Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün birşeyler yaptım ama farkettim ki ben toplu bir şekilde erkenden yapmayınca o işler beni daha çok huzursuz edip ruhen yoruyor. Parça parça dinlene dinlene yapmak bana göre değil
Doğrusu o zaten parça parça dinlenerek yapmak bknz ben gibi bi seferde yapmaya fiziken gücü yetmeyenlerin işi.
Bazen kafada yetmiyo o ayrı

Doğrusu o zaten parça parça dinlenerek yapmak bknz ben gibi bi seferde yapmaya fiziken gücü yetmeyenlerin işi.
Bazen kafada yetmiyo o ayrı
Bana göre değil günlük işler öğleden önce bitsin kafam rahat oluyor, büyük temizlik mecbur parça parça

Dün birşeyler yaptım ama farkettim ki ben toplu bir şekilde erkenden yapmayınca o işler beni daha çok huzursuz edip ruhen yoruyor. Parça parça dinlene dinlene yapmak bana göre değil
Tamamlanmayan ve yarım kalan herşey kafada bekler (zeigarnik etkisi)

Ayda 1 mı 2 hafta da birmi mutfak dolabını 2 hafta da Bi siliyorum camisa 3 hafta da bir çok takiliyorum

Tamamlanmayan ve yarım kalan herşey kafada bekler (zeigarnik etkisi)
Aynen öyle
Ayda 1 mı 2 hafta da birmi mutfak dolabını 2 hafta da Bi siliyorum camisa 3 hafta da bir çok takiliyorum
Zaman tutmuyorum canım ne zaman isterse dedimm ya :) iki hafta da bir silmem çünkü gözüme çarpan yeri hemen üstte silerim. Bende temizlik takıntı boyutunda olmadı hiç. Düzen içim aynısını söyleyemem, düzen ciddi bir takıntı maalesef bende.
Bir evde koku ve düzen en büyük takıntım sanırım

Bende takıntı olmuş düzende ama öyle boyut ki aklımdan çıkmıyo bunu düzeltmem lazım

Bende takıntı olmuş düzende ama öyle boyut ki aklımdan çıkmıyo bunu düzeltmem lazım
Benim evi şuan görsen sinir krizi geçirirsin sanırım düzeltiyorum ama anında dağıtıyorlar benimde ruhum daralıyor ama hep dağılıyor

Benim evi şuan görsen sinir krizi geçirirsin sanırım düzeltiyorum ama anında dağıtıyorlar benimde ruhum daralıyor ama hep dağılıyor
Ben de son bebeğe kadar çok düzenliydim, şimdi her yer heryerde...
Bir çözüm bulmam lazım ama nasıl
Oyuncakları kaldırsam çocuklara acıyorum.
Kaldırmasam kendime

Ayyy kızımda çok şükür öyle yok kafayı yerdim gece gece diyorum rahat ol çocukların küçük büyüsünler gene yaparsincocuklarinla daha vakit geçir diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…