Okuyamadım ben. Açık görüşlü biriyim her tür kitabı okurum da bilmiyorum belki okurken zamanı değildiBeğenmedin mi yoksaaynı yazarın körlük kitabını okumuştum hoşuma gitmişti oysa
Ben körlüğü okurken eşim bunu okudu o da beğenmediğini söylemişti ondan direkt beğenmedin mi diye sordumOkuyamadım ben. Açık görüşlü biriyim her tür kitabı okurum da bilmiyorum belki okurken zamanı değildi
Hayirli gunler arkadaşlar
Nego Ikindin bağa gidecegiz insaallah o zamana kadar yapabildiğim kadar yapacağım. Nevresim yerini duzenleyecektim tam zamanında verilen bir ödev. Benim de bugünlerde duzenlemem gerekiyordu. Seccadelerim temiz. Kullanmadigimiz eşyaları daha önce secmiştim. Halilari da yetistirebilirsem gitmeden önce fircalarim insaallah.
Bu son zamanlarda hiçbir sey yapasim gelmiyor ne temizlik ne el işi. Sicaklarin da etkisi buyuk tabiiki havalar asiri sicak.Bir sekilde kendimi motive etmem lazim bu konuda sizden de yardım bekliyorum
Dün aslında kahve de yapmıştım tamamen aklımdan çıkmışBonus
Biraz sonra yaptığımda buraya atarım bu sefer unutmam insaallah.
Kabil canım evetÇok güzel afiyet olsun hepimizekitapta kabil mi yazıyo?
Çok severim ortadoğu hikayeleriniKabil canım evet
Merhaba, iyi günler. Sessizce uzaktan bir süredir konuyu takip ediyorum. Mesajları okudukça motive oluyorum ama aktif bir şekilde katılmak istiyorum. Belki bu sayede evimiz daha derli toplu ve temiz olur. 3+1 ama küçük bir evde iki kişi yaşıyoruz. Eşim akşam sadece 3-4 saat evde zaman geçirebiliyor. Gün içinde hep tekim ve mümkün olduğunca evi toplu tutmaya çalışıyorum. Etrafta ıvır zıvır, işe yaramayan eşyalar yok ama gözüme hep dağınık ve çok pis geliyor. Günlük yapılacakları çamaşır, bulaşık, mutfağın toplanması vs her gün yapıyorum. Temizliğe başlamak istiyorum ama artık üşengeçlik mi dersiniz, pasaklılık mı bilemiyorum elim bir türlü gitmiyor. Eşim işten üstü ve kendisi çok kirlenmiş olarak geliyor. Duşun içi toprak kalıntısı gibi kahverengimsi oluyor. Banyo sürekli kıl içinde. Artık yetişemiyorum, bıraktım. Süpürüp, silip, toz alıyorum (2 saati buluyor, bu süre de çok değil mi?) Bir iki gün temiz kalsın istiyorum ama ertesi güne hiç birşey kalmıyor sanki. Üstelik şu an çalışmıyorum ve çocuğumuz da yok. İleride bunlar olduğunda evin hali nasıl olacak düşünemiyorum.
Uçurtma avcısını pek seversin o zamanÇok severim ortadoğu hikayelerini
Kıl mı dedinHoşgeldin
Teksen topladığın yeri dağıtan olmaz.
Eşin için bişey diyemiyorum her çalışma ortamı farklı.
Gelince direk banyoya giriyorsa en azından duşkabin kirlidir diye bilirsin.
Oranın kirinden çok rahatsız oluyosan her sabah ilk orayı yapabilirsin böylelikle banyoya girip çıktıkça daha burası var demezsin.
Kıl içinde tek çare süpürmek.
Kurutucu yoks yıkanmış çamaşırları sadece küvet içinde yada balkonda silkelemek lazım ondanda kıl dökülebilir.
Aktif ol bak sonucu güzel olur
AAYapılanlar
SAbah Yataklar toplandı
Kahvaltı kaldırıldı
Odalar toplandı halılar silinip kaldırıldı süpürge açtım yerleri sildim dünden silmiştim zaten fazla yormadi
Bulaşık makinesi caslistirildi boşaltıldı mutfak tezgahı ocak silindi banyo temizlendi çiçekler sulandı öğle yemeği yenildi 2 kilo kadar fındık kırıp kavurdum yenilmesi için hazır olsun şimdi çocuğu uyuttum kitap. Okuyorum belki biraz uzanirim akşam yemeğim de hazır
Uçurtma avcısını pek seversin o zaman
Kıl mı dedinBen saçım çok dökülüyor sanıyordum evlenince kocamın saç ve kıllarının daha çok döküldüğünü farkettim. En büyük temizlik sebebim kıllar
Badem ağacını okumamıştım aklımda bulunsunAhh yaa
Uçurtma avcısı
Badem ağacı
Çok etkilendiğim kitaplar.
Bin muhteşem güneşi okudum en son baya oldu onun etkiside çok derindi hala aklıma gelir
Teşekkür ederim, hoşbuldum.Hoşgeldin
Teksen topladığın yeri dağıtan olmaz.
Eşin için bişey diyemiyorum her çalışma ortamı farklı.
Gelince direk banyoya giriyorsa en azından duşkabin kirlidir diye bilirsin.
Oranın kirinden çok rahatsız oluyosan her sabah ilk orayı yapabilirsin böylelikle banyoya girip çıktıkça daha burası var demezsin.
Kıl içinde tek çare süpürmek.
Kurutucu yoks yıkanmış çamaşırları sadece küvet içinde yada balkonda silkelemek lazım ondanda kıl dökülebilir.
Aktif ol bak sonucu güzel olur
Teşekkür ederim, hoşbuldum.Gün içinde toplu kalıyor ama nasıl oluyorsa akşam dağılıyor. Tüm odaları aktif bir şekilde kullanıyoruz, sanırım o yüzden. Evin en çok rahatsız eden yeri banyo. Sabah uyanınca hemen banyoyu temizlemeye çalışacağım bakalım bundan sonra. :)
Günaydın kızlar
Sınava girecek kuzulara başarılar
Benim oğlum da girecek. 9 da orda okunacakmış. 10 da sınav. Börek yaptım erkenden kalkıp. Çıkan bulaşıkları topladım hemen.
Aynen örtmenim temizliğe bayan da gelmiyor artık desteklerinizle evimizi tertemiz yapalım inş.5 Eylül Ödevi , seç beğen al
* Nevresim ve havlu koyduğumuz yeri düzenlemek
*Seccadeleri yıkamak
*Kullanmadığımız eşya çıkarmak
*Halı fırçalamak
Not: Mazeretsiz gelmeyenleri etiket listesinden çıkarıyorum( mazeretsiz diyorum,mazeret bildirmiş olanlar es geçsin lütfen) . Aktif olmayanlara bakıyorum, kk da bdv de, durum mesajlarında vs gayet aktifler ,demek ki vakit var. Burada sadece ödevi aldım gittim değil durumumuz, ev işinde birbirimizi motive edecek iki satır yazmak bile çok önemli. Amaç sadece kendimizi motive etmek değil ki ,birbirimizi motive etmek
Biz hep beraber güzeliz, birimizin evi pırıl pırıl düzenli olurken bir türlü o motivasyonu sağlayamayan canı sıkılan arkadaşımıza da katkımız olmasın mı
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
@dstn33
C Calcifer
@patuli6153
@CKbeautyandsheer
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
@Anka
@Coolpeople
@Gsyabk
@mavidelisiii
@Birtekefem
@Yesilb4h4r
Mor Vampirella
@Pasiflora25
@Limonsuzzcay
@Niran Nevra
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
U UcanSupurge
@ilmeka8384
@SiyahPapatyaa
Zor bir gün olmuşOğlum uyumadı 1 saat uyutmaya çalıştım ben pes ettim yemek hazırla topla derken saat kaç olmuş şimdide balkona havuzu kurup içene attım bende size yazayım yaptıklarımı
Sabah eşime kahvaltı hazırladım yanına öyle yemeğini falan hazirladim verdim
Balkonu yikadim
Oğlumla ben ayrı kahvaltı yapacaktık her şeyi hazirladim baktım ekmek poşetinde karınca vargeldiğimizden beri karıncalarla uğraşıyorum
Ee ekmek öyle yenmez panel yaptım yedik topladım mutfağı temizledim makineyi çalıştırdım pazara gittim ama giderken arabayla gidecektim bebek arabasını aldım tam arabaya koyacam bebek arabasının kapatma kilidi bozulmuş boşa dönüyorçocuğu tekrar bebek arabasına koydum pazara yürüyerek gittim bir yokuş var ki inananamzsiniz her yerimden ter aktı
Neyse eve geldik hemen banyoya hem oğlumu hem kendim yikandim giydirdim ara öğün hazırladım verdim sonra aldıklarını çamaşır sulu bezle teker teker sildim buzdolabına yerleştirdim
Youtube için video düzenlemiştim geceden onun son ayarlarını yapıp yayinladim
Evi supurdum sildim birkaç halıyı daha kaldırdım artık sadece salon kaldı
Toz aldım wc yıkadım
Çamaşır aşmıştım sabah yazmamışım onları topladım
Uyusa dinlenecektim uyumadı
Yemek hazırladık geçirdim kaldırdım
Şimdi balkondayız o oynuyor ben oturuyorum ama daha akşam yemeği var bu balkonun toplanması var var var oyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?