Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yık kız millet öyle bi yapışmışki işine, kimse çıkmıyo işten
Pasaportu hala otelde ,çalışma izninin çıkmasını bekliyo.o yüzden temelli bi işe giremiyo şu anda ya da türkiyeye dönemiyoz.elimizi kolumuzu bağladılar resmen o yüzden kıpırdayamıyoruz hiç aynı istanbula gidip de pasaportunu pezevnklere kaptıran nataşalara döndün diyorum kendisine

Ya bu nasıl benzetmedir Allah iyiliğinizi versin

Ben de kahvaltı yapmadım. Yatıyorum
Kalkacağım birazdan

sen kalkinca devam ederiz o zaman maratona. haşlamayı da koydum ben. akşama bi pilav yapsam yeter.

evi topluyorum topluyorum dağınıklık bitmiuo arkadaş

sen bişeyler yemeden başlama calci ama

yaaaa maliiiii

bide en çok eleman değişimi markette olur. Corona ne hale getirdi bizi

peki eşin istifa edip pasaportu alsa çok mu zararınıza olur malim

Pasaporta el koymuşlar

çalışma izni yok diye koymuşlar ama istifa etse yasal hakları vs yanar. işverenin lehine olur.

böyle de bekle bekle hem psikolojik hem maddi zorluk. belki istifa edince Türkiye'ye dönüş yaparlar calcim

Aman çok şükür inme ihtimalleri var demekki sevindim :) anlamadığım o süt nereye gidiyor kendi kendine. Şuan ağrı kalmadı ama şişlik Hala var.Bencede yutma artık bende akşam içip bırakıcam. Sıcaktan saramadım dar çamaşır giydim ama fayda edermi bilmiyorum.

çalışma izni yok diye koymuşlar ama istifa etse yasal hakları vs yanar. işverenin lehine olur.

böyle de bekle bekle hem psikolojik hem maddi zorluk. belki istifa edince Türkiye'ye dönüş yaparlar calcim
Türkiye'nin de geleceği parlak değil ki

Yapılanlar
SAbah Yataklar toplandı
Kahvaltı kaldırıldı
Odalar toplandı halılar silinip kaldırıldı süpürge açtım yerleri sildim dünden silmiştim zaten fazla yormadi
Bulaşık makinesi caslistirildi
boşaltıldı mutfak tezgahı ocak silindi banyo temizlendi çiçekler sulandı öğle yemeği yenildi 2 kilo kadar fındık kırıp kavurdum yenilmesi için hazır olsun şimdi çocuğu uyuttum kitap. Okuyorum belki biraz uzanirim akşam yemeğim de hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…