Selamm, iyi pazarlar
Sabah k. Validemde kahvaltı hazırladım ve yaptık.
Sonra mutfağını süpürüp sildim
Odaları da süpürdüm.
Evime gelip ütü yaptım
Az sonra da annemlere gidicem ona yardım edecem. Bugün bana gün boyu maraton olacak
Dua stoğum azalmıştı, doldurcam inşaAllah
Yine yazarım yaptıkça.
Senin tatlılığından geçmiştir banadaPek tatlı bi arkadaşımızsın :)
Çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar canını sıkma hiç arkadaşın bebeğini hastaneye yatırdılar aynı sebepten ateşi düşmüyordu 2-3 kez korona testi yaptılar hep temiz çıktı, bağışıklığı düşmüş sadece, inşallah öyle birşeydirHanımlar dua istiyorum sizlerden. Tüm gün iyi olan oğlumun uyutmaya götürürken nefes alışından huylandım sıcak geldi teni bana. Ateşi çıkmış.. hemen atladık gittik devlete ateş dışında birşeyi yok dedim pandemi binasına yolladı ısrarla. Üstelik daha ilk kez bu akşam çıktı ateşi. Soğuk süt çok içti buara tutamadım memenin yerini dolduruyor diye havalarda sıcak. Neyse girdik doktora boğazını beğenmedi covid testi yaptılar hemen (sürüntü) hani kolay kolay test yapılmıyor deniyordu anlamadım. Üstelik bebek daha3 güne çıkacakmış dualarınıza katarsanız sevinirim ❤ inşallah birşey çıkmaz Nego aktif olamaya bilirim malum hastalık. Büyüklere bulaşmadan atlatmayı diliyorum..
Pek tatlı bi arkadaşımızsın :)
İki sevdiğim insan sevgi pıtırcıkı olmuş sevinsem mi kıskansam mı arada kaldımSenin tatlılığından geçmiştir banada ❤
Ben de gelim ama 1de gidek nolurMaraton a gidiyom dostlar
Oo daha yarım saat keyf edecem desene. Zaten hiç kalkasim da yokBen de gelim ama 1de gidek nolur
Bugün uyumuşum camış gibi daha kahvaltı etmedim kahvaltı edem 1e kadar sen de yuvarlanOo daha yarım saat keyf edecem desene. Zaten hiç kalkasim da yok
ÇamışmıBugün uyumuşum camış gibi daha kahvaltı etmedim kahvaltı edem 1e kadar sen de yuvarlan
Dokuzdan beri yuvarlaniyorum. Çocuklara masaj yaptırıyorum. Yorulduk diyolar bekliyorum sabırla. Tekrar masaj.uyusugumBugün uyumuşum camış gibi daha kahvaltı etmedim kahvaltı edem 1e kadar sen de yuvarlan
He ya bugün öyle olduÇamışmı
Ooohh bana da yolla kız bi masaj yapanım bilem yokDokuzdan beri yuvarlaniyorum. Çocuklara masaj yaptırıyorum. Yorulduk diyolar bekliyorum sabırla. Tekrar masaj.uyusugum
Üçlü ekip. Bir dört on yaş. Altı el sırtta. Minciklama minciklama oh ohHe ya bugün öyle olduAma şahsıma özel sen de uyuduysan sen premsessindir kalpte kırmayayım durduk yere
Ooohh bana da yolla kız bi masaj yapanım bilem yok
2 saat gidek bence beni 2 saat anca paklarSaat tutacak bugün kendime iyisi mi yoksa hicbisey de yapmam sanki
Kız neden kalp kırasın ben 4ten beri ayaktayim uykum kacti sonra 6da tarlaya gittik 2saat sonra yagmur yagdi donduk uykum çok var Yıkılmadım ayaktayimHe ya bugün öyle olduAma şahsıma özel sen de uyuduysan sen premsessindir kalpte kırmayayım durduk yere
Ooohh bana da yolla kız bi masaj yapanım bilem yok
Saatler de paklamaz da işte. Ucundan accik yapım. Az biraz düzene koyuyum2 saat gidek bence beni 2 saat anca paklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?