Ben anlayışlı bir anneyim çocuklarımın isteklerine kulak veririmolur mu anliyolar herşeyi işlerine gelmiyo valla
o zaman izin vermiyorum deyip 10 kere çıkarsa 11 kere giydircen. direnme noktasından kirman lazım
ben kiramadim
Yükselen başak daha fena
Ben anlayışlı bir anneyim çocuklarımın isteklerine kulak veririm
Şaka bi yana kafasını duvara vuruyor yere vuruyor korkuyorum
Vallahi ben yazacaktım negoo başaktır yanlışın olmasın diye
Ben çok dağınıktım hem de çok çok çokAğlak ve çok dağınık özellikleri tuttu valla :)) duzenlisin massallah, diyorum benim kızda terazi neden dağınık :)
Kocam da değilanamın da yükseleni başak ama hiç öyle düzen temizlik takıntısı olan bi kadın değil
Ben çok dağınıktım hem de çok çok çoklise bitti ilham geldi birden. Bu sefer de aşırı düzen takıntım oldu. Ortam yok
Ablamları bezdirmistim kıyafet dağınıklığından
Ağlama ne ağlama ama çok ağlardım
Kocam da değil
Kesinlikle benim oğlanın da kafa hep mor. Güm güm vuruyor resmen. Vurmasın diye mecburen yapıyoruz istediğinieşim yay burcu. yay burçları da çok zor. aşırı özgürlüğüne düşkün dik kafalı ben merkezci insanlar.
dünya yansa umurlari olmaz o kadar da umursamazlar
bı arkadaşım anlatmıştı o da yay burcu. istediğim bişey olmayinca kafamı yere vururdum dediğim yapılana kadar yoksa asla birakmazdim kafam mosmor olurdu kendime engel olamazdim demişti
Benim en büyük başak, 3 numara terazi. İnşallah onlar da zamanla düzenli olur.Ben çok dağınıktım hem de çok çok çoklise bitti ilham geldi birden. Bu sefer de aşırı düzen takıntım oldu. Ortam yok
Ablamları bezdirmistim kıyafet dağınıklığından
Ağlama ne ağlama ama çok ağlardım
Kesinlikle benim oğlanın da kafa hep mor. Güm güm vuruyor resmen. Vurmasın diye mecburen yapıyoruz istediğinibüyüdükçe geçer diyordum geçmiyor muymuş
Benim en büyük başak, 3 numara terazi. İnşallah onlar da zamanla düzenli olur.Ama 3 numara biraz takıntılı. Karışık yemek yemez. Mesela topalak var konyanın ondam yaparım köfteyi bi tarafa nohutu bi tarafa ayırır yer. Aşureyi çok karışık dedi yemedi. Yemekte havuç falan olsun yemeği bi tarafa havucu bi tarafa ayırır yer
Oo o da var. Bekarken yediğin yemekleri say desen daha kolay olur saymamBenim en büyük başak, 3 numara terazi. İnşallah onlar da zamanla düzenli olur.Ama 3 numara biraz takıntılı. Karışık yemek yemez. Mesela topalak var konyanın ondam yaparım köfteyi bi tarafa nohutu bi tarafa ayırır yer. Aşureyi çok karışık dedi yemedi. Yemekte havuç falan olsun yemeği bi tarafa havucu bi tarafa ayırır yer
Yok canım zaten beyin kanamasıyla beyin felci geçiren cp/otizm tanılı çocuğum var. Büyüdükçe öğreniyorlar Allah korusun beynin geri dönüşü yok.geçiyo :) şimdi kariyerli iki cocuk annesi normal bir kadın:) ama üniversitede de sevgilisiyle kavga ederdi. durup dururken hir çıkarır üste çıkar özür dilemesi gerekirken özür dilettirirdi kendinden
yaylarin olgunlaşması geç oluyo. inşallah cabuk olgunlaşır canım.
sınırları belirli bi anne olmak senin için daha kolay olur diye düşünüyorum. çünkü mizaci zor bazı çocukların.
benim oğlan da sürekli bişeyler fırlatır vurmaya çalıştı kendini ordan oraya atar. engel olamasak da dediğini yapmıyoruz. kendi haline bırakıyoruz sakinlesince gelip özür diliyo konusup çözüyoruz.
Anacığının çektiğiyle kaldı deseneOo o da var. Bekarken yediğin yemekleri say desen daha kolay olur saymam
Pilav türü, makarna, mantı, etli veya başka çeşitli pide, kek , kurabiye, börek, çörek vs aslaa yemezdim. Et türleri çok yemezdim payımı kardeşlerime verirdim.
Sebze yemeği , patates kızartması ve ekmek arası ile yaşardım
20 li yaşlarım da damak zevkim tamamen değişti, ağzıma sürmediğim şeylere şimdi bayılıyorum. Aşure bende yemezdim şimdi çok güzel yapar yerim
Bütün yemeleri saymadım kaba taslak var sen düşün.
Şimdi ailenin en düzenlisi benim diyeyim sana
Yok canım zaten beyin kanamasıyla beyin felci geçiren cp/otizm tanılı çocuğum var. Büyüdükçe öğreniyorlar Allah korusun beynin geri dönüşü yok.
Zor ama en sevimli, en tatlı zamanları. Allah bağışlasınkot desenli külot bez aldım ayy dedim bak bu bez değil çişini yapacağın zaman indiririz. Tamam dedi
Yok canım ona zararım olmazdı ki, ben bunu yemem şunu yap demezdim, sevmediğim şey varsa ekmek arası yapar yerdim kendim. Hiç o konu da eziyet etmedim ama inat ve ağlamalarımla çok çektirmişim çocuk aklıAnacığının çektiğiyle kaldı desene
Benim küçük poliscilik oynarken indaaaatt tapik ediliyorum kuytayınnn beniii diye kaçardı
Şimdi bende tapik ediliyorum
Aaa kaçtı
zamanla öğrenecekler proların onların hangi konulara girdiklerini ablalarıtüh pro değilim ki göreyim
Bizde merak ediyoruz, öğrenebilir miyiz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?