Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benimde son bebeğe kadar çok düzenliydim, şimdi her yer heryerde...
Bir çözüm bulmam lazım ama nasıl.
Oyuncakları kaldırsam çocuklara acıyorum.
Kaldırmasam kendime
Çözümü yok galiba bi tek gece düzenli kalıyor benim ev :)) geçen balonu yatak odasının kapısına koymuş bizimkiler babasida görmemiş karanlıkta basmış üzerine pat dedi :)) arabaya basıp düşmeler neler neler olmuyor ben düzenli tutamıyorum

Günaydın
Günaydın
Akşam biraz ütü yapıp çamaşır katlayacağım
Günaydın oklu kalbinle
Bende takıntı olmuş düzende ama öyle boyut ki aklımdan çıkmıyo bunu düzeltmem lazım
Bu tedavi edilmesi gereken bir durum canım. Seni buna ne itiyor ne tetikliyor bunu bulmak lazım
Günaydınn kahvaltı tamam dır
Balkonu alıyorum
Sirke vermişti elticim kaynat dedi şimdi koydum ocağa bide içine tuz at demişti ama ne kadar atsam acaba
Günaydın bilgim yok canım
Günaydın, eline sağlık

Benim bebeğimin kötü huyuda eline geçen suyu,-artık kendi dolduruyor- oraya buraya dökmek...

Yazın yerlerde halı yok, kalebodurlarda belli etmiyor, kayıp kayıp düşüyoruz, kafa travması geçirmezsek iyi

Benim bebeğimin kötü huyuda eline geçen suyu,-artık kendi dolduruyor- oraya buraya dökmek...

Yazın yerlerde halı yok kalebodurlarda belli etmiyor, kayıp kayıp düşüyoruz, kafa travması geçirmezsek iyi
Yaa hepsimi aynı mı olur benim kide su döküyor sürekli bide bardağı atıp kırmak en büyük zevki tükürükle cam silme de var bizde ayna larda beş parmak bide sildiğim zaman hemen koşar tükürükle oda başlar :)) çocuk temiz evi sevmiyor sanırım onu anladım artık :)

Yazın yerlerde halı yok, kalebodurlarda belli etmiyor, kayıp kayıp düşüyoruz, kafa travması geçirmezsek iyi
Onun benim iki çocuk da çok severdi, hala bıraksam yaparlar. O yüzden mutfak dışına su asla koyamıyorum az koltuk halı yatak ıslatmadılar.

Bardak tabak fırlatma huyuda var, hemde yüzümüze yüzümüze
Her yemekten sonra mutfak yıkıyorum
Evde her takımdan ya tek parça kaldı yada kalmadı.
Tabak bardak yenilemek için bu huyunu bırakmasını bekliyorum

Bu cocuk napsin camlari bile siliyo tükürükle mükürükle de olsa

Günaydın

Günaydın oklu kalbinle

Bu tedavi edilmesi gereken bir durum canım. Seni buna ne itiyor ne tetikliyor bunu bulmak lazım

Günaydın bilgim yok canım

Günaydın, eline sağlık
Onu takipteyim.
Tuna TÜNER
Tülay KÖK 'te tavsiye ederim, ilginiz var ise

Minimalizm, dolu dolu ve kaliteli bir hayat için ise Hikmet Anıl ÖZTEKİN
Evet ilgim var şimdi açıp bakicam

Benim kızda da çocuklara vurma huyu var sürekli adem güneş dinliyorum ama insan oglu sabır kalmıyor

Kac yasinda cocgun bilmiyorm ama birlikte tenizlik yapmayi soyleyin hep teşvik edin temizlesin bi bez verin iyi yda kötü belki o şekilde tükürmeyi bırakır hoşuna gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…