6 makinenin bide katlaması ütüsü var bence bugün 3 yap katla yarın gerisini yaparsınRüyamda kurutma makinesi almıştı ablam ahhh diyorum keşke benim de olsa
Bende çok istiyorum. Birde buharlı temizleyiciRüyamda kurutma makinesi almıştı ablam ahhh diyorum keşke benim de olsa
Hele sana sivasın soğuğunda çok lazım kışınBende çok istiyorum. Birde buharlı temizleyici
Ben de dyson şarjlı süpürge istiyomBende çok istiyorum. Birde buharlı temizleyici
Zor dostumHele sana sivasın soğuğunda çok lazım kışın
Ona da yok dememBen de dyson şarjlı süpürge istiyom
Ben de dyson şarjlı süpürge istiyom
Bizim de olur inşallahMikemmel bişey kendisi birinde gördüm çalıştırdım falan
Zor dostum
Ona da yok demem
Nasip. Nasip de varsa olurOlur inş bi fon ayarlamalı evde kumbara gibi :))
Ben buraya taşınırken buzdolabı aldım indirimdeydi herşey oda indirime denk geldi en düşük modeldi 2017 biterken aralık kampanyasıydı heralde. 1000 tl altında aldık.
Şimdi bilmem kaçtır
ben de bi kumbarada biriktiriyordum dyson parasını geçen hafta kitaplarda %50 indirim var diye hepsiyle kitap aldımOlur inş bi fon ayarlamalı evde kumbara gibi :))
Ben buraya taşınırken buzdolabı aldım indirimdeydi herşey oda indirime denk geldi en düşük modeldi 2017 biterken aralık kampanyasıydı heralde. 1000 tl altında aldık.
Şimdi bilmem kaçtır
Bencede mantıklı6 makinenin bide katlaması ütüsü var bence bugün 3 yap katla yarın gerisini yaparsın
Öfff öyle istiyorum ki borç harç alırım ama eşim istemiyorBende çok istiyorum. Birde buharlı temizleyici
Sorma salak kafam Allahtan fazla pahalı değildi yıkamasından memnunum en çokta büyük olmasından. Neyse evime geçince herifi ikna ederim bir şekilAh ya kimse memnun değil ikisi bir makinelerden buhar ve su delkleri farklı tabi aynı anda iyi olmuyormuş
Ona bayılıyorum. Ama robot süpürgede ola bilirBen de dyson şarjlı süpürge istiyom
Robot süpürge bizim evde zor. O süpürene kadar kırıntılar bütün eve yayılırSorma salak kafam Allahtan fazla pahalı değildi yıkamasından memnunum en çokta büyük olmasından. Neyse evime geçince herifi ikna ederim bir şekil
Ona bayılıyorum. Ama robot süpürgede ola bilir
Benimki de her istediğime bir sürü laf eder sonra gider alır iyi ki almışız derÖfff öyle istiyorum ki borç harç alırım ama eşim istemiyor
Bende öyle diyorum ama anlamıyorBenimki de her istediğime bir sürü laf eder sonra gider alır iyi ki almışız derben gereksiz bişey istemem istiyorsam lazımdır
ben kalkamıcamEnerjisi çekilenlere sıcaktan bayılanlara ma ra tonnn
Ar yuuuu rediyyy ii ii ii ii ii ii
14:15 -17:00 arası
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
pawlover
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
CKbeautyandsheer
blondemary
Mehfam
cyd86
mirjam
meva888
KARACAY
Psikolojik Deliii
Anka
Amazing family
Gsyabk
mavidelisiii
Birtekefem
LuckyMom
Mor Vampirella
Aktif Lora
Limonsuzzcay
Handandandan
K kahvemsi mutluluk
S Sguat girls
U UcanSupurge
ilmeka8384
Yeni taşındığım için baza altları temiz ve düzenli. Fayanslarım da temiz. Bütün işlerimi de bitirdim, yemeğimi de yaptım. Kadiri seyredeceğim şimdi.3 eylül ödevi
Baza altı düzenlemek yorgan yastık vs varsa havalandırmak
Mutfak yada banyo fayansı silmek
Hangisini canınız çekerse.
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
pawlover
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
CKbeautyandsheer
blondemary
Mehfam
cyd86
mirjam
meva888
KARACAY
Psikolojik Deliii
Anka
Amazing family
Gsyabk
mavidelisiii
Birtekefem
LuckyMom
Mor Vampirella
Aktif Lora
Limonsuzzcay
Handandandan
K kahvemsi mutluluk
S Sguat girls
U UcanSupurge
@ikmeka8384
ben kalkamıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?