Düzenli Evimiz & Hayatımız

Korniş mi gece mesajları okurken şaka sanmıştım üzerinde tüller varken silinmesi zor olmaz mı? Gerçi tül asmaya bile boyum erişmiyor. :) Dün de patates soğan kovasını temizlemiştim. Bugün kendime başka görevler bulayım Nego

Ben uyuyamıyorum o kadar canım. Oldum olası öyleyim, 11 de yatar 6 -7 gibi kalkarım. Tabi çocuklar olduktan sonra gece uyanmalar olunca sabah uyumak istediğim oluyor artık

Ben bilmem ödev U UcanSupurge ndan

sorma negom ya nasılda hazirdim oysaki

mutfak güneş ışığı almadığı için orayı da temizleyemiyorum. mecburen beklicem
Balkonun var mıydı canım yıkasan? Ayakkabılığı silsen. Veya camları içten sil
Bende iş bulmaya çalışıyorum işe bak ya

Yeni üye olup anında temizlik topiği mi buldun
Gel gel hoşgeldin ☺
Nego canım yeni arkadaş hızlı çıktı
Yok teee seneler önce başka bir hesabım vardı ama adını sanını ve şifresini unuttum. Üye değilkende girip okuduğum konular vardı. Bu da onlardan biri. Baktım burayı okuyunca gaza gelip bende temizlik yapıyorum dedim üye olup katılayım artık
Tüh ya kötü olmuş

Merhaba, aktif olmak şartıyla evet
Tabi ki Zaten bugün camları silip perdeleri yıkayacaktım sayenizde hayatımda ilk defa korniş silicem.

Alıştırma kulodu al bari ayy ben cinnet gecirirdim

Balkonun var mıydı canım yıkasan? Ayakkabılığı silsen. Veya camları içten sil
Bende iş bulmaya çalışıyorum işe bak ya

yan dairede tadilat var ya camlar açık yaptıkları için balkon camlar toz oluyo zaten
ayakkabılık da çok karanlık kalıyo limonsuzum ev aydınlık bi ev değil.

şimdi elektrik geldi zaten:)
gelene kadar boyama yaptık oyun oynadık dağınıklık topladık. çamaşır katladik. kahve yaptım elektirigimiz geldi
kahveyi içeyim de çorba yaparim. sonra da temizlik yaparım inşallah

sorma negom ya nasılda hazirdim oysaki

mutfak güneş ışığı almadığı için orayı da temizleyemiyorum. mecburen beklicem
Nazar değdi
Süper fikir ben de pazar vereyim dicektim. Etiketleme işini de yapayım mı yorulma sana da pazar tatili olsun
Etiketi yaparım canım sen ödevi söylersin
Mutfak dolaplarının üstünü sildim olma mı?
Bana hepsi uyar farketmez
Nego halılar hep mobilyanın altında kaldırması zor canım. Parka gideceğiz orda oyuncaklar kirlenirse binemezsin dedim taktık bezini gelene kadar unutur inşallah.
Hadi inşallah
Ben geldiiiğm ama yapamicam bugün de bişi negom ❤ Bi ortalığı toplarım sanki ancak
Sen dinlen zaten
Hangi hesaptı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…