Ne alacaksın mesela anlat bakayımiçimden geçenleri hep yazıyobugün aktara gidip malzeme alcaktim bakim için
nasıl sevinmem
Ne alacaksın mesela anlat bakayım
Bunlar yazılmaz mıseni mi kircam yavrum
üç makine çamaşır katlayıp kaldırdım.
üç makine çamaşır yıkayıp astım.
bulaşık makinesini bosaltip doldurdum çalıştirdim.
çocuk odasını koltuk baza hariç herşeyi çıkardım süpürüp sildim onları cekip.
çocuğun masasını kaldırdım yer açıldı odasında:)
yatak odasını topladım süpürüp sildim.
minderleri kılıfa geçirdim.
aldığım saklama kaplarını yıkadım.
salonu bütün eşyaları cekip süpürüp sildim.
balkonu süpürdüm.
kahvaltı hazırladım, öğle yemeği pişirdim, akşam yemeği pişirdim
sabah ütü yaptım tabiki, bunu nasil unuttum
çöpleri boşalttım.
dizi izledim bide
banyoyu da temizledim
ampul değiştirdim
ayakkabılıgi düzenledim
toz aldım
birazdan kapi kollarını silcem
başka hatırlamıyorum
9 yaş 4.sınıfSeninki kaç yaşında nego
GeçtimBugün cook is var ev supurulup silinecek balkon yikanacak dusakabinler ciflenecek kislik patlican kizartilip buzluga atilacak yemek yapilacak pogaca yapilip buzliga atilacak ve ben sadece oturuyorumödevi hafif tutarsak cok sevinirim torpil gecelim lütfen Nego
KüremdenNerden bildin
Bu iyi geldi ya
Gül suyuna dikkat et alerjiktir her yüze uygun gelmezşu an ar ge yapıyom
kese alcam o kesin
gül suyu
kıl başka da ne bulursam
gratise de gitmeyi düşünüyorum:)
Vayy burda bir bilgi küpü varmışşşGül suyuna dikkat et alerjiktir her yüze uygun gelmez
Karma ciltli isen beyaz kil daha yı olacaktır. Hazır maske almayacaksan kendin yapacaksan içine bir kaç damla hindistan cevizi yağı kat ki yüzün gerilmesin.
Yüzüne kese yapma peeling yap o da hafta da en fazla 3 olsun
Güneş kremi mutlaka kullan. Lekelenmeleri önler
Hyaloridik asit kullanabiiilirsen düzenli kullan ki cildinin nemi artsın
Aklıma gelen bu kadar
Gül suyuna dikkat et alerjiktir her yüze uygun gelmez
Karma ciltli isen beyaz kil daha yı olacaktır. Hazır maske almayacaksan kendin yapacaksan içine bir kaç damla hindistan cevizi yağı kat ki yüzün gerilmesin.
Yüzüne kese yapma peeling yap o da hafta da en fazla 3 olsun
Güneş kremi mutlaka kullan. Lekelenmeleri önler
Hyaloridik asit kullanabiiilirsen düzenli kullan ki cildinin nemi artsın
Aklıma gelen bu kadar
Bb CC krem alma hyaloridik asit nemlendirir üzerine güneş kremi tamam. Güneş kremi kullanmak için illa güneşe çıkmak gerekmiyor evde işyerindeki ışıklar bile cilde leke yapabilirohaaa hanımların dikkatine ar ge ayağimiza gelmiş ya la
tamam bunları yazayim alayim
karma ciltliyim beyaz kil alayim, alerjik bı bunyen var gül suyu kalsın o zaman
güneş gördüğüm yok ki calci ya. işe servisle gidip geliyom dışarı çıktığımızda yok
bb krem ya da cc krem kullansam olur mu ki
Bb CC krem alma hyaloridik asit nemlendirir üzerine güneş kremi tamam. Güneş kremi kullanmak için illa güneşe çıkmak gerekmiyor evde işyerindeki ışıklar bile cilde leke yapabilir
Hindistan cevizi yağı soğuk sıkım olmalı üzerinde yazar
Gül suyu ufak alıp deneyebilirsin belli olmaz alerji yapmayabilir.
Daha var da korkutma bakımdan
O asid pahalıo asit eczanede mi var peki aktarda mi:)
dediğin gibi yapayım
beni sonra ayrıca aydınlat ışığından mahrum etme ateş cinisi
EstağfurullahVayy burda bir bilgi küpü varmışşş
O asid pahalıeczaneden alırsan eczaneden eve kadar geçirirler
Ben pure kullanıyorum memnunum
Daha 8aylik zaten söyler nasılsainattan demiyodur benim oğlan ilk anne dedi. sonra aylarca anne demedi sadece baba dedi
takma psiko inadi bırakır nasılsa:)
Markası pureAllah seni napmasinmadem pahalı niye öneriyon alıştıra alıştıra söylesene
ne puresi
Hayırlısı inşallah samdanımay çok güldüm yaaaabenimki de kitaba uzun süre kipak dediydi
yerim ben onu benim oğlan da dediğini anlamazsak aşırı sinirleniyo. hipopotam diyemezdi hipotamam derdi
acayip eğlenceli sohbetler pawim. inşallah tez zamanda darısı başına
Öyle deme o teyzelerin nasıl göğüsleri kabarıyo bi bilsenDaha 8aylik zaten söyler nasılsahayır yani baba desin de teyze ne yani gözünü açar açmaz heyte deyip duruyo
Teyze veya hala olsakda içimizde illa Bi yerlerde faklı yerleri oluyor değil miHayırlısı inşallah samdanım
Öyle deme o teyzelerin nasıl göğüsleri kabarıyo bi bilsenbüyüğün ilk anneler günü gösterisinde küçük yeğen kucağımda sahnede büyüğü öyle görünce bi başladım ağlamaya hiç bi anne benim kadar duygulanmamıştır Herkes diyo hangisi sizinki gerçi ablam çalıştığı için büyüğü ben büyüttüm sayılır belki ondanfarklıdır bağımız ama olsundu çocuklar teyze desindi
Hemde nasııılTeyze veya hala olsakda içimizde illa Bi yerlerde faklı yerleri oluyor değil mi
Off sende sıkıntı yok demi? Yanmadın falanMutfak halıma kızartma yaparken tavayı çeviriverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?