiyorum ,ama girip bakıyorum ,hoşuma gidiyor bu topik ,görevler,gün içinde uyuduğu saat 1.5 ondada koştur koştur iş yapmaya calisiom, yemek yapıyorum,akşam da bazen erken yatiyo bazen yatmiyo ,o yüzden aktif yazanlardan değilim ama göreve bakmaya geliyorum sık sık
Eline sağlık*okula gidildi
*Etraf toparlandı
*Tüm ev süpürüldü
*Paspas Yapıldı
*Tuvalet yıkandı
*Bulaşık makinesi doldurulup yıkanınca boşaltıldı
*Bi makine çamaşır asıldı
*Yemek Yapıldı
*Mutfak Toparlandı
*Buzdolabı iç, dış temizliği & Toz Alma & Banyoyu yıkama yarına bırakıldı
Negocum ben hep buradayım korkudan söyleyeyim dedim yine de
Mazeretsiz olanlar dedim canımNego özelden konuşmuştuk diye birde sayfaya yazmadım. Cumartesiden beride annemlere geldik. Ben mazeret bildirdiğim için rahattım ama nasıl istersen yazmasamda takip ediyordum aslında. Sessizce devam ederim takibe napalım :)
Oo elinize sağlıkBugün çok şey yapacağımı söylemiştim kızlar
Güne yatakları toplayıp evi havalandırma ile başladım.
Güzel bir kahvaltı sonrası mutfağı hallettim hızlıca yüzeysel.
Çokça eriğim vardı onları pestil yaptım,hoşaflık dolaba poşetledim,kurutmak için çizik atıp balkona serdim,biraz da çekirdeksiz doğrayıp kurumaya bıraktım.
Yemek yaptım.
Bilmem kaçıncı kez evi toparladım.
2makine çamaşır yıkadım,serdim.
Valizleri boşalttım,kıyafetleri dolaba yerleştirdim.
Kalan işlerim ;
➡Bulaşık mak. boşaltılıp kirliler yerleştirilecek
➡Dolaba yeşil biber ayıklanıp,doğranıp konulacak.
Tam 20 kilo patlıcan kurusu yaptık annemle,turşu da yaparsam kışa hazırız ❄
Nego Saygılar
Biliyorum canımCanım misafirlerim var o yüzden sadece yaptıklarımı yazabiliyorum sadece
Peki
Eline sağlıkSabah kahvaltı yapıp mutfağı toparladim.
Dışarı çıktık biraz
Geldim çocukları yikadim
3makina çamaşır vardı topladım,
Katladim yerleştirdim
3makina da bugün yıkandı, astim
Evi süpürdüm
Sildim
Toz aldım yemek yendi, mutfak toplandı yine
Acayip yoruldum.
Minik suratımı uyutup çay icicem inşaAllah.
Buzdolabıni geçen temizledim,ondan yapmadım birdaha..
Hayır tabi ki söylemiştin mazeretiniBeni biliyorsun. çıkarıcanmııı
Hayır canım mazeretini bildiriyosun zatenNegom işim yoğunlaştı bir gün geceye kadar çalşıp bir gün evde oluyorum ondan gelemiyorum ben bu ara :) etiketsiz de takip ederim :)
Eline sağlık24 Ağustos
- Evin tozlu alındı, yerler silindi, süpürüldü
- Çamaşır yıkandı, asıldı, toplandı
- Wc ve banyo yıkandı
- Balkonlar yıkandı
- Yemekli misafir için hazırlık yapıldı
- Mutfak toplandı
- Ocağa yağ çöz sıktım bekliyorum sileceğim.
Ama aktif olmuyorsun, günde bir mesaj en azından şunu yaptım ya da yapmadım diye yazabilirsinNego cugum vallahi bir daha listeden cikartilirsam bu sefer bunu kaldıramam geçen sene bu zaman işe girdigimde takip edemediğim için afaroz edilmistim haftasonu yazlığı sildim supurdum herbi işini yapıp kapatttim.bugun de işbaşı yaptım.aşiri yorgunum evim perişan beni perişan etme
PekiBen bir kaç gün takıp edeyim. Görevlere vs. Ayak uydurabilecekmiyim bakayim
Afiyetle yemek nasip olsun24 Ağustos
Annem bana pek işe yaptırmıyor ben de can sıkıntısından bugün tatli yaptim, bir de biberli domates turşusu için 3 kilo domates rendeledim
Eline sağlıkBugün yaptıklarım
Mutfak dolaplarını dıştan sildim
Sık kullandıklarımın içlerini de sildim
Buzdolabını iç dış üst sildim
Ocağı dip bucak temizledim
Fayansları tezgahı lavaboyu cifledim
İki odanın yerini değiştirdim(Toz-süpür-sil detaylı)
Bu kadancık
Eline sağlıkYatakları topladım
Almış başını giden evi topladım
Detaylı Sildim süpürdüm toz aldım
5 makine çamaşır yıkadım astım
3 makine katladım yerine koydum
2 makine duruyor hala :/
Acayip yorgunum
Eline sağlıkBügun yapılanlar pazartesi olduğundan çırpma günüydü bütün evi cirptim koltuk arkaları dahil sildim halıları serdim toz aldım camları sildim çiçekleri suladim kuran okudum akşam yemeğini yaptım işim bitti diye rahatça oturdum ama sonra bir farkettim ki dağ gibi ütülukler beni bekliyormuş yarına artık. Birde negom bir süre sadece ödeve bakıp gidicem 1 hafta kadar internetim sıfır beni mazur gör ama mutlaka etiketle takipteyim sizi
GünaydınGünaydın
Hayırdır, sıkıntı yoktur umarımReisim 14 gün boyunca evde değilim 14 gün sonra tekrar görüşmek üzere herkese kolay gelsin
GünaydınGunaydinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?