Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bebegime yogurt yedirip uyuttup,
Bugün konsrvelik domates almayi düşünüyorum sos yapmak için ama önce kalkıp evi bi elden gecirmem lazım.
Bende seccadelerimi yıkamayi düşünüyordum makinaya atmakla baslim,
Nevresim ve havlular yeni düzenlendi.
Fazla eşya atildi.

Ben yazana kadar oğlan uyanacak,
Sonra tekrar yazarım :))

Oturma odasını topladım koltukları çektim altlarını süpürdüm mopla sildim. Tv ve koltukların tozunu aldım.

Giriş topladım . Süpürdüm fayansları mopla sildim. şifoniyer ve vestiyerin tozunu aldım.

mutfak topluydu süpürdüm.
Biber patlıcan falan vardı onları fırına attım közleyip acı sos yapacağım. Önceki yaptığım az geldi gözüme.

Merhaba, iyi günler. Sessizce uzaktan bir süredir konuyu takip ediyorum. Mesajları okudukça motive oluyorum ama aktif bir şekilde katılmak istiyorum. Belki bu sayede evimiz daha derli toplu ve temiz olur. 3+1 ama küçük bir evde iki kişi yaşıyoruz. Eşim akşam sadece 3-4 saat evde zaman geçirebiliyor. Gün içinde hep tekim ve mümkün olduğunca evi toplu tutmaya çalışıyorum. Etrafta ıvır zıvır, işe yaramayan eşyalar yok ama gözüme hep dağınık ve çok pis geliyor. Günlük yapılacakları çamaşır, bulaşık, mutfağın toplanması vs her gün yapıyorum. Temizliğe başlamak istiyorum ama artık üşengeçlik mi dersiniz, pasaklılık mı bilemiyorum elim bir türlü gitmiyor. Eşim işten üstü ve kendisi çok kirlenmiş olarak geliyor. Duşun içi toprak kalıntısı gibi kahverengimsi oluyor. Banyo sürekli kıl içinde. Artık yetişemiyorum, bıraktım. Süpürüp, silip, toz alıyorum (2 saati buluyor, bu süre de çok değil mi?) Bir iki gün temiz kalsın istiyorum ama ertesi güne hiç birşey kalmıyor sanki. Üstelik şu an çalışmıyorum ve çocuğumuz da yok. İleride bunlar olduğunda evin hali nasıl olacak düşünemiyorum.

ben bayadir ödevleri alıp gidiyom mali. denk gelmemisizdir bebeyim

sen napiyosun nasıl gidiyo

is durumu noldu eşinin netlesti mi
Videodaki halimizden bahsediyodum oysaki ben
Napim kuzum iş güç koşturmaca hep.eşimin durumlar hala belirsiz.bezdirme politikası uyguluyolar istifa etsin diye sanırım.bi süredir inşaatlara gidiyo boş durmamak için napsın

Allah yardımcınız olsun malim. iyi yapıyo bos durmaktansa üç beş kuruş girer eve en azından. onda da bedensel olarak çok yoruluyodur ama ekmek parası işte.

çıksa o da sen gibi markette çalışsa zorlanır mı. marketler de kasap aliyo bazen

Kullanmadığım kıyafetleri ayıklamayı düşünüyordum madem ödev kalkıp işe koyulayım
Ayıpsın hemen yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…