Düzenli Evimiz & Hayatımız

Haklısın valla bende öyle yapayım diyorum. Böylesi hem bana hem ona eziyet
Öyle canim, herkese de kulağını tıka, her çocuk aynı değil, ben kızıma 3bucuk yaşında tuvalet eğitimi verdim. O zaman hazırdı bana kalsa daha bekleyecekti ama hamile olunca mecburen alistirdim, bezi çıkarır çıkarmaz alıştı.
Sende Sıkma bırak bence.

benim kizımda 32 aylık gec kaldigimi düsünüyordum

Gündüz yaptıklarıma ek olarak yemek yenildi, mutfağı topladım, makinayı çalıştırdım. Elimde yıkamam gerekenleri yıkadım. 4. makina çamaşır yıkanıyor şu an. Kuruyanları yerleştirdim yerlerine. Sabaha da toplarım astıklarımı.

O herkese bakarsan 1 yaşında öğrenmiştir çişini hatta utanmasalar Allah seni inandırsın doğdu çiş dedi benim oğlan hepimiz şoka girdik dicekler de işte utanıyorlar allahtan

4 posta çamaşır yıkadım
Evi toparladım
Çamaşırları toplayıp katladım
Dolap içini sildim çamaşırları mi katladım düzenledim tekrardan
Toz aldım her yerin
Çocuğumu yıkadım
Sporumu yaptım
Kızımla vakit geçirdim
Tezgâhımı toparladım makinayı akşamdan açıcam
Gece yatmadan halılarımı toparlicam yarın 4 camimkaldı onu silicem halıları çırpıp ve silicem

Ne güzel ada virüsten arınmıştı.1 temmuzda kapıları bi açtılar yeniden başladı. Yurtdışından gelenleri yakaladılar ama güney tarafa gidip gelenlerle yerel vakalar hızlandı .yarından itibaren bazı işyerleri parklar restorantlar oteller kapanıyo tekrardan.heryer kapanmaya başlayınca eşimi de otelden aradılar yarın gel çıkışını al diye.Allah sonumuzu hayır etsin bakalım nasıl günler bizi bekliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…