Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün ben de ablama gittim küçük olanda çok seviyo cilveleşmeyi aynı yaş grubundalar mı acaba kaçtı seninki?

Kasım'da 3 olcak benimkisi
benimki doğuştan cilveli pawim akrep burcu
senj yeğen de mi öyle:)

Kasım'da 3 olcak benimkisi
benimki doğuştan cilveli pawim akrep burcu
senj yeğen de mi öyle:)
Yok bizim bücür büyükmüş 4 buçuk oldu eşek. Koç burcu inatlıkta dünya markası bir bey. Ama çok içli ya çok üzülüyorum üzüldüğü şeyler paylaşmıyo içine atıyo koca insan gibi köşelere saklanıp ağlıyo

bi bana çok açık ben lafı uzatsa da kesmeden dinliyorum o yüzden galiba dert babası beni seçti

seninki de şimdi çok tatlış konuşuyodur pekteklikte vardır tam yeme zamanları ya

yaaaa yerim ben o içli köfteyi

yok peltek konusma derken harf değiştirmek yanlış telaffuz gibi mi:)

çaydammık diyo mesela çaydanlık yerine:)
gibi diyemiyo bigi diyo
gibpek diyo gitmek yerine

gibi diyemiyo bigi diyo
Aynen tam onları kastettim bayılıyorum böyle konuşmalarına

benim büyük olan kitap yerine kipat diyodu bi gün gelmiş jeyje süpriiiz kiiitaap diyo ne kitabı ne süprizi diyorum. Diyorum ya iştee kiiitaap diyo böyle böyle 2-3 dk anlaşamadık en son gözler doldu diyebiliyorum sanmıştım ama diye haaa dedim şimdi düştü jeton

Çok güzel anılarınız biriksin inşallaaah tatlı kelimelerinden öperim kuzuyu

gibi diyemiyo bigi diyo

Benim kızım da galiba yerine gabila diyodu, Allah'ım ya keşke diyorum hep öyle kalsaydi.

Oğlum da baba dede ve heyte(teyze) diyo.. anne dedirtemedik beyfendiye

ay çok güldüm yaaaa benimki de kitaba uzun süre kipak dediydi

yerim ben onu benim oğlan da dediğini anlamazsak aşırı sinirleniyo. hipopotam diyemezdi hipotamam derdi
acayip eğlenceli sohbetler pawim. inşallah tez zamanda darısı başına

Benim kızım da galiba yerine gabila diyodu, Allah'ım ya keşke diyorum hep öyle kalsaydi.

Oğlum da baba dede ve heyte(teyze) diyo.. anne dedirtemedik beyfendiye

inattan demiyodur benim oğlan ilk anne dedi. sonra aylarca anne demedi sadece baba dedi

takma psiko inadi bırakır nasılsa:)

Süpermiş bu ödev
Cilt için doğal önerileri olan var mı, uygulayıp sonuç aldıklarınızdan...
Ben uyumadan önce pamuga acik gülsuyu döküp silmeye calisiyorum yuzumu her gece. Hem kısa sürüyo hem tertemiz yapiyo hic sivilcem cikmaz bilmem ondan mi da..
Arada bi kil maskesi yaparim ama hassas ciltliyim cok bekletince dokunuyo her zaman yapmiyorum onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…