Yaşları kaçtı Anka unuttum.22 aylık oğlan bezini üstünü çıkarmış büyük oğlanın lazımlığını getirmiş ben de buraya yapcam diyorhiç çiş peşinde koşacak dermanım yok çabuk vaz geçer inşallah
Çiş nöbetindeyim maratonda sayılırım negoooSen maratona kalkmadın mı
22 aylıkYaşları kaçtı Anka unuttum.
Bir denesen belki de çok kolay olur kim bilir
Hikmet anıl öztekin tülay kök ek olarak da adem güneşi dinliyorumHarika
Kimmiş onlar bana da lazım.
Evet ek olarak hikmet anıl öztekin ve adem güneş bu hafta adem güneşin kitaplarını alicamNe güzel gelişmeler bunlarsenin adına sevindim.
Tülay Kök mü dinliyorsun?
Hepsi erkek deme düşer bayilirim22 aylık
2 yaş
11 yaş
12 yaş
ne bileyim valla halıları falan yeni yıkattım kendimi hiç hazır hissetmiyorum
Hikmeti biliyorum minimalizmden. Diğerini bilmiyorum bakayım ona ama Adem Güneş beni kötü hissettiriyor. Eksiklik, yoksunluk hislerine kapılıyorum onu dinleyince.Hikmet anıl öztekin tülay kök ek olarak da adem güneşi dinliyorum
En büyük maraton oÇiş nöbetindeyim maratonda sayılırım negooo
Cidden süpersin sen maşaallah. Hiç cesaretim yok bor çocuğa daha. Çocuklar bir taraftan eşim bir taraftan istiyor ama mümkün değil benim açımdan22 aylık
2 yaş
11 yaş
12 yaş
ne bileyim valla halıları falan yeni yıkattım kendimi hiç hazır hissetmiyorum
Yok 11 yaş kızHepsi erkek deme düşer bayilirim
Benim cesaretime kalsa ben çocuk düşünmüyordum zatenEn büyük maraton o
Cidden süpersin sen maşaallah. Hiç cesaretim yok bor çocuğa daha. Çocuklar bir taraftan eşim bir taraftan istiyor ama mümkün değil benim açımdan
Kendini hazır hissetmen en önemlisi zaten haklısın
Evet ek olarak hikmet anıl öztekin ve adem güneş bu hafta adem güneşin kitaplarını alicam
Adem güneş hakkında sana katılıyorum ve Hatice Kübra Tongar da aynı şekilde hissettiriyor, kitapları var bende :/ birde Dilek Cesur da aynı tarzHikmeti biliyorum minimalizmden. Diğerini bilmiyorum bakayım ona ama Adem Güneş beni kötü hissettiriyor. Eksiklik, yoksunluk hislerine kapılıyorum onu dinleyince.
Seninle bunu özelden konuşalım mı bir gün ☺Benim cesaretime kalsa ben çocuk düşünmüyordum zatendüşünsem futbol takımı kuracakmışım
Hah sonunda anlayan biri cikti sukur. Ev bana ait bu yuzden kafaya takiyorum yoksa dediginuz gibi kiraci olsam cikar giderdim kolayca. Ev alma komsu al diye bosuna dememisler kendileri temiz olsun bizim sorun kimse cozmesin digerinin ne hali varsa gorsun modu. Insanlar cok sorumsuz saygisiz. Sirf ev sahibiyim diye esip gurleyecek insanlar cok bu memlekette,ev benim diye apartmanda sitede yapilmayacak isler yapiyorlar sonuc kavga sonrasi karakol oluyor maalesef cok seviyesiz yerlere gidiyor. Ben bu zamana kadar kimsenin kalbini kirmadim kimseye zararim olmadi ama bu insanlar..... esim yargitayda iyi bir konumda calisiyor zaten bekledik guzellikle olsun diye bu zamana kadar kimseyi uzmek istemedik komsuluk kavrami yerle bir olmasin diye ama davalik olacagiz bu gidisle. Basitce hallolunacak bi meseleyi bu hale getiren kisiler.. cunku yonetici insan dilinden anlamiyor kendini padisah saniyor ben istersem olur modunda daha once bi suru daireyle tartismasi olmus skntli biri zaten insallah biz ustesinden gelecegiz ama.Eviniz sizinmi size aitmi. Kiraciysaniz taşının sizinse sabredin derim . Misafirlerinizi terasta agirliyormussynuz diğer taraflar illaki temiz kalır benim balkonum yok olmasını isterdim ama şükür benim evim . Manzara ve teras hatrına ben katlanirdim. Komsulariniz da haklı benim temizleriyim cama yağmur yağsa bile sınır olurumben de aşırı takıntılık vardı temizlik takıntısı artık camasirsuyundan öksürük krizi tutuyor artık o derece bence sakin olun ya çözüm bulun illaki düzelir allah dert bela vermesin 3 haftadır supurgrsizim hergun girgirlayip silmekten ben biktim ama şükür
Insan adem güneşi dinleyince üzülüyor. Insanın çocukluk dönemi o kadar onemliymiski şu an ki karakterimize hayatımıza aldigimiz insanlara gelecegimeze etki ediyormuş. Insan üzülüyor. Ve insan küçükken annesinden babasından ne görse kendi çocuklarına uyguluyor. Üstesiz bi şekilde çok derin konular şu an 2 çocuğum var onların günahına girmek istemiyorum . Hep sevgiyle büyüsünler istiyorum oyuzden önce kendim kendo yaralarim ay neyse ama dinlemek güzel ☺Hikmeti biliyorum minimalizmden. Diğerini bilmiyorum bakayım ona ama Adem Güneş beni kötü hissettiriyor. Eksiklik, yoksunluk hislerine kapılıyorum onu dinleyince.
Siz çok dolmuşsunuz:) sakince konuşup çözüm yolu bulun herkes kendince haklı sizde . Olay kavgaya gürültüye varmasın:))Hah sonunda anlayan biri cikti sukur. Ev bana ait bu yuzden kafaya takiyorum yoksa dediginuz gibi kiraci olsam cikar giderdim kolayca. Ev alma komsu al diye bosuna dememisler kendileri temiz olsun bizim sorun kimse cozmesin digerinin ne hali varsa gorsun modu. Insanlar cok sorumsuz saygisiz. Sirf ev sahibiyim diye esip gurleyecek insanlar cok bu memlekette,ev benim diye apartmanda sitede yapilmayacak isler yapiyorlar sonuc kavga sonrasi karakol oluyor maalesef cok seviyesiz yerlere gidiyor. Ben bu zamana kadar kimsenin kalbini kirmadim kimseye zararim olmadi ama bu insanlar..... esim yargitayda iyi bir konumda calisiyor zaten bekledik guzellikle olsun diye bu zamana kadar kimseyi uzmek istemedik komsuluk kavrami yerle bir olmasin diye ama davalik olacagiz bu gidisle. Basitce hallolunacak bi meseleyi bu hale getiren kisiler.. cunku yonetici insan dilinden anlamiyor kendini padisah saniyor ben istersem olur modunda daha once bi suru daireyle tartismasi olmus skntli biri zaten insallah biz ustesinden gelecegiz ama.
Büyüğü kız miş iyi bariYok 11 yaş kız
O zaman sana ben Doğan Cüceloğlu tavsiye ederim kesinlikle. İçimizdeki çocukla başla önce. Ben başladım ama yarım bıraktım, yüzleşmeye cesaretim yok.Insan adem güneşi dinleyince üzülüyor. Insanın çocukluk dönemi o kadar onemliymiski şu an ki karakterimize hayatımıza aldigimiz insanlara gelecegimeze etki ediyormuş. Insan üzülüyor. Ve insan küçükken annesinden babasından ne görse kendi çocuklarına uyguluyor. Üstesiz bi şekilde çok derin konular şu an 2 çocuğum var onların günahına girmek istemiyorum . Hep sevgiyle büyüsünler istiyorum oyuzden önce kendim kendo yaralarim ay neyse ama dinlemek güzel ☺
Hatice kübranın kitaplarını okudum kadın olduğu için daha çözüm odaklı geldi bana sevdim ben. Dilek cesurun seni anlıyorum çocuğu okudum onu da sevdim. Ama Adem güneş ı ıhAdem güneş hakkında sana katılıyorum ve Hatice Kübra Tongar da aynı şekilde hissettiriyor, kitapları var bende :/ birde Dilek Cesur da aynı tarz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?