Düzenli Evimiz & Hayatımız

19 Eylül Cumartesi
Geceden bulaşık makinesini temizleyici koyup çalıştırdım.
Sabah yatak toplandi
Kahvaltı yapıldı, sofra toplandi, bulaşıklar yerleşti.
Çamaşır makinesine temizleyici koyup çalıştırdım.
Evi hizlica toplayip, hazırlandık ve esimle bebek için alışverişe gittik.
Eve dönüşte alinanlarin etiketlerini söküp makineye attım kısa programa.
Bir makine daha evin çamaşırları yıkandı, kurudu, katlandı.
Evdeki yemeğin yanına çorba, salata vs hazirladim.
Akşam yemeği yendi, bulaşık toplandı, çay demlendi.

Patates soğan sepetlerini temizleme firsatim olmadı yarın sabah inşallah onu halledecegim.
Yatmadan ocak, tezgah silinecek.

Selaaams

bugün yaptıklarım
- mutfak toparlandı
- elde yıkanacaklar yıkandı
- ocak tezgah lavabo ciflendi
- dolma dolduruldu
- süslenilip bi sahil havası alınıldı

günler sonra kendime geldim vallahi yarın tam gaz dip bucak girerim bu modla eve

İnternett sorunu yaşıyorum kusura bakma ablacim giremiyorum internete ondan dolayı ama ben bugün yaptıklarımı yazayım
Perdeler yıkandı
Camlar silindi
Yatak odası ve mutfak halısı yıkandı
Koltuklarının örtüleri yıkandı
Tuvalet banyo temizlendi
mutfak dolaplarının üstü silindi yarında içleri yapilcak
Ev supuruldu paspas edildi
Balkon yıkandı yarinaa da Cook iş varr :)

*mutfak işleri yapıldı (yemek, bulaşık vb rutin işler)
*havluları değiştirip makineye attım
*çocukların kıyafetleri yıkandı
*evi süpürüp sildim. Süpürgeyi ayrıntılı temizledim.
Yarına da çocukları yıkar kendime bakım yaparım. Hatta pazartesinin yemeğini de hazırlarsam rahatlık olur benim için.
Paspas eskimişti. Elden çıkardım mecbur. Yerine bişey arıyorum. Görmüştüm geçen gün. Saf gibi almadım. Şimdi de gözümün önüne gelip duruyor. keşke o gün alsaydım

Bonus kanadı kırılmış bi kuş gibi bi başıma bu saatte patates kızartması yiyorum. Hani kardeştik? Hani maraton edecektik? (Hüzünlü müzik)

Ulan ben bunu nasıl unuttum ya

Ağlama yarın 3 tencere yapayım

Yoruldum bugün bide regl ağrım vardı bide kafam gidikti bide elektirikler kesilmişti falan

Hanımlar dua istiyorum sizlerden. Tüm gün iyi olan oğlumun uyutmaya götürürken nefes alışından huylandım sıcak geldi teni bana. Ateşi çıkmış.. hemen atladık gittik devlete ateş dışında birşeyi yok dedim pandemi binasına yolladı ısrarla. Üstelik daha ilk kez bu akşam çıktı ateşi. Soğuk süt çok içti buara tutamadım memenin yerini dolduruyor diye havalarda sıcak. Neyse girdik doktora boğazını beğenmedi covid testi yaptılar hemen (sürüntü) hani kolay kolay test yapılmıyor deniyordu anlamadım. Üstelik bebek daha 3 güne çıkacakmış dualarınıza katarsanız sevinirim ❤ inşallah birşey çıkmaz Nego aktif olamaya bilirim malum hastalık. Büyüklere bulaşmadan atlatmayı diliyorum..

Geçmiş olsun, inşallah sonuç temiz çıkacak içinizi ferah tutmaya çalışın

Dün neler yaptım:
Sabahın köründe uyandım, kahvaltı, evi toparlama faslı
Kızımın gardrobuna eşyalarını yerleştirdim, sonra kendi gardrobumuzu döküp içini silip yeniden düzenledim
Bulaşık makinesini boşalttım kirlileri yerleştirdim
Katlanan temiz çamaşırları yerleştirdim
Patates soğan sepetini temizleyip düzenledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…