Düzenli Evimiz & Hayatımız

olur mu anliyolar herşeyi işlerine gelmiyo valla
o zaman izin vermiyorum deyip 10 kere çıkarsa 11 kere giydircen. direnme noktasından kirman lazım
ben kiramadim
Ben anlayışlı bir anneyim çocuklarımın isteklerine kulak veririm
Şaka bi yana kafasını duvara vuruyor yere vuruyor korkuyorum

Ben anlayışlı bir anneyim çocuklarımın isteklerine kulak veririm
Şaka bi yana kafasını duvara vuruyor yere vuruyor korkuyorum

eşim yay burcu. yay burçları da çok zor. aşırı özgürlüğüne düşkün dik kafalı ben merkezci insanlar.

dünya yansa umurlari olmaz o kadar da umursamazlar

bı arkadaşım anlatmıştı o da yay burcu. istediğim bişey olmayinca kafamı yere vururdum dediğim yapılana kadar yoksa asla birakmazdim kafam mosmor olurdu kendime engel olamazdim demişti

Vallahi ben yazacaktım negoo başaktır yanlışın olmasın diye

Ağlak ve çok dağınık özellikleri tuttu valla :)) duzenlisin massallah, diyorum benim kızda terazi neden dağınık :)
Ben çok dağınıktım hem de çok çok çok lise bitti ilham geldi birden. Bu sefer de aşırı düzen takıntım oldu. Ortam yok
Ablamları bezdirmistim kıyafet dağınıklığından
Ağlama ne ağlama ama çok ağlardım
anamın da yükseleni başak ama hiç öyle düzen temizlik takıntısı olan bi kadın değil
Kocam da değil

düzenli titiz ve dağınık pis olarak ikiye ayrılıyomus zaten başaklar

Kesinlikle benim oğlanın da kafa hep mor. Güm güm vuruyor resmen. Vurmasın diye mecburen yapıyoruz istediğini büyüdükçe geçer diyordum geçmiyor muymuş

Benim en büyük başak, 3 numara terazi. İnşallah onlar da zamanla düzenli olur. Ama 3 numara biraz takıntılı. Karışık yemek yemez. Mesela topalak var konyanın ondam yaparım köfteyi bi tarafa nohutu bi tarafa ayırır yer. Aşureyi çok karışık dedi yemedi. Yemekte havuç falan olsun yemeği bi tarafa havucu bi tarafa ayırır yer

Kesinlikle benim oğlanın da kafa hep mor. Güm güm vuruyor resmen. Vurmasın diye mecburen yapıyoruz istediğini büyüdükçe geçer diyordum geçmiyor muymuş

geçiyo :) şimdi kariyerli iki cocuk annesi normal bir kadın:) ama üniversitede de sevgilisiyle kavga ederdi. durup dururken hir çıkarır üste çıkar özür dilemesi gerekirken özür dilettirirdi kendinden

yaylarin olgunlaşması geç oluyo. inşallah cabuk olgunlaşır canım.

sınırları belirli bi anne olmak senin için daha kolay olur diye düşünüyorum. çünkü mizaci zor bazı çocukların.

benim oğlan da sürekli bişeyler fırlatır vurmaya çalıştı kendini ordan oraya atar. engel olamasak da dediğini yapmıyoruz. kendi haline bırakıyoruz sakinlesince gelip özür diliyo konusup çözüyoruz.

yemek konusunda takıntı değil bence ya ben de öyleydim:) hala çoğu şeyi karışık olduğu için yemem:) oğlum da öyle tercih meselesi, zamanla aşar diye düşünüyorum o konuyu.

yiyemezdim, denerdim ama içim almazdi. sadece çikolatalı pasta yerdim mesela. içinde meyve görsem hayatta kimse yediremezdi şimdi acayip yiyorum

Oo o da var. Bekarken yediğin yemekleri say desen daha kolay olur saymam
Pilav türü, makarna, mantı, etli veya başka çeşitli pide, kek , kurabiye, börek, çörek vs aslaa yemezdim. Et türleri çok yemezdim payımı kardeşlerime verirdim.
Sebze yemeği , patates kızartması ve ekmek arası ile yaşardım
20 li yaşlarım da damak zevkim tamamen değişti, ağzıma sürmediğim şeylere şimdi bayılıyorum. Aşure bende yemezdim şimdi çok güzel yapar yerim
Bütün yemeleri saymadım kaba taslak var sen düşün.
Şimdi ailenin en düzenlisi benim diyeyim sana

Yok canım zaten beyin kanamasıyla beyin felci geçiren cp/otizm tanılı çocuğum var. Büyüdükçe öğreniyorlar Allah korusun beynin geri dönüşü yok.

Anacığının çektiğiyle kaldı desene

Yok canım zaten beyin kanamasıyla beyin felci geçiren cp/otizm tanılı çocuğum var. Büyüdükçe öğreniyorlar Allah korusun beynin geri dönüşü yok.

Allah yardımcınız olsun hem yavrularının hem senin anka
inşallah gönlünce olsun

Anacığının çektiğiyle kaldı desene
Yok canım ona zararım olmazdı ki, ben bunu yemem şunu yap demezdim, sevmediğim şey varsa ekmek arası yapar yerdim kendim. Hiç o konu da eziyet etmedim ama inat ve ağlamalarımla çok çektirmişim çocuk aklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…