Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aspiratör mutfaktaki ise yeni temizledim. Prizler evet itiraf ediyorum pis. Sabah temizleyeyim inş bonusum....@negoo nasıl bu arada bilgin var mı?

Aaa patladı mı yoksa düdüklü

Bahçeden çıktık kızları yıkıycam hemen
Oh mis gibi uyurlar
Aaa patladı mı yoksa düdüklü
Yok ya arada bi bu 1-2 falan ayarladığımız yerden içerdeki tüm buharı dışarı fışkırtıyo neden yaptığını çözemedim. Su max ı geçmiyo düdükte tıkalı değil ama özellikle et haşlarken mafediyo tüm evi

Öff banada olmuştu ya hemde kek suyu yağlı yağlı ocak camın yanındaydı perdeye sindi o yap kokusu 60 ta yıkadım buruştu yinede çıkmadı attım en son

Öff banada olmuştu ya hemde kek suyu yağlı yağlı ocak camın yanındaydı perdeye sindi o yap kokusu 60 ta yıkadım buruştu yinede çıkmadı attım en son
Benim de tavan sarı kaldı iğrenç oldu kocama boya diyom yeni ev ne boyası diyo

Nasıl patladı düdüklü ya. En korktuğum şey

İşte çalıştım eve ggeldim. Yemek yoktu. Yemek yaptım. Bulaşık mk temiz ve doluydu, boşalttım. Yine doldurdum. Sofrayı topladım. Zaten yatma saati geldi. Başka da işe vakit kalmadı. Yarına da yemek yok. Düşündüğüm yemek de yok aklımda. Şimdi ben bu şekilde yoğun yoğun yaşayıp 60 yaşında emekli mi olcam peki ben ne zaman dinlencem. Hafta sonları mıbu yaşta belki yeterim de 50den sonra bu tempoda allah sağlık versinde olduğu kadar artık

Allah Allah neyse ki patlamamış canım bi arkadaşımın yüzüne patlamıştı mumya gibi sarmıştılar kızcağızı Allah muhafaza

Evet ya 75 tl bende ufak bir şok geçirmiştim ama değer. Birdahada imrendiğimiz özendiğimiz şeylere dikkat edek
Olsun yaa emzirdik doya doya çok şükür. Hiç nasip de olmayabilirdi.
Değer inşallah valla bilmiyorum bit kadar hapı ikiye böldüm bi de çok umudum yok valla

Önce bi taşım kaynatıp köpüğünü mü alsan acaba. Geçmiş olsun çok kötü olmuş

Neler yaptım bugün maratonda 1 saatlik değildi tabi 5 e kadar diyim.

Kızların odasını topladım onlarda ufak tefek yardım etti. Masayı cifledim tozları aldım aynayı sildim.
Halıyı fırçaladık süpürdüm.
Camını sildim yerini sildim.
Ufak bi sökük vardı oğlanın bornozunda onu diktim.
Yatak odasının halılarını fırçaladım süpürdüm.
Banyo tuvaleti temizledim klozetler yerler lavabolar.
Kapı önünde falan görünen bazı yerleri sildim.
Mutfağı süpürdüm sildim dolap altındaki kapağı çıkarmıştım orayı sildim taktım.
Balkonu üstten sildim.
Salonu süpürdüm.
Mutfağa girdim makineyi boşalttım bulaşıkları koydum çalıştırdım.
Yemeği hazırladım.

Yemekten sonra çıkanları elimde yıkadım.
Dondurma yediler bi daha yıkadım.
Çay boşalttım tezgahı cifledim çay yaptım.
Çocukları bahçeye indirdim çıkınca ikisinide yıkadım.
Büyük bi ayı vardı oyuncak onu yıkadım duşkabinde.
En son az bi çamaşır vardı katladım.

Olsun yaa emzirdik doya doya çok şükür. Hiç nasip de olmayabilirdi.
Değer inşallah valla bilmiyorum bit kadar hapı ikiye böldüm bi de çok umudum yok valla
Tabiki o işin şakasıydı :) küçükler ama etkili demekki artık emmiyor değilmi? Hapı alınca birde bandaj yap sıkıca sar göğüslerini.
O değil de 1 yaşına kadar da süt olsun diye yemediğim kalmadı midem çöplüğe dönmüştü
Aynen humanna stil çayı hurmalar bulgurlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…