Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hatice kübranın kitaplarını okudum kadın olduğu için daha çözüm odaklı geldi bana sevdim ben. Dilek cesurun seni anlıyorum çocuğu okudum onu da sevdim. Ama Adem güneş ı ıh
Mükemmel anne imajı çiziyorlar o açıdan yetersiz hissettiriyor bana .
Bende ki kitabı da o. Seni anlıyorum anne yi okumadım daha ama.

Lütfen konumdan gider misiniz. Size seviyeli yorum yapacakların olduğu bir yerde konu açın !!!
Mune bu siteyi kendi siteleri zanneden kafalarina gore insan kovan hır cıkaran insanlara da bi cozum bulun. Sizin gibi hakaret etmedim yukselmedim kotu bi yorum yapmadim noluyor?evde esinize dostunuza bagirip cagiramiyosunuz bu sitedekilerden aliyosunuz hincinizi bana satasan sizsiniz,sizle alakali bi durum yokken siz niye yukseliyosunuz baskalarina yukselin ben dogru tercih degilim.Tabiki sizle laf dalasina girmeyecegim hadi size tapusu sizde olan konunuzla mutluluklar

Seninle bunu özelden konuşalım mı bir gün ☺
ne zaman istersen
Evet kesinlikle. O yüzden ben de ileride mutlulukla anacakları anılar bırakmaya çalışıyorum. İleride devamlı iş yapan evle kafayı bozmuş bir anne hatırlamalarını istemiyorum. Çünkü ben öyle bi anne hatırlıyorum.

Herkese merhaba, 2 gün paylaşım yapamadim. Dün dışarıda işlerim vardı, akşam yemegine anca eve geldim.
Önceki gün de koltuk yıkamaya geldiler öyle geçti. Oturma odasının da işi böylelikle bitmiş oldu.
Bugün evdeyim, kahvemi içip işlere girisiyorum inşaallah.

Bende o da yok

Tatlım bdv de konu açsan ya?? Malum burası temizlik sayfası yani yaptıklarımızı yazıyoruz birbirimizi gazlıyoruz falan. Dert çözemeyiz ki. Eminim ki bdv de başına böyle bir şey gelen başka biri vardır yol gösterir. Esip gürlemenin anlamı yok.
Ayrıca bende balkonu siliyorum çünkü aynı sizin gibi giderden su akıtıyor kimsenin camını balonunu pisletmeye hakkım yok.

Kolay gelsin
Misafirim geliyor ağır toplar.
O zaman ultra maraton şart
Ben kalkıyorum
Çamaşır asılacak
Cip atılacak
Makina açılıp
Boş çalıştırılacak
Sonra yemek yapilacak
Kolay gelsin

Kolay gelsin

O zaman ultra maraton şart

Kolay gelsin
Öff nasılda biliyor beni. Aklımdan geçmedi değil şöyle halıları koltukları kaldırıp temizlik yapmak. Geldiklerinde de ellerine bez tuttuşturmak istiyorum

Hep mi burayı buluyonuz arkadaş.

Öff nasılda biliyor beni. Aklımdan geçmedi değil şöyle halıları koltukları kaldırıp temizlik yapmak. Geldiklerinde de ellerine bez tuttuşturmak istiyorum
Bu dediklerini yap ama onlar gelmeden bitir
13:30 da temiz mutfak foto
Merakla bekliyorum
Sen üzülme gi.
Üzülmem için değer verdiğim biri olması lazım. E değer vermediģime göre sıkıntı yok. Asıl sen benim için üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…