Konunun ilk mesajına da ekledim, aktif olmayanları etiket listesine eklemiyorum ve çıkarıyorum artık. Bu konu da ki son bilgilendirme mesajımdır. Sayfayı etiketsiz bir şekil de takip edebilir isteyenler
Aktiflikten öte beğeni dahi yapmayanlar var ödev mesajına.
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
pawlover
@Calciferr
@patuli6153
@CKbeautyandsheer
blondemary
@reyyanK
cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
@Anka
@Coolpeople
@Birtekefem
@mavidelisiii
LuckyMom
@MorVampirella
@Pasiflora25
@Limonsuzzcay
@Niran Nevra
@zsaracoglu
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@ilmeka8384
@Seaslug
@SiyahPapatyaa
@kaybolmak
@-Erva-
@meldaakatii
@minikbebegim9640
@Saricivcivcikcik
@Yagber42
Bonus
Hani göbeği tutup gözünden yaş gelen resim vardı ya. O hangi aayfada kaldı. Bakıp iç geçireaim var ona.
Bu herşeyi özetliyor
Bonus kanadı kırılmış bi kuş gibi bi başıma bu saatte patates kızartması yiyorum. Hani kardeştik? Hani maraton edecektik? (Hüzünlü müzik)
Patates demeyin aklıma üstteki resim geliyor
Yaa kıyamam iyi ol da sonra da yaparız geceler kaçmıyoorUlan ben bunu nasıl unuttum ya
Ağlama yarın 3 tencere yapayım
Yoruldum bugün bide regl ağrım vardı bide kafam gidikti bide elektirikler kesilmişti falan
Geçmiş olsun, inşallah sonuç temiz çıkacak içinizi ferah tutmaya çalışınHanımlar dua istiyorum sizlerden. Tüm gün iyi olan oğlumun uyutmaya götürürken nefes alışından huylandım sıcak geldi teni bana. Ateşi çıkmış.. hemen atladık gittik devlete ateş dışında birşeyi yok dedim pandemi binasına yolladı ısrarla. Üstelik daha ilk kez bu akşam çıktı ateşi. Soğuk süt çok içti buara tutamadım memenin yerini dolduruyor diye havalarda sıcak. Neyse girdik doktora boğazını beğenmedi covid testi yaptılar hemen (sürüntü) hani kolay kolay test yapılmıyor deniyordu anlamadım. Üstelik bebek daha3 güne çıkacakmış dualarınıza katarsanız sevinirim ❤ inşallah birşey çıkmaz Nego aktif olamaya bilirim malum hastalık. Büyüklere bulaşmadan atlatmayı diliyorum..
Bayılıyorum ben de bu resme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?