- 13 Ağustos 2020
- 15.692
- 89.110
- 598
- 33
senin icin haftasonunu bekleyebilirimbeni herkes geçiyo maratonda ya
zaten haftasoncuyum ben
senin icin haftasonunu bekleyebilirim
Nego kiziyor mu öyle seylerenego duyarsa kizar
tembelliğe teşvik yasak
bak yenisin diye negoyu etiket bile yapmadim
Öyle canim, herkese de kulağını tıka, her çocuk aynı değil, ben kızıma 3bucuk yaşında tuvalet eğitimi verdim. O zaman hazırdı bana kalsa daha bekleyecekti ama hamile olunca mecburen alistirdim, bezi çıkarır çıkarmaz alıştı.Haklısın valla bende öyle yapayım diyorum. Böylesi hem bana hem ona eziyet
Çok ayıpnego duyarsa kizar
tembelliğe teşvik yasak
bak yenisin diye negoyu etiket bile yapmadim
benim kizımda 32 aylık gec kaldigimi düsünüyordumÖyle canim, herkese de kulağını tıka, her çocuk aynı değil, ben kızıma 3bucuk yaşında tuvalet eğitimi verdim. O zaman hazırdı bana kalsa daha bekleyecekti ama hamile olunca mecburen alistirdim, bezi çıkarır çıkarmaz alıştı.
Sende Sıkma bırak bence.
Çocuk hazır olunca kendini belli ediyo zaten...benim kizımda 32 aylık gec kaldigimi düsünüyordum
O herkese bakarsan 1 yaşında öğrenmiştir çişini hatta utanmasalar Allah seni inandırsın doğdu çiş dedi benim oğlan hepimiz şoka girdik dicekler de işte utanıyorlar allahtanÖyle canim, herkese de kulağını tıka, her çocuk aynı değil, ben kızıma 3bucuk yaşında tuvalet eğitimi verdim. O zaman hazırdı bana kalsa daha bekleyecekti ama hamile olunca mecburen alistirdim, bezi çıkarır çıkarmaz alıştı.
Sende Sıkma bırak bence.
O herkese bakarsan 1 yaşında öğrenmiştir çişini hatta utanmasalar Allah seni inandırsın doğdu çiş dedi benim oğlan hepimiz şoka girdik dicekler de işte utanıyorlar allahtan
Korona olmasa alnından öperdim.O herkese bakarsan 1 yaşında öğrenmiştir çişini hatta utanmasalar Allah seni inandırsın doğdu çiş dedi benim oğlan hepimiz şoka girdik dicekler de işte utanıyorlar allahtan
İçimi rahatlattın samdanımkesinlikle
ben hiç işi olmayan mutfak görmedimhele senin iki çocuğun var ufak
mütemadiyen is çıkar orda:)
Biz denedik canım çok kullanışlı her taraf batmıyor yanında bez bulundur azıcık taşma oluyor hemen onları da kurumadan silersen hiç bir zahmeti kalmazPratik derz dolgusu aldım. Deneyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?