Ben de kahvaltı yapmadım. YatıyorumC Calcifer
@terliksuu
@Limonsuzzcay
bulaşık makinesi boşaldı tekrar dolduruldu.
çocuğun odasındaki nevresim değiştirildi.
Yık kız millet öyle bi yapışmışki işine, kimse çıkmıyo iştenAllah yardımcınız olsun malim. iyi yapıyo bos durmaktansa üç beş kuruş girer eve en azından. onda da bedensel olarak çok yoruluyodur ama ekmek parası işte.
çıksa o da sen gibi markette çalışsa zorlanır mı. marketler de kasap aliyo bazen
Ya bu nasıl benzetmedirYık kız millet öyle bi yapışmışki işine, kimse çıkmıyo işten
Pasaportu hala otelde ,çalışma izninin çıkmasını bekliyo.o yüzden temelli bi işe giremiyo şu anda ya da türkiyeye dönemiyoz.elimizi kolumuzu bağladılar resmen o yüzden kıpırdayamıyoruz hiçaynı istanbula gidip de pasaportunu pezevnklere kaptıran nataşalara döndün diyorum kendisine
Ama öyle olduk artık resmenYa bu nasıl benzetmedirAllah iyiliğinizi versin
Sen istiyor, verejek 100dolar. Önce dujAma öyle olduk artık resmen
Bi o eksik o da olursa tam olurSen istiyor, verejek 100dolar. Önce duj
Kitabı okudunuz mu ?
Ben de kahvaltı yapmadım. Yatıyorum
Kalkacağım birazdan
Yer miyim bilmiyorumsen kalkinca devam ederiz o zaman maratona. haşlamayı da koydum ben. akşama bi pilav yapsam yeter.
evi topluyorum topluyorum dağınıklık bitmiuo arkadaş
sen bişeyler yemeden başlama calci ama
Yık kız millet öyle bi yapışmışki işine, kimse çıkmıyo işten
Pasaportu hala otelde ,çalışma izninin çıkmasını bekliyo.o yüzden temelli bi işe giremiyo şu anda ya da türkiyeye dönemiyoz.elimizi kolumuzu bağladılar resmen o yüzden kıpırdayamıyoruz hiçaynı istanbula gidip de pasaportunu pezevnklere kaptıran nataşalara döndün diyorum kendisine
Yer miyim bilmiyorum
Pasaporta el koymuşlaryaaaa maliiiii
bide en çok eleman değişimi markette olur. Corona ne hale getirdi bizi
peki eşin istifa edip pasaportu alsa çok mu zararınıza olur malim
Pasaporta el koymuşlar
Aman çok şükür inme ihtimalleri var demekki sevindim :) anlamadığım o süt nereye gidiyor kendi kendine. Şuan ağrı kalmadı ama şişlik Hala var.Bencede yutma artık bende akşam içip bırakıcam. Sıcaktan saramadım dar çamaşır giydim ama fayda edermi bilmiyorum.Evet yaa çok fena oluyor şişlik. Çabuk kesilir inşallah. İyi geceniz zor geçmemiş sevindim.
benimkiler baya rahatladı çok şükürbugün de attım hapı tamamen kesilmedi süt. Yarın atmayacağım artık. 3 gün oluyor.
Türkiye'nin de geleceği parlak değil kiçalışma izni yok diye koymuşlar ama istifa etse yasal hakları vs yanar. işverenin lehine olur.
böyle de bekle bekle hem psikolojik hem maddi zorluk. belki istifa edince Türkiye'ye dönüş yaparlar calcim
Yeni başladım okuyorum canım ta pandeminin başında almıştım oysaKitabı okudunuz mu ?
O zaman yorum yapmayacağımYeni başladım okuyorum canım ta pandeminin başında almıştım oysa
Beğenmedin mi yoksaO zaman yorum yapmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?