Akşama daha çok var yaparsınşaka gibi ya kendi istediğim maratonda sadece buzdolabını temizleyebildim. Elimde olmayan sebeplerden dolayı. Akşam ya s biraz sonra tekrardan yapacağım maraton insaallah
Ben hep tadına bakarım hiç farklı yol aramadım varsa bende öğrenmiş olurumsize çok denişik bir soru sorucam
turşunun olduğunu nasıl anlıcaz açmak istemiyorum ama
Açmadan anlamamsize çok denişik bir soru sorucam
şaka gibi ya kendi istediğim maratonda sadece buzdolabını temizleyebildim. Elimde olmayan sebeplerden dolayı. Akşam ya s biraz sonra tekrardan yapacağım maraton insaallah
Ara öğünlerde üzerine tarçın döker cevizle yersin
1 gün olduAçmadan anlamamkaç gün oldu?
Ben maratonu duydum ya gidiş o gidişBen de şimdi başlayacağım insaallah. Ne kadar sürede yapalim 1 saat 2 saat bana uyar
1 buçuk saat kadar temizlik yaptım canım
Renginden anlaşılıyor sarıya dönmüşse salladığında aşağıdan yukarı doğru Beyaz tortu gibi oluşuyorsa muhtemelen olmuştur canım açma ağzını hava aldıkça mayalanmasını durdurmuş oluyorsunsize çok denişik bir soru sorucam
Allah seni iyi ede1 gün oldu
rengi hafif dönmüs evet canim cok istedi sabirsizlandimBen maratonu duydum ya gidiş o gidiş
Renginden anlaşılıyor sarıya dönmüşse salladığında aşağıdan yukarı doğru Beyaz tortu gibi oluşuyorsa muhtemelen olmuştur canım açma ağzını hava aldıkça mayalanmasını durdurmuş oluyorsun
Allah seni iyi ede3 haftaya olur sıcak suyla kurduysan 15 güne de olur aslında
Maaşallah ne güzel Ellerine saglik. Ben de 18.20 den 18.55 e kadar kendi kendime yaptım bu sefer. banyonun aynasini, klozeti,lavaboyu ve yeri yikadim. Fayansini da sildim. Tuvaleti ve lavaboyu,aynasini,lavabonun dolabini sildim. Yeri yikadim.Ben maratonu duydum ya gidiş o gidiş
Ben de mutfak dolaplarının buzdolabı bulaşık makinesinin yüzünü sildim davlumbazı sildim diğer odaların tozunu aldım prizleri de elden geçirdim o sıraMaaşallah ne güzel Ellerine saglik. Ben de 18.20 den 18.55 e kadar kendi kendime yaptım bu sefer. banyonun aynasini, klozeti,lavaboyu ve yeri yikadim. Fayansini da sildim. Tuvaleti ve lavaboyu,aynasini,lavabonun dolabini sildim. Yeri yikadim.
Yaptıklarım
Yatakları topladım
Evi topladım
Süpürdüm
Sildim
Toz aldım
Buzdolabını temizledim
Çöpleri attım
Buzluğa kışlık bir şeyler attım
Yemek yaptım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Banyo Vc ovdum
Dip not mutfak şuan uçuyor bende hal kalmadı ya :/
Dipnota kadar her şey fevkaledenin fevkinde onu da hallettin mi benden bi kahve gelsin sana bacımYaptıklarım
Yatakları topladım
Evi topladım
Süpürdüm
Sildim
Toz aldım
Buzdolabını temizledim
Çöpleri attım
Buzluğa kışlık bir şeyler attım
Yemek yaptım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Banyo Vc ovdum
Dip not mutfak şuan uçuyor bende hal kalmadı ya :/
Yettim gari iyiyim şükür kavun yedim kendime geldim diyeti terki diyar eyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?