- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Aferin çalışkan arkadaşım beni. Ben de dış kapıyı sildim ödev olarakÜtüm yok dış kapımı pazartesi silmiştim nevresimi Cuma değiştirdim. Mutfağımı temizleyeyim ben en iyisi
Tamam hadi ben de şimdi mutfağa gircem 20dk sonra buluşaKBir odaya 20 olsun
14:20deTamam hadi ben de şimdi mutfağa gircem 20dk sonra buluşaK
Rica ederim canım. Negom böyle görev veriyor sırayla....Teşekkür ederiz canım.
Nego nerde
Mutfak dolap düzenlemek her daim ihtiyaçGünaydın.Nevresimi değiştireli üç gün oluyor, ütü de yapmıyorum. :) Kapıları silerken dış kapıyı da silmiştim ama dış tarafını tekrar silebilirim. Hmm başka ne yapsam ki
Dolaplara düzenleyici koyunca asla dağılmıyor tavsiye ederim.Mutfak dolap düzenlemek her daim ihtiyaç
Ne demek rica ederim canımNevresimleri yeni değiştirdim çok az ütüm var onu yapayım birikmesin dış kapıyı da elden geçeyim teşekkürler canım
Aferin çalışkan arkadaşım beni. Ben de dış kapıyı sildim ödev olarak
Yaaa resim atar mısın AnkacımDolaplara düzenleyici koyunca asla dağılmıyor tavsiye ederim.
Tabii ki üçü erkek biri özel dört çocuğu ve bir Türk erkeğini idare etmek kolay mı Ankacım. Ahhh ah çeken bilir demişler.Ben ve çalışkan
Mesela nerenin canım. Bütün dolapları dökmeyeyim buraya şimdiYaaa resim atar mısın Ankacım
Valla Türk erkeği çok işe yarıyormuş salona karantinaya almıştık bütün iş bana kaldı tepetaklak olduk resmenTabii ki üçü erkek biri özel dört çocuğu ve bir Türk erkeğini idare etmek kolay mı Ankacım. Ahhh ah çeken bilir demişler.
İki çocuk yikadim evi topladım süpürdüm paw. Bu kadar. Bitti.Tamam hadi ben de şimdi mutfağa gircem 20dk sonra buluşaK
Ben de salonun yerlerini sildim köpeğin mama su kabını dezenfekte ettim bulaşık makinesini boşalttım bu kadanİki çocuk yikadim evi topladım süpürdüm paw. Bu kadar. Bitti.
Mutfak dolap düzenlemek her daim ihtiyaç
Dolaplara düzenleyici koyunca asla dağılmıyor tavsiye ederim.
Artık yoruldum pawim gi. Belim yanım ağrıyorHadi bi yarım saat daha gidelimterliksuu
Bizim nüfus 6 kişi hadi bebek kullanmıyora ama diğer çocuklar dağıtabiliyor. Ama düzenleyiciyle sınırları belli olunca dağılmıyor artıkDüzenleyici kullanmaya ihtiyacım olmadı pek ama mutfak dolapları hiç dağılmıyor. Her şeyin bir yeri var, asla o yerden başka yere koymuyorum. Eşim de öyle dağıtarak almaz tabak çanağı, aldığını yerine koyar mutfakta. Makarnaları vs koyduğum bir yer var orası gözüme hep dolu gelir. Araya bir raf koymaya ihtiyacım var. :)) Bir de gereğinden fazla çay bardağı var, dolapta çok sıkışık duruyorlar. Sadece onlar için düzenleyici almak istiyorum altlı üstlü dizerim, göze yorucu gelmez diye düşünüyorum.
Bir önceki mesajımda en önemli faktörü yazmayı unutmuşum; evde dolapların içindekilere ilgi duyacak bir bebek ya da çocuk olmayınca her şey bıraktığım gibi duruyor.Bizim nüfus 6 kişi hadi bebek kullanmıyora ama diğer çocuklar dağıtabiliyor. Ama düzenleyiciyle sınırları belli olunca dağılmıyor artık
Ben de yoruldum ama bitirmeden oturmayam diye koşuyomArtık yoruldum pawim gi. Belim yanım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?