- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.436
- 208
Şu kavanozlara kıyıp atayım artık14 Eylül Ödevi
Bugün günlerden mutfak. Mutfağı fazla, kırık dökük, kullanmadığımız her türlü eşyadan arındıralım. Dileyen hazır mutfağa girmişken temizliğini de yapabilir
Kolay gelsin herkese
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
pawlover
@Calciferr
@patuli6153
CKbeautyandsheer
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
Amazing family
@Birtekefem
@mavidelisiii
@Yesilb4h4r
Mor Vampirella
@Pasiflora25
Limonsuzzcay
@Niran Nevra
U UcanSupurge
@kahvemsi mutluluk
S Sguat girls
@ilmeka8384
@Seaslug
@SiyahPapatyaa
@kaybolmak
@-Erva-
@meldaakatii
minikbebegim9640
@Saricivcivcikcik
Bende de var atsam mı kiŞu kavanozlara kıyıp atayım artık
Harikaa ben bugün buzdolabımı temizleyeceğim :)14 Eylül Ödevi
Bugün günlerden mutfak. Mutfağı fazla, kırık dökük, kullanmadığımız her türlü eşyadan arındıralım. Dileyen hazır mutfağa girmişken temizliğini de yapabilir
Kolay gelsin herkese
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
pawlover
@Calciferr
@patuli6153
CKbeautyandsheer
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
Amazing family
@Birtekefem
@mavidelisiii
@Yesilb4h4r
Mor Vampirella
@Pasiflora25
Limonsuzzcay
@Niran Nevra
U UcanSupurge
@kahvemsi mutluluk
S Sguat girls
@ilmeka8384
@Seaslug
@SiyahPapatyaa
@kaybolmak
@-Erva-
@meldaakatii
minikbebegim9640
@Saricivcivcikcik
Kırık eşya kullanmak iyi değil diyorlar canım, bu sana kalmış. Benim de var öyleKırık ufacıksa da atacak mıyız nego ben kıyamıyorum da
Mesela günlük kullandığım bir kaç kasenin kenarı minicik kırılmış atamıyorum işimi görüyor diye
Konserve de kullanmıyorsan geri dönüşümeBende de var atsam mı ki
Merhaba canımMerhaba
bu ara süpürge almalar tavan yaptı. :)Kocamadasüpürge aldırdım olmuyor hergun sil gırgırla şansa hep misafirfakir 1.500 milyar taksit
O çok aşırı yavaş süpürüyor cinnet geçiririm ben o mıy mıy süpürene kadarAslinda alacaksn paraya kıyıp kendi kendine temizleyen süpürge den miss hem siliyo hem süpürüyo hele ki cocukluysan cok daha iyi bence.. Ah kocaya desem seni ne diye aldm bem der kesin
Oyle cok yavaş mı yaO çok aşırı yavaş süpürüyor cinnet geçiririm ben o mıy mıy süpürene kadar
O çok aşırı yavaş süpürüyor cinnet geçiririm ben o mıy mıy süpürene kadar
Yok be kızlar çok güzel 70dk da 3+1 mutfak banyo süpürüp bitiriyo elim ayağım oldu müthiş rahatlık. Arada kırıntı dökülünce sadece o alanı seçip orayı da süpürtebiliyosun oh oh çok güzel. Maddi imkanı olan herkes almalıOyle cok yavaş mı yadusunemiyorm 3+1 evi ne zamana kdar süpürür acebaaaa
Güle güle kullan canım. Ben dyson istiyorum öncelikle. Sonra belki robota gelir sıraYok be kızlar çok güzel 70dk da 3+1 mutfak banyo süpürüp bitiriyo elim ayağım oldu müthiş rahatlık. Arada kırıntı dökülünce sadece o alanı seçip orayı da süpürtebiliyosun oh oh çok güzel. Maddi imkanı olan herkes almalı
Valla hele bi evim olsun da once artk ccoook cok snra o olsn hatta olmasa da olur valla yeterki evim deyim biYok be kızlar çok güzel 70dk da 3+1 mutfak banyo süpürüp bitiriyo elim ayağım oldu müthiş rahatlık. Arada kırıntı dökülünce sadece o alanı seçip orayı da süpürtebiliyosun oh oh çok güzel. Maddi imkanı olan herkes almalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?