Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba benimkide 9 aylık bende temizliği çok severm hep uyanıkken yapıyorum mesela yer mi süpürcem mama sandalyesine koyup koridora oturtuyorum onu anlata anlata süpürüyorım yada makine boşaltcam bak hu tabak bak bu çatal diye diye yerleştiriyorum sadece toz alma ve ulaşılamayan zor yerler kalıyor onun uykusunda yapılacak bence sende dene hem vakşt geçiyor hem ilgi çekiyor hem uyudugunda daha aZ işin oluyor

Dağınıklık toplandı
Kurutma makinesi bakımı yapıldı
Kurutmaya çamaşır atıldı
Bulaşık mk boşaltıldı, tekrar dolduruldu
Mutfak tezgahı masa toplandı
Buzdolabı temizlendi ama bitmedi. Herkes uyanınca yarım kaldı.
Makineden çıkanlar katlandı yerleştirildi
Yeniden çamaşır atıldı
Kiler düzenlendi
Çöpler atıldı
Evden bi eşya çıkarıldı
leslie yaptık çocuklarla

Kalan işler
kıyafet dolabının düzenlenmesi.
Çocukların yıkanması.
Beyazlar renkliler havlular yıkanacak.
Buzdolabının üst rafını da temizlemem lazım.

Evren bana fazla eşyalardan kurtulmam için mesaj veriyor sanırım

Benim bebe yeni uyudu. Banyo yapıp mutfağı toplayacağım. Gündüz yapamıyorum.

LuckyMom inşallah geceniz kolay geçiyordur aklım da sende kaldı
Gece şişlik ve ağrım çok oldu oğlanda birkez kalktı meme diye yok dedim babası bir çay bardağı süt getirdi onu içince uyudu geri :) akıllı bıdığım uzaktan bakıyor hiç sallaşmıyor bana ama şişlik okadar fazla ki çamaşırdan çıkaramadım sabah taş gibi. Ben biraz sağdım ya yoksa cidden kolumu oynatamıyordum inşallah sağmakla işi uzatmam
Kahveyi bulsam paylaşcamda fırsat nerdee

Kızlar "nasıl daha planlı ve programlı olabilirim" diye araştırma yaparken Google Play'de bir aplikasyona denk geldim, çok hoşuma gitti.

Gününüzü saat saat planlayıp hedeflerinizi, günlük, haftalık ve aylık olarak takip edebiliyorsunuz...

Bi bakın, belki sizde beğenirsiniz.

Ben halıları kaldırıyorum adana burası hali batıyor valla ama salondaki halıları bir türlü kaldıramadım eşimin güçlü kollarına ihtiyaç var ama eşim yok diğerleri bende ama sanattandır acayip çalışıyorum oğlumu uyutup yazarım neler yaptım nelerrrrrrr

Evet yaa çok fena oluyor şişlik. Çabuk kesilir inşallah. İyi geceniz zor geçmemiş sevindim.
benimkiler baya rahatladı çok şükür bugün de attım hapı tamamen kesilmedi süt. Yarın atmayacağım artık. 3 gün oluyor.

Kullanmadığımız eşya çıkarmak diyince çok beğenerek takip ettiğim youtuber bugün minimalizme başlangıç yapmak isteyenler için video paylaşmış

Beğeneceğinizi düşünerek paylaşıyorum

Hayirli gunler arkadaşlar
Nego Ikindin bağa gidecegiz insaallah o zamana kadar yapabildiğim kadar yapacağım. Nevresim yerini duzenleyecektim tam zamanında verilen bir ödev. Benim de bugünlerde duzenlemem gerekiyordu. Seccadelerim temiz. Kullanmadigimiz eşyaları daha önce secmiştim. Halilari da yetistirebilirsem gitmeden önce fircalarim insaallah.
Bu son zamanlarda hiçbir sey yapasim gelmiyor ne temizlik ne el işi. Sicaklarin da etkisi buyuk tabiiki havalar asiri sicak.Bir sekilde kendimi motive etmem lazim bu konuda sizden de yardım bekliyorum
Dün aslında kahve de yapmıştım tamamen aklımdan çıkmış Bonus
Biraz sonra yaptığımda buraya atarım bu sefer unutmam insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…