Düzenli Evimiz & Hayatımız

Baza alti yeni silindi yerleşti, mutfak fayanslarim c.tesi silinecek inşallah, eşim yapacak. Tüm evin işi bittiginde de banyo tuvalet en son detaylı temizlenecek.
Bugün benim dışarıda biraz işlerim var. Eve dönünce süpürme, silme, toz alma yaparım. Sonra da yemek yapılacak.
Herkese kolay gelsin

Ah ya kimse memnun değil ikisi bir makinelerden buhar ve su delkleri farklı tabi aynı anda iyi olmuyormuş

Baza altları düzenli mutfak fayanslarını geçen hallettim banyo veya tuvalet fayansını sileyim belki ikisini de silerim hava atarım

Kızlar ben yarın taşınıyorum bu taşınmamda tek başıma olacagım eşimle tabii annemler gelemiyor pandemiden dolayı..
Çok düzenli değilimdir bana tavsiyeleriniz olurmu?
Daha önce taşınmadım hiç ama duyduklarkmdan öneri vereyim. Kutuların üzerine hangi odaya ait olduğunu yaz onları hangi odaysa koy.
Bir de ilk önce baza altı, Gardolap toplandığında daha kolay gidiyormuş. Kolay gelsin

Nasıl patladı düdüklü ya. En korktuğum şey
Patlamadııı, ama bekarken annemin patlamıştı çok kötü oluyo Allah korusun feliği tıkayacak küçüklükte birşey pişirmiyorum o yüzden
Önce bi taşım kaynatıp köpüğünü mü alsan acaba. Geçmiş olsun çok kötü olmuş
Güzel fikir bir deneyeyim
Hangi kitabı oluyorsunuz acaba bende bostayim şuan kitap arayışındayim
Bende baza bodsltacsgim bugün an itibariyle sadece Yataklar toplanıp kahvaltı bulaşığı kaldırıldı devamı reklamlardan sonra
Azra kohen-gör beni uzun zamandır sürünüyo elimde bu ara bitirmek istiyorum inşallah

Kızlar ben yarın taşınıyorum bu taşınmamda tek başıma olacagım eşimle tabii annemler gelemiyor pandemiden dolayı..
Çok düzenli değilimdir bana tavsiyeleriniz olurmu?
Kolaylık diliyorum. Önce kullanmadıklarını kolilemekle başlayabilirsin.
Ben yorganlar, battaniyeler vs için hurc kullanmıştım taşınırken
Bi makine attım kısmet diğer 6 makineye
6 mı acı makineye

Kolaylık diliyorum. Önce kullanmadıklarını kolilemekle başlayabilirsin.
Ben yorganlar, battaniyeler vs için hurc kullanmıştım taşınırken

6 mı acı makineye
Rüyamda kurutma makinesi almıştı ablam ahhh diyorum keşke benim de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…