Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu nasığlll olabilir diye düşünürken kafamda perde kopçasını bi sopaya bağlayıp üstüne de bi bez takıp kornişin içinden geçirdim yoruldum ama düşününce. kornişon turşu olsa da yesek.

22 aylık. Ben de tutamıyorum zaten sabah 4 yaşa 2 yaş yazmışım
Benim kızda 24 aylık geçen hafta bir heves ben başladım baktım olacak gibi değil taktım bezi şimdi oyun yaptı çiş diyor gidiyoruz oturup geliyoruz bez getiriyor psikolojikmen hazır değilim.

Peki her gün yapmamız gereken bir liste var mı?
Hayır isteyen kendi listesinü yazabilir
Ne tembbeligi ders yetmistir zaten
Amaaan bu nee ben silemem banane
Negoooo ben bir süre katılamayacagim ama mutlaka gelmek istiyorum herşeyi yoluna koyunca
Tamam
Nego ben ev taşıyacağım için yoğun oluyorum o yuzden bir sey yazamıyorum. Istersen şimdilik cikarabilirsin listeden. Taşınma işi bitsin düzene geceyim tekrardan girme şansım olursa girmeyi isterim.
Tamam
Günaydın
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın

günaydın negom

kornislere benim boy yetmez ama spin mop yeter galiba:) onla silerim

çöpleri topladim, çay koydum, kahvaltı hazırlıyorum.
bi yandan da çamaşır katladim.

maratona arkadaşlar araniyür
Bu ne hız. Daha yataktan kalkamadım

günaydın negom

kornislere benim boy yetmez ama spin mop yeter galiba:) onla silerim

çöpleri topladim, çay koydum, kahvaltı hazırlıyorum.
bi yandan da çamaşır katladim.

maratona arkadaşlar araniyür
Ben geleyim diyeceğimi de sen erken başlıyorsun. Yataktayım daha

Bak Nego daha pazartesi silmişim
Diğer ödev hususunda nasıl başarıyorum ya her defasında kendi topuğuma sıkmayı

Valla kornişleri silmek fena fikir değil aslında. Benim eski evde tüllerin üst kısımları hep kirli dururdu. Acaba kornişlerden toz mu iniyordu ki ne? Bilgisi olan bu güne kadar korniş silmiş bi arkadaşımız var mı acaba?

Perdeyi yıkadığınız zaman silmeden mi takıyorsunuz. O yıkanan perde toz is olmuyor mu
Bak bak bana Anka ne demiş Ben hiç silmedim bacım sayemde ben de deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…