Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sayfada huzur kaçması en son isteyeceğim şey ama kimse cevapsız kalmasın.

Yahu balkonunuz terasınız isterse cihanın en güzel yeri olsun misafirle dolup taşsın.
Başkasının camını bilerek kirletirseniz tertemiz ve bilinçli bir babayiğit olmuyorsunuz.
Yeni evliyim tadını çıkaramıyorum diyen gider borusundan akan suyu buraya bağlayan sizdiniz banane sizin evliliğinizden?

Artık sabrınız kalmamıştır zor olur bunuda anlarım ama doğru değilne yapayım size hak vermek zorunda değilim.
Ortaya yazılan mesaja herkes cevap verebilir. Siz haklı görülmek istediniz ay olur mu canım yaa seninde bi terasın var tabi gönlünce yıkıycaksın deseydim sorun yoktu.

Sadece bencillik dedim diye saçma sapan uzatmış ve "bana sataştılar" "linç eden bi tayfa var" diyerek ve şahsımıza laf ederek siz bize sataşmışsınız.
Hakaretmiş linçmiş olmadığı halde inandırıcı olsun diye şikayet etmişsiniz "valla bıktık bunlardan Mune " diyerek

terasi balkonu hangi babayigit viledayla temizler bi de ustune hah temizlendi sanir?

Valla kadinlar kulubunde hemen her konuya dusunmeden linc yapacak bi tayfa var ve ben bunu hic dogru bulmuyorum hanimlar,bencil lafi hosuma gitmedi.

noluyor?evde esinize dostunuza bagirip cagiramiyosunuz bu sitedekilerden aliyosunuz hincinizi

Mune abla asıl ben şikayetçiyim bu topiğe gelip istediği cevabı alamayınca hemen bize laf etmeye başlıyolar.
Daha öncede çok oldu ne ev hanımlığımız kaldı ne kişiliğimiz ne domestosumuz.
Utanmadan hepsine laf ettiler bunlara karşı doluyuz.

Haklı olarak Nego da tartışma olmaması için lütfen sayfadan gidin diyor bu sefer onuda şikayet ediyor.

Amaç karşılıklı temizlik fikir alışverişi ise böyle yapılmaz arkadaşım gidip bdv ye konu açıcaksınız o zaman.

Bide böyle ben temizim havası estirmiyolar mı yeni evliymişte keyfini süremiyomuş yahu evliliğiniz balkona mı bağlı?

Silinen bi yer pis değildir ki hergün yıkamak zaten su israfı

Mune Mune abla konuyu bayanın evliliğine getirip saptırdığım söylenen mesajım bu.

Merhaba herkese, iyi günler. Bu saate kadar;
Dün yatmadan bulaşık makinasını çalıştırmıştım, onu boşalttım,
Tezgahta geceden kalan birkaç parça şey vardı onları toparladım,
Bulaşık ve çamaşır makinasını hijyen programında sirke ile çalıştırdım,
Mutfaktaki çöp kovasının kapağını yıkadım,
Öğlen eşim yemeye geldi, bir şeyler hazırladım, mutfağı toparladım, elde yıkamam gerekenleri yıkadım,
Marketten aldıklarımı deterjanlı bezle sildim, havalandırdım, buzdolabına yerleştirirken dolabı da düzenledim,
Patates soğan kovasını temizledim,
Mutfakta kullandığım havluları ve bezleri dezenfekte ettim, şimdi de makinada 95 derecede yıkanıyorlar.
Saat 4 gibi yemeği yapmaya başlayacağım.

Bu sabah, gece babamın rahatsızlandığını öğrendim, keyfim kaçtı. Kıyafet dolabını düzenlemek istiyordum ama yapacak enerjim kalmadı.

Geçmiş olsun babana. Umarım ciddi bir şey değildir

Maratona devam. Sonra çocuklarla oyun. Ondan sonra ders inşaallah.
Aklımda ki işleri yapmam lazımdı yoksa odaklanamıyorum hiç bir şeye. Bir an önce bitirip bende kaliteli zaman geçirmek istiyorum hem kendimle hem çocuklarımla

Maşallah destan yazmışsınız. Kaç ev temizlediniz bu yazıda

Bi mesajınızda eşinizin yargıtayda iyi bir konumda olduğunu yazmışsınız. Benden daha iyi bilirsiniz tabi ama böyle olaylarlada eksik gedik yaptırılır sonra apartmandan alınır dava yolu ile. Keşke 1 sene beklemek yerine böyle yapsaydınız. Hadi beklediniz gidip bdv de konu açsaydınız da Bi salsaydınız bizi.
Bu sayfa da ne var bilmiyorum bazı gelenler sürekli pohpohlanmak istiyor. Karşıt düşünce çıkınca da ıyyy kaka oluyoruz. Aşağıya da bdv linkini bırakıyorum malum yeni üyesiniz bilmiyorsunuz belki.

Burda yazmış olduğunuz şeyi bdv de sorsaydınız keşke. Sorununuz bu topiğe ait değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…