Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dış kapıyı almayim cınım sagol ütü de birikmisti az bisey onu alayım ben. Koca bahceli evdeyiz de tek basima süpüremem ya

Ah yavrum çok geçmiş olsun inş temiz çıkar

Çok geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

O zaman herkesi tek tek etiketlemek gerekiyor di mi Nego kısa yolu yokmuş.

Ben toplu etiket yaparken telde notlara kaydediyorum ordan kopyala yapıştır yapıyorum yoksa olmuyor. Tek tek yazmakta olmuyo hergün unutulur bazısı ve burası 45 kişi heralde olmaz yani.

Konu sahibi diye negonunda böyle bi zorunluluğu yok.
O etiketleri sayfanın kuralı diye yapmıyor biz düzenli işlerimizi yapalım diye yapıyor canını yediğim.

Yoksa yazar hergün ödevi isteyen gelir okur.

Eline sağlık seninde uğraşmışsın uzun zamandır burdasın ve kıymet ve hatır bilenlerdensin hasbe.

Geçmiş olsun. Geçecek inşallah. Umarım temiz çıkar sonuçlar

Geçmiş olsun canım temiz çıkar inş üzülme

Çok geçmiş olsun canım. İnşllah temiz çıkacak kötü şeyler düşünme. Boğazına bakmadılar mı. 3 güne zaten iyileşir inşallah boğaz enfeksiyonuysa. Aynı gün çıkıyor aslında testler. Çok karışık düzen oturmadı bir türlü tek hastalık kovid gibi diğer hastalıkları bi kenara attılar

Canım benim birlikte güçlüyüz burada . Ben çok şeyler öğrendim buradan. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…