Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eline sağlık ama fırça niye dahamı temiz oluyor halılar kuru kuru mu fırçalıyorsun?

Bugün yaptiklarim
Sabahleyin 10.30 gibi uyandim kalkana kadar tabii 11 oldu. Kahvalti hazırlayıp kaldırdım. Birazcık televizyonun başında vakit geçirdim. öğlen namazını kıldım Biraz tesbih çektim.
Saat 5 gibi maratona başladım elimde olmayan sebeplerden dolayı 1.maratonda sadece buzdolabını temizleyebildim.
2.maratonu kendim yaptım saat 18.20 den 19 a kadar. O sırada da
büyük banyonun lavabosu ovuldu. Aynasi silindi. Yeri yikandi. Klozet temizlendi.
Tuvalet yikandi lavabosu ovuldu. Fayansi silindi. Aynasi silindi.yeri yikandi.lavabo dolabı silindi. 2.maraton da bitti.
gun içerisinde sefer çamaşır mak.çalıştı bitenler serildi. Akşam çoğunlukla is yapmam ancak misafir gelirse yaparım. Master Chef tutkunuyum nerdeyse her akşam bakarım. Aksamimi alıyor. Çay içildi. Yanında çerez vs yenildi bulasigi kaldırılıp makinaya koyuldu. Bulasik Makinasi çalıştırıldı bitirdi ama bosaltilmadi.
Inşaallah yarın prizler silinecek

Bugün yapılcaklar

erkenden balkon silinip baza boşaltılıcak.
dün ayrıntılı silemedim bugün silicem aspiratörü ve piriz ödevini yaparım
evi süpürücem
wc ler temiz üstünden geçicem
yemek yapıcam
spor yapıcam
kitap okuyacağım inş.

İçimden bi ses tersten başlıycaksın diyo

Tersten daha rğlenceliymiş

Günaydın sabah rutin ev derleme toplama yaptım.
Sandık ve bazayi havalandiriyorum, yastıklar camda.
Fayanslari persembe sildim
Bugün aşure yapıyorum
Başka da işim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…