- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 32
TamamO zaman sana ben Doğan Cüceloğlu tavsiye ederim kesinlikle. İçimizdeki çocukla başla önce. Ben başladım ama yarım bıraktım, yüzleşmeye cesaretim yok.
Geliştiren anne babayı oku sonra. Ben ilk bunu okumuştum.
Mükemmel anne imajı çiziyorlar o açıdan yetersiz hissettiriyor bana .Hatice kübranın kitaplarını okudum kadın olduğu için daha çözüm odaklı geldi bana sevdim ben. Dilek cesurun seni anlıyorum çocuğu okudum onu da sevdim. Ama Adem güneş ı ıh
Lütfen konumdan gider misiniz. Size seviyeli yorum yapacakların olduğu bir yerde konu açın !!!
ne zaman istersenSeninle bunu özelden konuşalım mı bir gün ☺
Evet kesinlikle. O yüzden ben de ileride mutlulukla anacakları anılar bırakmaya çalışıyorum. İleride devamlı iş yapan evle kafayı bozmuş bir anne hatırlamalarını istemiyorum. Çünkü ben öyle bi anne hatırlıyorum.Insan adem güneşi dinleyince üzülüyor. Insanın çocukluk dönemi o kadar onemliymiski şu an ki karakterimize hayatımıza aldigimiz insanlara gelecegimeze etki ediyormuş. Insan üzülüyor. Ve insan küçükken annesinden babasından ne görse kendi çocuklarına uyguluyor. Üstesiz bi şekilde çok derin konular şu an 2 çocuğum var onların günahına girmek istemiyorum . Hep sevgiyle büyüsünler istiyorum oyuzden önce kendim kendo yaralarim ay neyse ama dinlemek güzel ☺
Bende o da yokne zaman istersen
Evet kesinlikle. O yüzden ben de ileride mutlulukla anacakları anılar bırakmaya çalışıyorum. İleride devamlı iş yapan evle kafayı bozmuş bir anne hatırlamalarını istemiyorum. Çünkü ben öyle bi anne hatırlıyorum.
Tatlım bdv de konu açsan ya?? Malum burası temizlik sayfası yani yaptıklarımızı yazıyoruz birbirimizi gazlıyoruz falan. Dert çözemeyiz ki. Eminim ki bdv de başına böyle bir şey gelen başka biri vardır yol gösterir. Esip gürlemenin anlamı yok.Illa gereksiz yorum yapacaksiniz bari seviyeli olsun. Neyi bosaltiyorsunuz boyle sabah sabah ? Temizlik ispatini size niye yapayim evliligime nasil sardirdiniz nasil bir saptirma saka misiniz yahu?? Benim durumda olan varsa fikir almak istedim bilincli hanimlardan. Siz bu temizlik anlayisiyla kimseye karismayin bence.Mune valla biktik boyle satasma yaratanlardan bi cozum bulun lutfen
Misafirim geliyor ağır toplar.
Ben kalkıyorum
Kolay gelsinHerkese merhaba, 2 gün paylaşım yapamadim. Dün dışarıda işlerim vardı, akşam yemegine anca eve geldim.
Önceki gün de koltuk yıkamaya geldiler öyle geçti. Oturma odasının da işi böylelikle bitmiş oldu.
Bugün evdeyim, kahvemi içip işlere girisiyorum inşaallah.
O zaman ultra maraton şartMisafirim geliyor ağır toplar.
Kolay gelsinBen kalkıyorum
Çamaşır asılacak
Cip atılacak
Makina açılıp
Boş çalıştırılacak
Sonra yemek yapilacak
Öff nasılda biliyor beni. Aklımdan geçmedi değil şöyle halıları koltukları kaldırıp temizlik yapmak. Geldiklerinde de ellerine bez tuttuşturmak istiyorumKolay gelsin
O zaman ultra maraton şart
Kolay gelsin
Hep mi burayı buluyonuz arkadaş.Mune bu siteyi kendi siteleri zanneden kafalarina gore insan kovan hır cıkaran insanlara da bi cozum bulun. Sizin gibi hakaret etmedim yukselmedim kotu bi yorum yapmadim noluyor?evde esinize dostunuza bagirip cagiramiyosunuz bu sitedekilerden aliyosunuz hincinizi bana satasan sizsiniz,sizle alakali bi durum yokken siz niye yukseliyosunuz baskalarina yukselin ben dogru tercih degilim.Tabiki sizle laf dalasina girmeyecegim hadi size tapusu sizde olan konunuzla mutluluklar
13:30 da temiz mutfak foto
Sen üzülme gi.Ya sabır deyip maratona çıkıyorum.
Ommmmmmmmmmmm
Bacım bişi dicem ya 22 aylık ve 2 yaş çocuk nasıl oluyor ki anlamadım ikiz desen değil22 aylık
2 yaş
11 yaş
12 yaş
ne bileyim valla halıları falan yeni yıkattım kendimi hiç hazır hissetmiyorum
Bu dediklerini yap ama onlar gelmeden bitirÖff nasılda biliyor beni. Aklımdan geçmedi değil şöyle halıları koltukları kaldırıp temizlik yapmak. Geldiklerinde de ellerine bez tuttuşturmak istiyorum
Merakla bekliyorum13:30 da temiz mutfak foto
Üzülmem için değer verdiğim biri olması lazım. E değer vermediģime göre sıkıntı yok. Asıl sen benim için üzülmeSen üzülme gi.
Evet 4 yaş 2 yaş değilBacım bişi dicem ya 22 aylık ve 2 yaş çocuk nasıl oluyor ki anlamadım ikiz desen değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?