Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfak dolap düzenlemek her daim ihtiyaç
Dolaplara düzenleyici koyunca asla dağılmıyor tavsiye ederim.

Düzenleyici kullanmaya ihtiyacım olmadı pek ama mutfak dolapları hiç dağılmıyor. Her şeyin bir yeri var, asla o yerden başka yere koymuyorum. Eşim de öyle dağıtarak almaz tabak çanağı, aldığını yerine koyar mutfakta. Makarnaları vs koyduğum bir yer var orası gözüme hep dolu gelir. Araya bir raf koymaya ihtiyacım var. :)) Bir de gereğinden fazla çay bardağı var, dolapta çok sıkışık duruyorlar. Sadece onlar için düzenleyici almak istiyorum altlı üstlü dizerim, göze yorucu gelmez diye düşünüyorum.

Bizim nüfus 6 kişi hadi bebek kullanmıyora ama diğer çocuklar dağıtabiliyor. Ama düzenleyiciyle sınırları belli olunca dağılmıyor artık

Bizim nüfus 6 kişi hadi bebek kullanmıyora ama diğer çocuklar dağıtabiliyor. Ama düzenleyiciyle sınırları belli olunca dağılmıyor artık
Bir önceki mesajımda en önemli faktörü yazmayı unutmuşum; evde dolapların içindekilere ilgi duyacak bir bebek ya da çocuk olmayınca her şey bıraktığım gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…