Elma yok
Alamaz mısın :/Elma yok
Büyüdükçe yapışıyorlar demek ki memeye. Geliyor şimdi memeyi öpüp yanağını değdirip sevip gidiyorCümlelerime ilk önce Allah kolaylık versin diyerek başlıyorum
Benim büyük mene düşkünü değildi, bir yaşına kadar zar zor emdi, kendi istemezdi hep ben verirdim.
Bir yaşında gündüz tamamen bıraktı, bende gece o uyurken kalkıp iki kere emzirdim gece, 7 ay öyle devam ettim 19 ay emdi. İçimde ukde kaldı şöyle meme diye isteyen bebe.
Sonra Allah bana da al o zaman dedi . İkinci doğdu 20 gün bir kere bile mememi istemedi asla almadı ağzına, yeter pes ediyorum dediğim gün tuttu. Tutuş o tutuş nasıl bir meme sevdasısürekli emiyordu. 21 aylıkken kademeli azaltmaya başladım, meme yorulmuş biraz dinlensin, aaa süt bitmiş dolsun diye diye azalttım iki ay da, günde beş dört üç iki bir ve final cidden çok düşkündü. Ki bırakınca aylarca söyledi anne memede süt bitti ben hepsini içtim diye
1 dakika var aha da gaza geldim başlıyorumArkadaslar Saat 5 de maraton yapalım mi
Aldım vallahi yapacam akşamaAlamaz mısın :/
Ara öğünlerde üzerine tarçın döker cevizle yersinYemek hazırlıyorum öldüm sıcakta tşörtüm belime kadar su oldu
Bide evde elma var.
A ha ha ayrılık çok acıBüyüdükçe yapışıyorlar demek ki memeye. Geliyor şimdi memeyi öpüp yanağını değdirip sevip gidiyor
Hoş geldin mehlikaArkadaşlar havalar ne kadar sıcak ya. Daha doğru düzgün is yapamadım. Aspiratoru dün temizlemistim.
Teşekkür ederim canımHoş geldin mehlika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?