- 22 Eylül 2019
- 326
- 1.374
- 33
Yatakları topladım
Camları açtım hava mis gibi
Çamaşır makinesini doldurdum çalıştırdım
Kahvaltı hazırlıyorum
kk birinci noteri samdanım maratondan sayılır mı ki
Annem her cam silmede tülleri çıkarıp makineye atar, önce kornisleri sonra da camları siler. Ben de ondan öyle gördüğüm için genelde öyle yapmaya çalışırım.Kimse korniş silmiyor mu
Bizim ev alttan ısıtma olduğu halde simsiyah is oluyor önce güzelce süpürgenin ince fırçasıyla süpürüp üzerinden silvanın mopunun duvar beziyle güzelce siliyorum. Ama öyle perde varken yapılmaz ki perdeyi takmadan önce yapıyorum.
SüpersinAnnem her cam silmede tülleri çıkarıp makineye atar, önce kornisleri sonra da camları siler. Ben de ondan öyle gördüğüm için genelde öyle yapmaya çalışırım.
tuvalet eğitimi ikinci günden bildiriyorum gece bebek uyuduktan sonra bez bağladım. Gece uyandı cıyyak cıyyak bağırıp bezi çıkarıp çırılçıplak yattı. Sonra uyuyunca yine bağladım. Sabah uyanınca yine çıkardı. Zaten sadece bez oluyordu onu da çıkardık2 kere parkeye yaptı çok şükür halıya yapmayınca dua eder oldum.
Eğer tarifenizi ona göre seçmediyseniz tasarruflu olmuyor. Biz bi ara seçtik ama devamlı evde olduğumuz için ve o tarife 5-10 arası 2 katı yazdığı için normalden daha fazla ödedikSabah kalktım 6 da oğlanı emzirdim
Namaz kıldım.
Gunahtir kocaya kahvaltı hazırladım kızda oğlan da kalktı ailecek ettik ise gitti
Evi toparladım
Banyo lavabosunu ovdum
Tuvaleti yıkadim
Çamaşır makinasını gece açıcam daha tasarrufu yikayacaklarimi attım makinaya
Dün astigim camasirlari katladım
Kızımla oyun oynadık
Supurgem gelmedi evi gırgırladim
Şimdi kendime bi kahve koyup
Sezen aksu şarkısı eşliğinde içmeyi düşünüyorum
oyy oyy oyy inşallah kışa düzelirler. Yoksa hamam gibi yatarız artık kışın34 aylıktan sesleniyorum. tuvalet eğitimi tamam ama hala çıplak yatiyo
Elektrik miEğer tarifenizi ona göre seçmediyseniz tasarruflu olmuyor. Biz bi ara seçtik ama devamlı evde olduğumuz için ve o tarife 5-10 arası 2 katı yazdığı için normalden daha fazla ödedik
Ben silmiyorumKimse korniş silmiyor mu
Bizim ev alttan ısıtma olduğu halde simsiyah is oluyor önce güzelce süpürgenin ince fırçasıyla süpürüp üzerinden silvanın mopunun duvar beziyle güzelce siliyorum. Ama öyle perde varken yapılmaz ki perdeyi takmadan önce yapıyorum.
Sendeki bu hırs beni bitiriyo. Daha yataktayım ve hic halim yok uykuluyum oğlan uyutmuyo tabi. Sen kalkip iş seciyosun bi de ben ne yesem derdine bile düşmeden19 eylül ödevi
Kornişleri silmek @zsaracoglu dan
Patates soğan kovası temizlemek, bu da benden
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@pawlover
@Calciferr
p a t u l i
blondemary
@reyyanK
cyd86
@mirjam
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Birtekefem
@Yesilb4h4r
@MorVampirella
@Pasiflora25
Limonsuzzcay
@zsaracoglu
@kahvemsi mutluluk
S Sguat girls
@Seaslug
@kaybolmak
@-Erva-
minikbebegim9640
@Saricivcivcikcik
@Yagber42
GünaydınGünaydın ♥
Bugün genel temizlik yapacağım
Günaydıngünaydın negom
kornislere benim boy yetmez ama spin mop yeter galiba:) onla silerim
çöpleri topladim, çay koydum, kahvaltı hazırlıyorum.
bi yandan da çamaşır katladim.
maratona arkadaşlar araniyür
Ben silmiyorumValla kornişleri silmek fena fikir değil aslında. Benim eski evde tüllerin üst kısımları hep kirli dururdu. Acaba kornişlerden toz mu iniyordu ki ne? Bilgisi olan bu güne kadar korniş silmiş bi arkadaşımız var mı acaba?
En çok yaptığım şey
TamamKornisler olmaz perdeyi zor asiyorum cok yüksek
Patates sogan yerini hallederim insallah
Kornişin nesini siliyim ömür boyu aklıma gelmez oraya çamur sıçramadıkça
Maşaallahbulaşık makinesi dolduruldu çalıştırıldı. kahvaltı yapıldı sofra kaldırıldı.
ütü yapıldı bi parça.
birazdan devam etcem
maratona arkadaş araniyor:)
GünaydınGünaydın kızlar ☺
Kolay gelsinBenim daha yeni boya badana olduğu için, temizlik yaparken kornişler silinmişi annem sağolsun
Patates soğan bitti evde zaten bugün eşime qldiracagim, yerleştirmeden önce sepetleri temizleyim yani ben ikinci görevi alıyorum
SilmiyorumKimse korniş silmiyor mu
Kolay gelsinHerkese günaydın, mutlu huzurlu bir haftasonu dilerim...
Bugün kahvaltı sonrası eşimle bebek için bazı eksikleri almaya gideceğiz inşallah. Dönüşte de anneme uğrayacağım bugün kışlık sos yapacaktı o da.
Halıları kaldırsantuvalet eğitimi ikinci günden bildiriyorum gece bebek uyuduktan sonra bez bağladım. Gece uyandı cıyyak cıyyak bağırıp bezi çıkarıp çırılçıplak yattı. Sonra uyuyunca yine bağladım. Sabah uyanınca yine çıkardı. Zaten sadece bez oluyordu onu da çıkardık2 kere parkeye yaptı çok şükür halıya yapmayınca dua eder oldum.
Bunun vereceği tavsiye kendine kalsın
Eline sağlık ne diyimHahah ya kaynanam komurlugunu temizlerken pazar kasaları oluyor ya 4 5 adet yikattibenim soğan patates kovami çöpe atmıştım istemiştim saolsun onları da yıkadı kaynanam kayinpederimiyi insanlardir:) bide ben patates soğan alırken 10 kilo falan alıyorum pazar uzak market uzak arabadan geçerse:))
Bitmedi gitti tadilatları yaellerine sağlık sayılır bence
ben de camları silip perdeleri yikicaktim. ama yan dairenin tadilatı bitmemiş hala makine çalışıyo her yer toz oluyo diye vazgeçtim
pencere önlerinin tozunu aldim bende. çocuğun nevresimi degistirdim. bizimkini değiştiririm birazdan da:)
HahahGünaydın
Günaydıneline sağlık
Ben silmiyorum
En çok yaptığım şey
Tamam
Maşaallah
Günaydın
Kolay gelsin
Silmiyorum
Kolay gelsin
Halıları kaldırsan
Bunun vereceği tavsiye kendine kalsın
Dünyayı mahvediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?