- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
İlk günden zor ödeve denk geldin bacım ama sakın korkma hep böyle değilCamlar silindi, perdeler yıkanıp asıldı. Ödev tamamlandı kornişler silindi. Eşim diyor bu nerden çıktı daha önce yapmıyorduk
Valla geçen gün bakım yapmak, sirkeyle makine çalıştırmak falan vardıİlk günden zor ödeve denk geldin bacım ama sakın korkma hep böyle değil
Eski nickinizi öğrenmek istiyorum lütfen6 - 7 senelik bir hesap. O zaman daha evli değildim evlenceklerin konularında takılıyordum daha çokşimdi evli barklı bebekli bir kadınım
Harikasınkot desenli külot bez aldım ayy dedim bak bu bez değil çişini yapacağın zaman indiririz. Tamam dedi
Hahahhahaa niyeyse direk aklıma samdan geldi
Bizde merak ediyoruz, öğrenebilir miyiz acaba?ben size hatırlamanızda yardımcı olayım mı ? isterseniz özel mesaj ile kullanıcı adı ve yeni bir şifre verebilirim...
ziron ya da zirons olması lazım, neden bu kadar üstüne düştünüz ki? Kazen beye de ikinci hesap bildirimi yaptım biraz önce zaten
ziron ya da zirons olması lazım, neden bu kadar üstüne düştünüz ki? Kazen beye de ikinci hesap bildirimi yaptım biraz önce zaten
Kazen beye bildirdiyseniz sıkıntı yok. Sayfaya özelikle gelip huzursuzluk çıkaran cok fazla çünkü, şüphe duymakta haklıyım haliyle.ziron ya da zirons olması lazım, neden bu kadar üstüne düştünüz ki? Kazen beye de ikinci hesap bildirimi yaptım biraz önce zaten
Kornisleri perdeleri yıkarken silip taktım, temiz onlar.19 eylül ödevi
Kornişleri silmek U UcanSupurge dan
Patates soğan kovası temizlemek, bu da benden
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@pawlover
@Calciferr
@patuli6153
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Birtekefem
@Yesilb4h4r
@MorVampirella
@Pasiflora25
@Limonsuzzcay
U UcanSupurge
K kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@Seaslug
@kaybolmak
@-Erva-
@minikbebegim9640
@Saricivcivcikcik
@Yagber42
Taciz edilecek bir konuda değil kişahsi algilamayin zamanla göreceksiniz bu konunun çok var tacizcisi
Öyle bir niyetim yok merak etmeyin. ☺Kazen beye bildirdiyseniz sıkıntı yok. Sayfaya özelikle gelip huzursuzluk çıkaran cok fazla çünkü, şüphe duymakta haklıyım haliyle.
Uzun yıllar üye olduğunuza göre yönetimden habersiz ikinci üyelik açmanın yasak olduğunu da bilmeniz gerekirdi :)
Peki o zaman kaldığımız yerden devamTaciz edilecek bir konuda değil ki
Öyle bir niyetim yok merak etmeyin. ☺Kazen bey ile hallettik dediğim gibi.
Ödeve gerek kalmamış bir sürü iş yapmışsınKornisleri perdeleri yıkarken silip taktım, temiz onlar.
Patates soğan sepette.
O zaman bana ödev yok
Evi kaldırıp sil supur yaptım.
WC cifledim, iki makina çamaşır attım, toz aldım.
Buzdilabini düzenleyip, yemek yaptım.
Yine çıkardı bezini benim oğlan.
Hangi burç. Tuttuğunu kopakoparacak senin oğlanYine çıkardı bezini benim oğlan.
Hangi burç. Tuttuğunu kopakoparacak senin oğlan
Samdan püreli yeni bir tarif vereyimkesin akrepo yazdıkca kendi oğlumu görüyorum
Evet yaa tutturdu bez istemiyorum lazımlığa yapıcam diye. Anadan doğma geziyor ortadatuvalet eğitimi vermedin ama bez mi çıkarıyo onu anlamadim ben
26 kasım yay galibaHangi burç. Tuttuğunu kopakoparacak senin oğlan
Ben akrebim akrepler iyidirkesin akrepo yazdıkca kendi oğlumu görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?