Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende hiç giremedim bugün şimdi bi 20 dk tutucam kendime mutfak için

Hala çamaşırlarla mutfakla uğraşıyorum. Eşim patlıcan getirmiş kışlık yapalım diye. Daha kışlık patlıcan yapcam. Yarına kalmasın Beyazlar, havlular kaldı. Akşam menüsünü değiştirdim. Yarın sadece toz alma kalmalı. Hatta onu da bugün yapıp yarın yatsam. ben önümde duran bi sepet çamaşırı dürsem iyi olacak çocukları yıkayacaktım unuttum. Aklıma geldi şimdi.. Pff çok iş var. En iyisi yan gelip yatmak..

* 4 makine renkli yıkadım.3 makine çamaşır katladım.
*Sabah 1 odanın dağınıklığı kalmıştı, onu da şimdi topladım.
*yüz maskesi yaptım

Akşam oldu ya. Kış mı geldi ne oldu. Gün hemen bitti..

Burda sadece temizlik ev düzeni yazilmiyor ama ben sadece bunu yaziyorum hayatta bundan ibaret değil. Ben normalde not defteri tutup oraya yaziyordum kaç gündür yazmıyorum tekrar ona yapmayada başlıcam

Evimin düzeni temizligim

Dinim

Sporum

Kişisel bakimim

Ve en önemlisi kızım
Oyun onun eğitimi 4 yaşında ama ona ne öğretirsem iyi hepsini yazicam hem not defterime hem buraya
Hadi hayırlısı:)

yaaaa maliiiii

bide en çok eleman değişimi markette olur. Corona ne hale getirdi bizi

peki eşin istifa edip pasaportu alsa çok mu zararınıza olur malim
Aynen kuzum 6 7 senedir otelde.en az 20bin tazminat alırım diyo herif.ne kadar doğru bilmiyom artık.içerde de 35 40 gün izni var. güzel para,vazgeçilir mi kız

Aynen kuzum 6 7 senedir otelde.en az 20bin tazminat alırım diyo herif.ne kadar doğru bilmiyom artık.içerde de 35 40 gün izni var. güzel para,vazgeçilir mi kız

yok ya 20 bin ev peşinati bile olur vazgeçilir mi mali
peki çalışma izni ne zaman çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…