Kalbim çıt diyee kırıldıNego cum canımcım şimdi sen bu ödevi vermiş olsan deterjan gözünü çıkarın temizleyin bulaşık makinesinin kenarlarını silin makinenin camını silin dersin şimdi işim kolay sirkeyi dök çalıştır
Mod: tembel öğrenci
Bizim sınıf ve bizim çocuklar çok saygılıymıs buna tanık olduk resmen. Dün oturdum ekranı çizen, öğretmene fütursuzca konuşanları tespit ettim, o kadar sinirimiz bozuldu kiHerkes sapıtmış ☹
Ben pismiyim simdi hep siliyorum mecburenBide böyle ben temizim havası estirmiyolar mıyeni evliymişte keyfini süremiyomuş yahu evliliğiniz balkona mı bağlı?
Silinen bi yer pis değildir ki hergün yıkamak zaten su israfı
Görevler süper tanamdir:)18 eylül ödevi @samdan dan
Bulaşık makinesini boş çalıştırmak sirke ile
Çamaşır makinesinide aynı şekilde
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
@Calciferr
@patuli6153
@CKbeautyandsheer
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Birtekefem
@mavidelisiii
@Yesilb4h4r
@MorVampirella
@Pasiflora25
@Limonsuzzcay
@Niran Nevra
@zsaracoglu
@kahvemsi mutluluk
S Sguat girls
@ilmeka8384
@Seaslug
@SiyahPapatyaa
@kaybolmak
@-Erva-
@meldaakatii
minikbebegim9640
@Saricivcivcikcik
@Yagber42
Maratona davet ediyorum hadi. Bayılma iş daha çok birikirMutfak ağzına kadar bulaşık, yatak odası Ağzına kadar temiz çamaşır dolu
Yerlerde çubuk simit kırıntısı, peşimde anneeeğğğğ diye dolanan 2 bebe ay ben nerelere gitsem nerelere bayılsam
1 gün yatmaya tembellik yapmaya gelmiyor
Bulaşığa karşı kahve Yaptım enerji lazımMaratona davet ediyorum hadi. Bayılma iş daha çok birikir
Pasaklı negoo yıllardır bizi Titizim diye kandırdınBen pismiyim simdi hep siliyorum mecburen
Senin için geçmiş bonus terasta aşk başkadırBide böyle ben temizim havası estirmiyolar mıyeni evliymişte keyfini süremiyomuş yahu evliliğiniz balkona mı bağlı?
Evef aslinda ihtiyacimiz olan biseydi bu sirke olayı kötü koku da gider insallah18 eylül ödevi @samdan dan
Bulaşık makinesini boş çalıştırmak sirke ile
Çamaşır makinesinide aynı şekilde
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
@Calciferr
@patuli6153
@CKbeautyandsheer
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Birtekefem
@mavidelisiii
@Yesilb4h4r
@MorVampirella
@Pasiflora25
@Limonsuzzcay
@Niran Nevra
@zsaracoglu
@kahvemsi mutluluk
S Sguat girls
@ilmeka8384
@Seaslug
@SiyahPapatyaa
@kaybolmak
@-Erva-
@meldaakatii
minikbebegim9640
@Saricivcivcikcik
@Yagber42
Biz alt katında oturanlar değiliz git onlara anlar derdini. Bize sormuşsun ben yıkayınca başkalarının camları kirleniyor demişsin böyle söyleyince bencillik olarak görünüyor. Mangal yapmak falan yasak değil mi ya orda. Ben zemin katta oturuyorum. Üstümden birisi bişey silkse rahatsız olurum. Yöneticinin çözmediği sorunu ben neden ödüyorum.Oo bencil diyen bile olmus suan insanlari dusunup gecen zahmetli 1 seneye uzuldum.Terasim 90 metrekare. Zaten bu evi alma sebeplerimden biri buydu. Manzarali ve keyifli bi yer. Misafirlerim ve benim ailem terasimda oturmaktan keyif aliyoruz. Balkonum da epey buyuk. Camlar da cok fazla ve ebat olarak buyukce. Yani bezle viledayla surekli olacak is degil. Acikca anlattim 1 senedir bekletiyorlar dedim 1 sene boyunca surekli mangal yapilan tozlanan pislenen terasi balkonu hangi babayigit viledayla temizler bi de ustune hah temizlendi sanir?viledayla hallolunacak olsa zaten 1SENEDIR tahammul ettigim gibi onlarin keyfini beklemeye devam ederm umursamam. 1 senedir oyalayarak onlar bencillik ediyor bence, empatiyle yorum yapmanizi dilerdim. ben bencillik edecek olsam koca alani insanlari dusundugum icin viledayla bezle silmeye calisip bel agrisi cekmek zorunda kalmazdim. Bu insanlar saygisiz ve benciller. Ayni durumda olsaydi kimse benim gibi 1 sene beklemezdi eminim.En ust katta oturuyorum ve altlara bakiyorum herkes istedigi gibi temizlik yapiyor camlari fircalarla kovalarla istedikleri gibi temizliyorlar. (Patlak boru benim alt katimdan basliyor ) Yoneticinin ve diger dairelerin sorumsuzlugunu 1 senedir cekiyorum surekli dillendirmeme ragmen.. Valla kadinlar kulubunde hemen her konuya dusunmeden linc yapacak bi tayfa var ve ben bunu hic dogru bulmuyorum hanimlar,bencil lafi hosuma gitmedi.
Tamam kabulBulaşığa karşı kahve Yaptım enerji lazım45 geçe gelirim. 13:00 de temiz mutfak foto gelecek
Illa gereksiz yorum yapacaksiniz bari seviyeli olsun. Neyi bosaltiyorsunuz boyle sabah sabah ? Temizlik ispatini size niye yapayim evliligime nasil sardirdiniz nasil bir saptirma saka misiniz yahu?? Benim durumda olan varsa fikir almak istedim bilincli hanimlardan. Siz bu temizlik anlayisiyla kimseye karismayin bence.Bide böyle ben temizim havası estirmiyolar mıyeni evliymişte keyfini süremiyomuş yahu evliliğiniz balkona mı bağlı?
Eviniz sizinmi size aitmi. Kiraciysaniz taşının sizinse sabredin derim . Misafirlerinizi terasta agirliyormussynuz diğer taraflar illaki temiz kalır benim balkonum yok olmasını isterdim ama şükür benim evim . Manzara ve teras hatrına ben katlanirdim. Komsulariniz da haklı benim temizleriyim cama yağmur yağsa bile sınır olurumOo bencil diyen bile olmus suan insanlari dusunup gecen zahmetli 1 seneye uzuldum.Terasim 90 metrekare. Zaten bu evi alma sebeplerimden biri buydu. Manzarali ve keyifli bi yer. Misafirlerim ve benim ailem terasimda oturmaktan keyif aliyoruz. Balkonum da epey buyuk. Camlar da cok fazla ve ebat olarak buyukce. Yani bezle viledayla surekli olacak is degil. Acikca anlattim 1 senedir bekletiyorlar dedim 1 sene boyunca surekli mangal yapilan tozlanan pislenen terasi balkonu hangi babayigit viledayla temizler bi de ustune hah temizlendi sanir?viledayla hallolunacak olsa zaten 1SENEDIR tahammul ettigim gibi onlarin keyfini beklemeye devam ederm umursamam. 1 senedir oyalayarak onlar bencillik ediyor bence, empatiyle yorum yapmanizi dilerdim. ben bencillik edecek olsam koca alani insanlari dusundugum icin viledayla bezle silmeye calisip bel agrisi cekmek zorunda kalmazdim. Bu insanlar saygisiz ve benciller. Ayni durumda olsaydi kimse benim gibi 1 sene beklemezdi eminim.En ust katta oturuyorum ve altlara bakiyorum herkes istedigi gibi temizlik yapiyor camlari fircalarla kovalarla istedikleri gibi temizliyorlar. (Patlak boru benim alt katimdan basliyor ) Yoneticinin ve diger dairelerin sorumsuzlugunu 1 senedir cekiyorum surekli dillendirmeme ragmen.. Valla kadinlar kulubunde hemen her konuya dusunmeden linc yapacak bi tayfa var ve ben bunu hic dogru bulmuyorum hanimlar,bencil lafi hosuma gitmedi.
Ben titizim demedim hiç. Düzenliyim sadecePasaklı negoo yıllardır bizi Titizim diye kandırdın
Konunuzu bdv ye açarsanız daha çok çözüm önerisi gelirOo bencil diyen bile olmus suan insanlari dusunup gecen zahmetli 1 seneye uzuldum.Terasim 90 metrekare. Zaten bu evi alma sebeplerimden biri buydu. Manzarali ve keyifli bi yer. Misafirlerim ve benim ailem terasimda oturmaktan keyif aliyoruz. Balkonum da epey buyuk. Camlar da cok fazla ve ebat olarak buyukce. Yani bezle viledayla surekli olacak is degil. Acikca anlattim 1 senedir bekletiyorlar dedim 1 sene boyunca surekli mangal yapilan tozlanan pislenen terasi balkonu hangi babayigit viledayla temizler bi de ustune hah temizlendi sanir?viledayla hallolunacak olsa zaten 1SENEDIR tahammul ettigim gibi onlarin keyfini beklemeye devam ederm umursamam. 1 senedir oyalayarak onlar bencillik ediyor bence, empatiyle yorum yapmanizi dilerdim. ben bencillik edecek olsam koca alani insanlari dusundugum icin viledayla bezle silmeye calisip bel agrisi cekmek zorunda kalmazdim. Bu insanlar saygisiz ve benciller. Ayni durumda olsaydi kimse benim gibi 1 sene beklemezdi eminim.En ust katta oturuyorum ve altlara bakiyorum herkes istedigi gibi temizlik yapiyor camlari fircalarla kovalarla istedikleri gibi temizliyorlar. (Patlak boru benim alt katimdan basliyor ) Yoneticinin ve diger dairelerin sorumsuzlugunu 1 senedir cekiyorum surekli dillendirmeme ragmen.. Valla kadinlar kulubunde hemen her konuya dusunmeden linc yapacak bi tayfa var ve ben bunu hic dogru bulmuyorum hanimlar,bencil lafi hosuma gitmedi.
Lütfen konumdan gider misiniz. Size seviyeli yorum yapacakların olduğu bir yerde konu açın !!!Illa gereksiz yorum yapacaksiniz bari seviyeli olsun. Neyi bosaltiyorsunuz boyle sabah sabah ? Temizlik ispatini size niye yapayim evliligime nasil sardirdiniz nasil bir saptirma saka misiniz yahu?? Benim durumda olan varsa fikir almak istedim bilincli hanimlardan. Siz bu temizlik anlayisiyla kimseye karismayin bence.Mune valla biktik boyle satasma yaratanlardan bi cozum bulun lutfen
Ayhhh evet hatırladım şimdi sen öyle deyince ben de düzen fotosu/fikri vs istemiştimBen titizim demedim hiç. Düzenliyim sadecekandırma yok
Harika3 gündür evde televizyon kapalı açmıyorum ne kızım ne kocam ne ben izlemiyorum kızımla kocamla daha çok vakit geçiriyoruz
Takıntılarımdan kurtulmaya çalışıyorum
Psikolojisi bozuk benimkendime kitap alıcam bu hafta . Burda bana biri 2 psikolog önermişti onları dinliyorum 3 gündür sabahları erken kalkıyorum bütün olumsuz düşüncelerden uzağım
Ne güzel gelişmeler bunlar3 gündür evde televizyon kapalı açmıyorum ne kızım ne kocam ne ben izlemiyorum kızımla kocamla daha çok vakit geçiriyoruz
Takıntılarımdan kurtulmaya çalışıyorum
Psikolojisi bozuk benimkendime kitap alıcam bu hafta . Burda bana biri 2 psikolog önermişti onları dinliyorum 3 gündür sabahları erken kalkıyorum bütün olumsuz düşüncelerden uzağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?