Illa gereksiz yorum yapacaksiniz bari seviyeli olsun. Neyi bosaltiyorsunuz boyle sabah sabah ? Temizlik ispatini size niye yapayim evliligime nasil sardirdiniz nasil bir saptirma saka misiniz yahu?? Benim durumda olan varsa fikir almak istedim bilincli hanimlardan. Siz bu temizlik anlayisiyla kimseye karismayin bence.Mune valla biktik boyle satasma yaratanlardan bi cozum bulun lutfen
terasi balkonu hangi babayigit viledayla temizler bi de ustune hah temizlendi sanir?
Valla kadinlar kulubunde hemen her konuya dusunmeden linc yapacak bi tayfa var ve ben bunu hic dogru bulmuyorum hanimlar,bencil lafi hosuma gitmedi.
noluyor?evde esinize dostunuza bagirip cagiramiyosunuz bu sitedekilerden aliyosunuz hincinizi
Bide böyle ben temizim havası estirmiyolar mıyeni evliymişte keyfini süremiyomuş yahu evliliğiniz balkona mı bağlı?
Silinen bi yer pis değildir ki hergün yıkamak zaten su israfı
Geçmiş olsun babana. Umarım ciddi bir şey değildirMerhaba herkese, iyi günler. Bu saate kadar;
Dün yatmadan bulaşık makinasını çalıştırmıştım, onu boşalttım,
Tezgahta geceden kalan birkaç parça şey vardı onları toparladım,
Bulaşık ve çamaşır makinasını hijyen programında sirke ile çalıştırdım,
Mutfaktaki çöp kovasının kapağını yıkadım,
Öğlen eşim yemeye geldi, bir şeyler hazırladım, mutfağı toparladım, elde yıkamam gerekenleri yıkadım,
Marketten aldıklarımı deterjanlı bezle sildim, havalandırdım, buzdolabına yerleştirirken dolabı da düzenledim,
Patates soğan kovasını temizledim,
Mutfakta kullandığım havluları ve bezleri dezenfekte ettim, şimdi de makinada 95 derecede yıkanıyorlar.
Saat 4 gibi yemeği yapmaya başlayacağım.
Bu sabah, gece babamın rahatsızlandığını öğrendim, keyfim kaçtı. Kıyafet dolabını düzenlemek istiyordum ama yapacak enerjim kalmadı.
İnsanların içmeye su bulamadığı dünya da, en son dert edeceğim şey bile olamaz, utanırım onların adına suyu boşa harcadığım içinFoşur foşur yikmazsan sayılmaz lütfen
Çok teşekkür ederim. Üç haftadır kötüydü, dün teşhis konulmuş, şükür tedavisi mümkün olan bir hastalık.Geçmiş olsun babana. Umarım ciddi bir şey değildir
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahÇok teşekkür ederim. Üç haftadır kötüydü, dün teşhis konulmuş, şükür tedavisi mümkün olan bir hastalık.
Maşallah destan yazmışsınız. Kaç ev temizlediniz bu yazıdaOo bencil diyen bile olmus suan insanlari dusunup gecen zahmetli 1 seneye uzuldum.Terasim 90 metrekare. Zaten bu evi alma sebeplerimden biri buydu. Manzarali ve keyifli bi yer. Misafirlerim ve benim ailem terasimda oturmaktan keyif aliyoruz. Balkonum da epey buyuk. Camlar da cok fazla ve ebat olarak buyukce. Yani bezle viledayla surekli olacak is degil. Acikca anlattim 1 senedir bekletiyorlar dedim 1 sene boyunca surekli mangal yapilan tozlanan pislenen terasi balkonu hangi babayigit viledayla temizler bi de ustune hah temizlendi sanir?viledayla hallolunacak olsa zaten 1SENEDIR tahammul ettigim gibi onlarin keyfini beklemeye devam ederm umursamam. 1 senedir oyalayarak onlar bencillik ediyor bence, empatiyle yorum yapmanizi dilerdim. ben bencillik edecek olsam koca alani insanlari dusundugum icin viledayla bezle silmeye calisip bel agrisi cekmek zorunda kalmazdim. Bu insanlar saygisiz ve benciller. Ayni durumda olsaydi kimse benim gibi 1 sene beklemezdi eminim.En ust katta oturuyorum ve altlara bakiyorum herkes istedigi gibi temizlik yapiyor camlari fircalarla kovalarla istedikleri gibi temizliyorlar. (Patlak boru benim alt katimdan basliyor ) Yoneticinin ve diger dairelerin sorumsuzlugunu 1 senedir cekiyorum surekli dillendirmeme ragmen.. Valla kadinlar kulubunde hemen her konuya dusunmeden linc yapacak bi tayfa var ve ben bunu hic dogru bulmuyorum hanimlar,bencil lafi hosuma gitmedi.
Allah şifa versin, çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim. Üç haftadır kötüydü, dün teşhis konulmuş, şükür tedavisi mümkün olan bir hastalık.
Oo bencil diyen bile olmus suan insanlari dusunup gecen zahmetli 1 seneye uzuldum.Terasim 90 metrekare. Zaten bu evi alma sebeplerimden biri buydu. Manzarali ve keyifli bi yer. Misafirlerim ve benim ailem terasimda oturmaktan keyif aliyoruz. Balkonum da epey buyuk. Camlar da cok fazla ve ebat olarak buyukce. Yani bezle viledayla surekli olacak is degil. Acikca anlattim 1 senedir bekletiyorlar dedim 1 sene boyunca surekli mangal yapilan tozlanan pislenen terasi balkonu hangi babayigit viledayla temizler bi de ustune hah temizlendi sanir?viledayla hallolunacak olsa zaten 1SENEDIR tahammul ettigim gibi onlarin keyfini beklemeye devam ederm umursamam. 1 senedir oyalayarak onlar bencillik ediyor bence, empatiyle yorum yapmanizi dilerdim. ben bencillik edecek olsam koca alani insanlari dusundugum icin viledayla bezle silmeye calisip bel agrisi cekmek zorunda kalmazdim. Bu insanlar saygisiz ve benciller. Ayni durumda olsaydi kimse benim gibi 1 sene beklemezdi eminim.En ust katta oturuyorum ve altlara bakiyorum herkes istedigi gibi temizlik yapiyor camlari fircalarla kovalarla istedikleri gibi temizliyorlar. (Patlak boru benim alt katimdan basliyor ) Yoneticinin ve diger dairelerin sorumsuzlugunu 1 senedir cekiyorum surekli dillendirmeme ragmen.. Valla kadinlar kulubunde hemen her konuya dusunmeden linc yapacak bi tayfa var ve ben bunu hic dogru bulmuyorum hanimlar,bencil lafi hosuma gitmedi.
Geçmiş olsunÇok teşekkür ederim. Üç haftadır kötüydü, dün teşhis konulmuş, şükür tedavisi mümkün olan bir hastalık.
Aleyküm selam canım
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Neden olmasin@samdanJawlensky @Limonsuzzcay yarın maratona var mısınız ?
Butgullum, Instagram: "Gülmicem dedikçe kahkaha atıyorum asffsfss"
20K likes, 1,555 comments - butgullum, September 18, 2020: "Gülmicem dedikçe kahkaha atıyorum asffsfss".www.instagram.com
Teşekkür ederim, amin. Allah tüm hastalarımıza şifa versin.Allah şifa versin, çok geçmiş olsun
Burda yazmış olduğunuz şeyi bdv de sorsaydınız keşke. Sorununuz bu topiğe ait değil.Günaydin herkesee.
Bende evimle ilgili duzeni gorselligi onemseyenlerdenim. Ama soyle bi sorunumuz var. Apartmanda balkon gider borusu ( tam olarak ne deniyorsa ismine) patlak ve 1 senedir yapilmiyor. Evlendim evleneli bi kac kez balkonumu ve terasimi yikadim sonrasinda altimdaki komsular camlara cikip camlarimiz batti diye soyleniyor. Yonetici 2 ay once toplanti yapti borularin yenilenmesi icin ama hala tik yok. Yuz kere dendi ortada bisey yok. Yalvarmamizi falan mi bekliyor bilmiyorum nerelere sikayet edebilirim bu adami onu da arastrmaya basladim. Terasi ve balkonu viledayla temizlemekten yoruldum ki vileda temizligi buralara yetmiyor terasimda balkonumda her gun tozlanip kirleniyor. ( cadde ustu merkezi bi yerdeyim )
Artik bende fosur fosur deterjanla sularla temizlik yapmaya karar verdim. Komsular soylenecek ama ben 1 sene milletin keyfini bekledim bu sorumsuz insanlara sebep daha fazla temizlik icin beklemek istemiyorum. Insanlarin camlari pislenmesin diye temizlik yapamadim adamakilli. yeni evliyim keyfini suremiyorum sirf temiz olmadigini bildigim icin. Biraz da onlar dusunsun diyorum 1 sene sonrasinda hala umursamiyolarsa laf etmeye de haklari yok diye dusunuyorum. Sizce yanlis bi karar mi bu?
Allah şifa versin tez vakitteÇok teşekkür ederim. Üç haftadır kötüydü, dün teşhis konulmuş, şükür tedavisi mümkün olan bir hastalık.
Rabbim şifa versinÇok teşekkür ederim. Üç haftadır kötüydü, dün teşhis konulmuş, şükür tedavisi mümkün olan bir hastalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?