Korniş mi19 eylül ödevi
Kornişleri silmek U UcanSupurge dan
Patates soğan kovası temizlemek, bu da benden
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
pawlover
C Calcifer
@patuli6153
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Birtekefem
@Yesilb4h4r
@MorVampirella
@Pasiflora25
Limonsuzzcay
U UcanSupurge
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@Seaslug
mimesis
Eva
@minikbebegim9640
@Saricivcivcikcik
@Yagber42
Tüh ya kötü olmuşelektrikler kesildimaratona gelenler ben yokum
yatak odası tamam bu arada
Merhaba, aktif olmak şartıyla evetMerhabalar bende aranıza katılabilir miyim acaba? ☺
Kız o benim temizlik travmam beni düşün bi hiç silmiş miyimdir? Hayır tabiU UcanSupurge bu nasıl ödev kız, bu korneşler nasıl silinir ki
Temizlikte level atlamışsıntebrik ederim
Ben uyuyamıyorum o kadar canım. Oldum olası öyleyim, 11 de yatar 6 -7 gibi kalkarım. Tabi çocuklar olduktan sonra gece uyanmalar olunca sabah uyumak istediğim oluyor artık3 senedir oruc tutmadim varya bak içime oturuyo tutamadim diyebirinde esim sagolsn yeni tanistk dusarda bseyler yeriz diye tutmadk ikincide cok hastaydm ilac kullanmam gerekti digerinde hamilelik vurdu dogum yaptm lohusaydm. Otucta hic aramam oyle ama genelde de 11 e kdar uyurum snra iş ve en guzeli yemek yapmaca
Bende silmem yalnız değilsinKız o benim temizlik travmam beni düşün bi hiç silmiş miyimdir? Hayır tabi
Ben bilmem ödev U UcanSupurge ndanKorniş migece mesajları okurken şaka sanmıştım üzerinde tüller varken silinmesi zor olmaz mı? Gerçi tül asmaya bile boyum erişmiyor. :) Dün de patates soğan kovasını temizlemiştim. Bugün kendime başka görevler bulayım Nego
Tüh ya kötü olmuş
Merhaba, aktif olmak şartıyla evet
Süper fikir ben de pazar vereyim dicektim. Etiketleme işini de yapayım mı yorulma sana da pazar tatili olsun
Mutfak dolaplarının üstünü sildim olma mı?
Balkonun var mıydı canım yıkasan? Ayakkabılığı silsen. Veya camları içten silsorma negom ya nasılda hazirdim oysaki
mutfak güneş ışığı almadığı için orayı da temizleyemiyorum. mecburen beklicem
Ben geldiiiğm ama yapamicam bugün de bişi negom19 eylül ödevi
Kornişleri silmek U UcanSupurge dan
Patates soğan kovası temizlemek, bu da benden
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
pawlover
C Calcifer
@patuli6153
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Birtekefem
@Yesilb4h4r
@MorVampirella
@Pasiflora25
Limonsuzzcay
U UcanSupurge
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@Seaslug
mimesis
Eva
@minikbebegim9640
@Saricivcivcikcik
@Yagber42
Yeni üye olup anında temizlik topiği mi buldun
Gel gel hoşgeldin ☺
Nego canım yeni arkadaş hızlı çıktı
Tabi kiTüh ya kötü olmuş
Merhaba, aktif olmak şartıyla evet
Alıştırma kulodu al barituvalet eğitimi ikinci günden bildiriyorum gece bebek uyuduktan sonra bez bağladım. Gece uyandı cıyyak cıyyak bağırıp bezi çıkarıp çırılçıplak yattı. Sonra uyuyunca yine bağladım. Sabah uyanınca yine çıkardı. Zaten sadece bez oluyordu onu da çıkardık2 kere parkeye yaptı çok şükür halıya yapmayınca dua eder oldum.
Balkonun var mıydı canım yıkasan? Ayakkabılığı silsen. Veya camları içten sil
Bende iş bulmaya çalışıyorum işe bak ya
Nazar değdisorma negom ya nasılda hazirdim oysaki
mutfak güneş ışığı almadığı için orayı da temizleyemiyorum. mecburen beklicem
Etiketi yaparım canım sen ödevi söylersinSüper fikir ben de pazar vereyim dicektim. Etiketleme işini de yapayım mı yorulma sana da pazar tatili olsun
Bana hepsi uyar farketmezMutfak dolaplarının üstünü sildim olma mı?
Hadi inşallahNego halılar hep mobilyanın altında kaldırması zor canım. Parka gideceğiz orda oyuncaklar kirlenirse binemezsin dedim taktık bezini gelene kadar unutur inşallah.
Sen dinlen zatenBen geldiiiğm ama yapamicam bugün de bişi negom❤ Bi ortalığı toplarım sanki ancak
Hangi hesaptı acabaYok teee seneler önce başka bir hesabım vardı ama adını sanını ve şifresini unuttum. Üye değilkende girip okuduğum konular vardı. Bu da onlardan biri. Baktım burayı okuyunca gaza gelip bende temizlik yapıyorum dedim üye olup katılayım artık
Tabi kiZaten bugün camları silip perdeleri yıkayacaktım sayenizde hayatımda ilk defa korniş silicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?