- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Bu olmadi yukaridaki geldi bana sadeceNego
Bonus Bonus
terliksuu terliksuu
Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri kk birinci noteri
M merve_eymen M merve_eymen
pawlover pawlover
C Calcifer C Calcifer
p a t u l i p a t u l i
blondemary blondemary
Mehfam Mehfam
cyd86 cyd86
mirjam mirjam
Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii
Anka Anka
Amazing family Amazing family
Birtekefem Birtekefem
LuckyMom LuckyMom
Mor Vampirella Mor Vampirella
Aktif Lora Aktif Lora
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
U UcanSupurge U UcanSupurge
K kahvemsi mutluluk K kahvemsi mutluluk
S Sguat girls S Sguat girls
Seaslug Seaslug
mimesis mimesis
Eva Eva
minikbebegim9640 minikbebegim9640
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Y Yagber42 Y Yagber42
kızlar bunu deneme amaçlı yaptım üstteki mesajı kopyaladım böyle de etiket gidiyor mu size? herkesi tek tek etiketlemek bayağı uzun sürüyor çünkü
Dış kapıyı almayim cınım sagol ütü de birikmisti az bisey onu alayım ben. Koca bahceli evdeyiz de tek basima süpüremem yagünaydın kızlaaaar, selamün aleyküm, mutlu pazarlar.......
*ilk ödev bir pazar klasiği ütü ya da nevresim değiştirmek
*ikinci ödev dış kapıyı silmek
herkese kolay gelsin :))
Nego
Bonus
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
pawlover
C Calcifer
p a t u l i
blondemary
Mehfam
cyd86
mirjam
Psikolojik Deliii
Anka
Amazing family
Birtekefem
LuckyMom
Mor Vampirella
Aktif Lora
Limonsuzzcay
U UcanSupurge
K kahvemsi mutluluk
S Sguat girls
Seaslug
mimesis
Eva
minikbebegim9640
Saricivcivcikcik
Y Yagber42
Hanımlar dua istiyorum sizlerden. Tüm gün iyi olan oğlumun uyutmaya götürürken nefes alışından huylandım sıcak geldi teni bana. Ateşi çıkmış.. hemen atladık gittik devlete ateş dışında birşeyi yok dedim pandemi binasına yolladı ısrarla. Üstelik daha ilk kez bu akşam çıktı ateşi. Soğuk süt çok içti buara tutamadım memenin yerini dolduruyor diye havalarda sıcak. Neyse girdik doktora boğazını beğenmedi covid testi yaptılar hemen (sürüntü) hani kolay kolay test yapılmıyor deniyordu anlamadım. Üstelik bebek daha3 güne çıkacakmış dualarınıza katarsanız sevinirim ❤ inşallah birşey çıkmaz Nego aktif olamaya bilirim malum hastalık. Büyüklere bulaşmadan atlatmayı diliyorum..
Günaydın hayırlı sabahlar
Ödevleri aldım kahvaltı masasını toplamayla başlıyorum işlereherkese kolay gelsin :)
günaydın kızlaaaar, selamün aleyküm, mutlu pazarlar.......
*ilk ödev bir pazar klasiği ütü ya da nevresim değiştirmek
*ikinci ödev dış kapıyı silmek
herkese kolay gelsin :))
Nego
Bonus
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
pawlover
C Calcifer
p a t u l i
blondemary
Mehfam
cyd86
mirjam
Psikolojik Deliii
Anka
Amazing family
Birtekefem
LuckyMom
Mor Vampirella
Aktif Lora
Limonsuzzcay
U UcanSupurge
K kahvemsi mutluluk
S Sguat girls
Seaslug
mimesis
Eva
minikbebegim9640
Saricivcivcikcik
Y Yagber42
Eşim işten geliyor bide ufaklık uyandırıyor mejburen erkenci oluyorum :)Maşallah ne erkencisin
Çok geçmiş olsun inşallah bişey çıkmazHanımlar dua istiyorum sizlerden. Tüm gün iyi olan oğlumun uyutmaya götürürken nefes alışından huylandım sıcak geldi teni bana. Ateşi çıkmış.. hemen atladık gittik devlete ateş dışında birşeyi yok dedim pandemi binasına yolladı ısrarla. Üstelik daha ilk kez bu akşam çıktı ateşi. Soğuk süt çok içti buara tutamadım memenin yerini dolduruyor diye havalarda sıcak. Neyse girdik doktora boğazını beğenmedi covid testi yaptılar hemen (sürüntü) hani kolay kolay test yapılmıyor deniyordu anlamadım. Üstelik bebek daha3 güne çıkacakmış dualarınıza katarsanız sevinirim ❤ inşallah birşey çıkmaz Nego aktif olamaya bilirim malum hastalık. Büyüklere bulaşmadan atlatmayı diliyorum..
O zaman herkesi tek tek etiketlemek gerekiyor di miBu etiket geldi hasbecim deneme için yaptğın değil
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinHanımlar dua istiyorum sizlerden. Tüm gün iyi olan oğlumun uyutmaya götürürken nefes alışından huylandım sıcak geldi teni bana. Ateşi çıkmış.. hemen atladık gittik devlete ateş dışında birşeyi yok dedim pandemi binasına yolladı ısrarla. Üstelik daha ilk kez bu akşam çıktı ateşi. Soğuk süt çok içti buara tutamadım memenin yerini dolduruyor diye havalarda sıcak. Neyse girdik doktora boğazını beğenmedi covid testi yaptılar hemen (sürüntü) hani kolay kolay test yapılmıyor deniyordu anlamadım. Üstelik bebek daha3 güne çıkacakmış dualarınıza katarsanız sevinirim ❤ inşallah birşey çıkmaz Nego aktif olamaya bilirim malum hastalık. Büyüklere bulaşmadan atlatmayı diliyorum..
O zaman herkesi tek tek etiketlemek gerekiyor di miNego kısa yolu yokmuş.
Geçmiş olsun. Geçecek inşallah. Umarım temiz çıkar sonuçlarHanımlar dua istiyorum sizlerden. Tüm gün iyi olan oğlumun uyutmaya götürürken nefes alışından huylandım sıcak geldi teni bana. Ateşi çıkmış.. hemen atladık gittik devlete ateş dışında birşeyi yok dedim pandemi binasına yolladı ısrarla. Üstelik daha ilk kez bu akşam çıktı ateşi. Soğuk süt çok içti buara tutamadım memenin yerini dolduruyor diye havalarda sıcak. Neyse girdik doktora boğazını beğenmedi covid testi yaptılar hemen (sürüntü) hani kolay kolay test yapılmıyor deniyordu anlamadım. Üstelik bebek daha3 güne çıkacakmış dualarınıza katarsanız sevinirim ❤ inşallah birşey çıkmaz Nego aktif olamaya bilirim malum hastalık. Büyüklere bulaşmadan atlatmayı diliyorum..
Geçmiş olsun canım temiz çıkar inş üzülmeHanımlar dua istiyorum sizlerden. Tüm gün iyi olan oğlumun uyutmaya götürürken nefes alışından huylandım sıcak geldi teni bana. Ateşi çıkmış.. hemen atladık gittik devlete ateş dışında birşeyi yok dedim pandemi binasına yolladı ısrarla. Üstelik daha ilk kez bu akşam çıktı ateşi. Soğuk süt çok içti buara tutamadım memenin yerini dolduruyor diye havalarda sıcak. Neyse girdik doktora boğazını beğenmedi covid testi yaptılar hemen (sürüntü) hani kolay kolay test yapılmıyor deniyordu anlamadım. Üstelik bebek daha3 güne çıkacakmış dualarınıza katarsanız sevinirim ❤ inşallah birşey çıkmaz Nego aktif olamaya bilirim malum hastalık. Büyüklere bulaşmadan atlatmayı diliyorum..
Geçmiş olsun canım temiz çıkar inş üzülme
Çok geçmiş olsun canım. İnşllah temiz çıkacak kötü şeyler düşünme. Boğazına bakmadılar mı. 3 güne zaten iyileşir inşallah boğaz enfeksiyonuysa. Aynı gün çıkıyor aslında testler. Çok karışık düzen oturmadı bir türlü tek hastalık kovid gibi diğer hastalıkları bi kenara attılarHanımlar dua istiyorum sizlerden. Tüm gün iyi olan oğlumun uyutmaya götürürken nefes alışından huylandım sıcak geldi teni bana. Ateşi çıkmış.. hemen atladık gittik devlete ateş dışında birşeyi yok dedim pandemi binasına yolladı ısrarla. Üstelik daha ilk kez bu akşam çıktı ateşi. Soğuk süt çok içti buara tutamadım memenin yerini dolduruyor diye havalarda sıcak. Neyse girdik doktora boğazını beğenmedi covid testi yaptılar hemen (sürüntü) hani kolay kolay test yapılmıyor deniyordu anlamadım. Üstelik bebek daha3 güne çıkacakmış dualarınıza katarsanız sevinirim ❤ inşallah birşey çıkmaz Nego aktif olamaya bilirim malum hastalık. Büyüklere bulaşmadan atlatmayı diliyorum..
Canım benim birlikte güçlüyüz buradaBen toplu etiket yaparken telde notlara kaydediyorum ordan kopyala yapıştır yapıyorum yoksa olmuyor. Tek tek yazmakta olmuyo hergün unutulur bazısı ve burası 45 kişi heralde olmaz yani.
Konu sahibi diye negonunda böyle bi zorunluluğu yok.
O etiketleri sayfanın kuralı diye yapmıyor biz düzenli işlerimizi yapalım diye yapıyor canını yediğim.
Yoksa yazar hergün ödevi isteyen gelir okur.
Eline sağlık seninde uğraşmışsın uzun zamandır burdasın ve kıymet ve hatır bilenlerdensin hasbe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?