Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın
Bulaşıkları toparladım koydum makinaya tezgah üstünü yagcozle temizledim
Evi toparlayıp tuvaleti yıkadım
Şimdi çocuğun karnını doğurup kalkıp şu meşhur portmantolar i silicem
Kahvaltı hazrlarkende buzdolabını silicem
Misafir gelmeden halletmem gerek

Bunu her gün yapıyorum
Dün yaptıklarımı yazayım unuttum
Oturma odası süpürüldü ince tozu alındı yerleri silindi
mutfaktaki bulaşıklar toplandı makinenin içi temizlendi buzdolabı yerleştirildi süpürüp silindi yemek yapıldı
Çalışma odasında kitaplar düzenlendi süpürüldü yerler silindi ince tozu alındı
yatak odasında nevresimler değiştirildi çocuğu nevresimi değiştirildi yerler süpürüldü ince tozlar alındı silindi
Banyo silindi çamaşırlar yıkandı çamaşırlar asıldı
Çiçeklerin bakımı yapıldı

Günaydın kızlar
Ödevi büyük bir zevkle alıyorum negomdarısı diğer ödevlerin başına inşAllah Bacım her gün kişisel bakım nasıl yapıyorsun

Günaydın kızlar

Ödevi büyük bir zevkle alıyorum negomdarısı diğer ödevlerin başına inşAllah
Bacım her gün kişisel bakım nasıl yapıyorsun
Rutin oluşturdum artık. Biraz zor oldu ama şimdi alıştım

Yorgun ama süper bisiklet sürmeye başladım her gün ruhumu iyileştirdi yüzüme çarpan rüzgarlar sen nasılsıın

yaaa harikasin pawim kaç dk sürüyosun oturduğun yerde müsait alan var mıydı:)

işlerin hala çok yoğun galiba
ben de iyiyim canım:) eşimle oğlum arasındaki buzlar eridi beraber oyun oynuyolar ben de kahve içiyorum

Ara sokaklarda sürüyorum ya öyle müsait bi alan yok ama isteyene her yer müsaitmiş kendimi oyalıyomuşum süper geldi cidden. İlk gün 30dk da nefesim kesildi ama dün 1 saat sürdüm bugün de hedefim 1

işleri cuma akşam bitirdim çok şükür tekrar gelmezseler bu hafta rahat gibiyim
Ooh en güzel keyiftir o afiyet olsun benim yerime mıncırda kuzucuğu

ben cesaret edemezdim tebrik ederim seni çok güzel olmuş bi saat da baya var yani az değil:)
inşallah gelmesin iş falan pawim. minciririm tabiii en sevdiği şey cilvelesmek zaten

ben cesaret edemezdim tebrik ederim seni çok güzel olmuş bi saat da baya var yani az değil:)
inşallah gelmesin iş falan pawim. minciririm tabiii en sevdiği şey cilvelesmek zaten
Dün ben de ablama gittim küçük olanda çok seviyo cilveleşmeyi aynı yaş grubundalar mı acaba kaçtı seninki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…