Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet yaa tutturdu bez istemiyorum lazımlığa yapıcam diye. Anadan doğma geziyor ortada

26 kasım yay galiba

12 Kasım akrep benim oğlan da
evet yay oluyo 26 Kasım:)

Ben akrebim akrepler iyidir

derdim erkekleriyle anka benim oğlan da seninki gibi gerçi belki Kasım ayına özel biseydir

buna izin vermiyorum evde bezin olmadan gezmek istiyosan çişini kakani tuvalete yapmak zorundasin demistim ben. inattan bezi bıraktı

Ya ben şimdi bezi bıraksın istemiyorum aslında tam işimin ortasında annee çiş annee kaka uğraşmak istemiyorum. beze istediğğ zaman yapsın ben istediğim zaman değiştireyim seneye yazın öğrenir diyorum. Ama yok inat etti lazımlığa yapcam diyor. Eee tamam yap ama o da yok gidip odanın ortasına yapıyor

oooo boşa uğraşıyosun inattir o bosuna ikna etmeye çalışma:)

gece kuru geciyo mu
kakasinin çişinin geldiğini anlıyo mu

benimki de tam öğrenene kadar yerler sürekli çiş oldu şimdi de kreste devam ediyo altına yapmaya oyunu bırakıp tuvalete gitmiyomus çünkü

geceleri kuru gecmiyosa alt değiştirme örtülerini çarşafın altına serdim ben bı süre. geceleri bez takmicam. eğer yatağın kuru oluraa gündüz de bezsiz gezmene izin vericem mi desen acaba

Benim mutfağı kaderine terk ettim
Mutfak ağlıyorduuuu bugün jest yapayım pasta falan dedim de dünün yorgunluğunu unuttum şimdi uykum geldi küçük de gece 1 de kalktı 3.30 a kadar geri uyumasını bekledim, uyku da yok
ooooo kulağa daha asortik geliyo negom
denicem en kısa zamanda çok teşekkür ederim
Deneyince yazarsın

Biraz korkuttu yalan yok ama daha 20 aylık inşallah kolay akrep olur :)) kızımda terazi ama bi Negoo bakıyorum bi kızıma Bi terslik var

negonun yükselen daha etkili bence

benimki oldu bitti zor bi velet zeynosum:) maşallah senin oğluna da inşallah hep uslu gider böyle zorluk cikarmadan

Kız daha 22 aylık o kadar cümleyi anlayamaz ki

Mutfak ağlıyorduuuu bugün jest yapayım pasta falan dedim de dünün yorgunluğunu unuttum şimdi uykum geldi küçük de gece 1 de kalktı 3.30 a kadar geri uyumasını bekledim, uyku da yok

Deneyince yazarsın

aynen hemen yazcam hatta fotoğraf da atarim

Kız daha 22 aylık o kadar cümleyi anlayamaz ki

olur mu anliyolar herşeyi işlerine gelmiyo valla
o zaman izin vermiyorum deyip 10 kere çıkarsa 11 kere giydircen. direnme noktasından kirman lazım
ben kiramadim

Biraz korkuttu yalan yok ama daha 20 aylık inşallah kolay akrep olur :)) kızımda terazi ama bi Negoo bakıyorum bi kızıma Bi terslik var
Benim hangi yönüme baktın acaba
çok sakin ağlamayan bir bebekmisim, hele hasta olunca sesim çıkmazmış amaaa çok fena bir çocuktum, inat dediğim dedik, korkusuz, keçi gibi ağaca tırmanan, erkek Fatma, ağlak, çok dağınık
ergenlik sonrası duruldum

ahahaha aynısı ben

Ağlak ve çok dağınık özellikleri tuttu valla :)) duzenlisin massallah, diyorum benim kızda terazi neden dağınık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…