Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yok zorda kalma canım ben o günlük hoşluk olsun dedim iş güç didiniyoruz kendimize iyi davranalım diye.

Çok güzel afiyet olsun hepimize kitapta kabil mi yazıyo?

Oğlum uyumadı 1 saat uyutmaya çalıştım ben pes ettim yemek hazırla topla derken saat kaç olmuş şimdide balkona havuzu kurup içene attım bende size yazayım yaptıklarımı
Sabah eşime kahvaltı hazırladım yanına öyle yemeğini falan hazirladim verdim
Balkonu yikadim
Oğlumla ben ayrı kahvaltı yapacaktık her şeyi hazirladim baktım ekmek poşetinde karınca var geldiğimizden beri karıncalarla uğraşıyorum
Ee ekmek öyle yenmez panel yaptım yedik topladım mutfağı temizledim makineyi çalıştırdım pazara gittim ama giderken arabayla gidecektim bebek arabasını aldım tam arabaya koyacam bebek arabasının kapatma kilidi bozulmuş boşa dönüyor çocuğu tekrar bebek arabasına koydum pazara yürüyerek gittim bir yokuş var ki inananamzsiniz her yerimden ter aktı
Neyse eve geldik hemen banyoya hem oğlumu hem kendim yikandim giydirdim ara öğün hazırladım verdim sonra aldıklarını çamaşır sulu bezle teker teker sildim buzdolabına yerleştirdim
Youtube için video düzenlemiştim geceden onun son ayarlarını yapıp yayinladim
Evi supurdum sildim birkaç halıyı daha kaldırdım artık sadece salon kaldı
Toz aldım wc yıkadım
Çamaşır aşmıştım sabah yazmamışım onları topladım
Uyusa dinlenecektim uyumadı
Yemek hazırladık geçirdim kaldırdım
Şimdi balkondayız o oynuyor ben oturuyorum ama daha akşam yemeği var bu balkonun toplanması var var var oyyyyy

Hoşgeldin

Teksen topladığın yeri dağıtan olmaz.
Eşin için bişey diyemiyorum her çalışma ortamı farklı.
Gelince direk banyoya giriyorsa en azından duşkabin kirlidir diye bilirsin.
Oranın kirinden çok rahatsız oluyosan her sabah ilk orayı yapabilirsin böylelikle banyoya girip çıktıkça daha burası var demezsin.
Kıl içinde tek çare süpürmek.

Kurutucu yoks yıkanmış çamaşırları sadece küvet içinde yada balkonda silkelemek lazım ondanda kıl dökülebilir.

Aktif ol bak sonucu güzel olur

Kıl mı dedin Ben saçım çok dökülüyor sanıyordum evlenince kocamın saç ve kıllarının daha çok döküldüğünü farkettim. En büyük temizlik sebebim kıllar

AA kk birinci noteri ın kankası naber nasılsın

Teşekkür ederim, hoşbuldum. Gün içinde toplu kalıyor ama nasıl oluyorsa akşam dağılıyor. Tüm odaları aktif bir şekilde kullanıyoruz, sanırım o yüzden. Evin en çok rahatsız eden yeri banyo. Sabah uyanınca hemen banyoyu temizlemeye çalışacağım bakalım bundan sonra. :)

Önceden yatağımı sonra toplarım diye bırakırdım sonradan anladım beni nasıl kötü etkilediğini

Günaydın kızlar
Sınava girecek kuzulara başarılar
Benim oğlum da girecek. 9 da orda okunacakmış. 10 da sınav. Börek yaptım erkenden kalkıp. Çıkan bulaşıkları topladım hemen.
Aynen örtmenim temizliğe bayan da gelmiyor artık desteklerinizle evimizi tertemiz yapalım inş.
Seccade ödevi aklıma gelmezdi mesela ama ihtiyaç var mesela. Bu da çok iyi oldu

Zor bir gün olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…