Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hangi kitabı oluyorsunuz acaba bende bostayim şuan kitap arayışındayim
Bende baza bodsltacsgim bugün an itibariyle sadece Yataklar toplanıp kahvaltı bulaşığı kaldırıldı devamı reklamlardan sonra

Kürk mantolu elimde bitirmek istiyorum aslında ince 2 günlük kitap ama pek okuyamıyorum odaklanamıyorum.

Hangi kitabı oluyorsunuz acaba bende bostayim şuan kitap arayışındayim
Bende baza bodsltacsgim bugün an itibariyle sadece Yataklar toplanıp kahvaltı bulaşığı kaldırıldı devamı reklamlardan sonra
Ben İskender Pala/ İtiraf yeni bitirdim.
Şimdi iki kitap var elimde. Doğan Cüceloğlu/ İçimizde ki Çocuk ,
Garry Allen / Gizli Dünya Devleti

Baza altım düzenli kullandigim yastıkları yıkayayım diyorum mutfak fayansim yok banyo ya okeyim ne zamandır yıkamıyordum

Günlük görev olarak beyaz esysa temizliği olabilir sürekli elimiz değiyor süpürgenin temizliği kapı kulpları yada banyo tuvalet terliklerinin temizlenmesi yada çocukları olanın oyuncaklarının temizlenmesi gardrop daki çamaşırların silkeleyip tozunu alıp tekrardan katlama uyuz oluyorum çamaşırları toplarken silkelesembile toz oluyor belkide sürekli camların açık olmasindan ötürü ay bunlar geldi aklıma

Günaydın bugün erken kalktım normalde uykucu değilimdir ama doğumdan sonra 10 saat uyuyorum daha çok yorgun oluyorum bugün erken kalktım çamaşırları astım yatak çarşaf kılıf bebişin kizin makinaya attım tuvalet i yıkadım şimdi makinayı bosaltcam

Aklımda oyuncaklar. Her yer açık tabi bende sürgülü dolap var sözde iyi kapanıyo yine toz giriyo hele dolapların altları her süpürdüğümde fırçalı uçla alıyorum oraları.

Kurutucu kullanıyorum ben çamaşırdan dökülen tozum bitti şükür.

Benimkide sürgülü her zaman alırım tozları ama acayip şekilde toz oluyor deli oluyorum kurutucuyu uygun fiyateyken almadığıma bin pişmanım kim kullansa çok memnun elbisenin tozunuda ayrı göze alıyormuş galiba kullannan biri demisti

Oğlanın bazasının altı kötü ona el atmaya çalışayım. Ocağımı da silemedim onu silmeye çalışayım inşallah bakalım

Böyle yorumları okuyunca üzülüyorum valla. İkisi bir olan makineden aldım ayrı tüy toplama yeri yok hepsi makinenin içinde birikiyor topak topak birde hiç güzel kurutmuyor. Şimdi eşime kurutma desem kovalar beni keşke ayrı alsaymışım

Günaydın ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…