Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kalbim çıt diyee kırıldı

Herkes sapıtmış ☹
Bizim sınıf ve bizim çocuklar çok saygılıymıs buna tanık olduk resmen. Dün oturdum ekranı çizen, öğretmene fütursuzca konuşanları tespit ettim, o kadar sinirimiz bozuldu ki anne babaları ne yapıyor o arada şaşkınım. Bizim çocuklar hep anne bunlar nasıl konuşuyor öğretmenle diye şok oldular. Ben çocuğumla öğretmene sen denmez siz denir diye uyarırken neler varmış meğer. .
Bide böyle ben temizim havası estirmiyolar mı yeni evliymişte keyfini süremiyomuş yahu evliliğiniz balkona mı bağlı?

Silinen bi yer pis değildir ki hergün yıkamak zaten su israfı
Ben pismiyim simdi hep siliyorum mecburen

Son düzenleme:
Maratona davet ediyorum hadi. Bayılma iş daha çok birikir

Oo bencil diyen bile olmus suan insanlari dusunup gecen zahmetli 1 seneye uzuldum.Terasim 90 metrekare. Zaten bu evi alma sebeplerimden biri buydu. Manzarali ve keyifli bi yer. Misafirlerim ve benim ailem terasimda oturmaktan keyif aliyoruz. Balkonum da epey buyuk. Camlar da cok fazla ve ebat olarak buyukce. Yani bezle viledayla surekli olacak is degil. Acikca anlattim 1 senedir bekletiyorlar dedim 1 sene boyunca surekli mangal yapilan tozlanan pislenen terasi balkonu hangi babayigit viledayla temizler bi de ustune hah temizlendi sanir? viledayla hallolunacak olsa zaten 1SENEDIR tahammul ettigim gibi onlarin keyfini beklemeye devam ederm umursamam. 1 senedir oyalayarak onlar bencillik ediyor bence, empatiyle yorum yapmanizi dilerdim. ben bencillik edecek olsam koca alani insanlari dusundugum icin viledayla bezle silmeye calisip bel agrisi cekmek zorunda kalmazdim. Bu insanlar saygisiz ve benciller. Ayni durumda olsaydi kimse benim gibi 1 sene beklemezdi eminim.En ust katta oturuyorum ve altlara bakiyorum herkes istedigi gibi temizlik yapiyor camlari fircalarla kovalarla istedikleri gibi temizliyorlar. (Patlak boru benim alt katimdan basliyor ) Yoneticinin ve diger dairelerin sorumsuzlugunu 1 senedir cekiyorum surekli dillendirmeme ragmen.. Valla kadinlar kulubunde hemen her konuya dusunmeden linc yapacak bi tayfa var ve ben bunu hic dogru bulmuyorum hanimlar,bencil lafi hosuma gitmedi.

Biz alt katında oturanlar değiliz git onlara anlar derdini. Bize sormuşsun ben yıkayınca başkalarının camları kirleniyor demişsin böyle söyleyince bencillik olarak görünüyor. Mangal yapmak falan yasak değil mi ya orda. Ben zemin katta oturuyorum. Üstümden birisi bişey silkse rahatsız olurum. Yöneticinin çözmediği sorunu ben neden ödüyorum.

Bide böyle ben temizim havası estirmiyolar mı yeni evliymişte keyfini süremiyomuş yahu evliliğiniz balkona mı bağlı?

Silinen bi yer pis değildir ki hergün yıkamak zaten su israfı
Illa gereksiz yorum yapacaksiniz bari seviyeli olsun. Neyi bosaltiyorsunuz boyle sabah sabah ? Temizlik ispatini size niye yapayim evliligime nasil sardirdiniz nasil bir saptirma saka misiniz yahu?? Benim durumda olan varsa fikir almak istedim bilincli hanimlardan. Siz bu temizlik anlayisiyla kimseye karismayin bence. Mune valla biktik boyle satasma yaratanlardan bi cozum bulun lutfen

Eviniz sizinmi size aitmi. Kiraciysaniz taşının sizinse sabredin derim . Misafirlerinizi terasta agirliyormussynuz diğer taraflar illaki temiz kalır benim balkonum yok olmasını isterdim ama şükür benim evim . Manzara ve teras hatrına ben katlanirdim. Komsulariniz da haklı benim temizleriyim cama yağmur yağsa bile sınır olurum ben de aşırı takıntılık vardı temizlik takıntısı artık camasirsuyundan öksürük krizi tutuyor artık o derece bence sakin olun ya çözüm bulun illaki düzelir allah dert bela vermesin 3 haftadır supurgrsizim hergun girgirlayip silmekten ben biktim ama şükür

Pasaklı negoo yıllardır bizi Titizim diye kandırdın
Ben titizim demedim hiç. Düzenliyim sadece kandırma yok
Konunuzu bdv ye açarsanız daha çok çözüm önerisi gelir

Lütfen konumdan gider misiniz. Size seviyeli yorum yapacakların olduğu bir yerde konu açın !!!

3 gündür evde televizyon kapalı açmıyorum ne kızım ne kocam ne ben izlemiyorum kızımla kocamla daha çok vakit geçiriyoruz
Takıntılarımdan kurtulmaya çalışıyorum
Psikolojisi bozuk benim kendime kitap alıcam bu hafta . Burda bana biri 2 psikolog önermişti onları dinliyorum 3 gündür sabahları erken kalkıyorum bütün olumsuz düşüncelerden uzağım

Harika
Kimmiş onlar bana da lazım.

Ne güzel gelişmeler bunlar senin adına sevindim.
Tülay Kök mü dinliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…