- 19 Eylül 2020
- 431
- 1.992
- 33
- 32
Nego bu hafta mutfak haftası belirlemişti ya canım ben bu hafta boyunca dolap içi Üstü , buzdolabı halısı perdesi her şeyiyle mutfağı elden geçirdim sonunda bittiKızlar beraber günlük, haftalık, aylık, 3 aylık, 6 aylık işler listesi yapalım mı?
mesela gardolap mutfak dolabı vb üstleri ne aralıklarla siliniyor. Dolap içleri, camlar, perdeler,i vb.
Ben eskiden her gün bir dolap içini boşaltır siler yerleştirirdim. 10 dakika sürmezdi. Hiç kirlenmez birikmediği için yormazdı. Ama artık günlük rutinlerim çoğaldığı için bunu yapamıyorum. Plan dahilinde yapayım diyorum diğer türlü ayrıntılara çok takılıyorum sildiğim yeri 10 kere silerken akşam oluyorNego bu hafta mutfak haftası belirlemişti ya canım ben bu hafta boyunca dolap içi Üstü , buzdolabı halısı perdesi her şeyiyle mutfağı elden geçirdim sonunda bittiYarın hangi odayı belirler bilmiyorum ama oturma odası veya salona başlarım ama onlar mutfak kadar uzun sürmez muhtemelen
Kornişleri silmenden anlamıştım bacım ben de yarım bırakamazdım ama çocuktan sonra baktım olmuyor hem psikolojik hem fiziksel olarak çok yoruluyorum parça parça yapmaya başladım ama hala detaylı yapıyorum örneğin tuvalete bi çamaşır suyu döküp fırçalayıp akıtır kimisi ben illa çöp kovasından tut lavabosu duvarı fırçası hepsini yıkayacağım milletin ev süpürdüğü sürede ben iki adımlık tuvaleti temizliyorumBen eskiden her gün bir dolap içini boşaltır siler yerleştirirdim. 10 dakika sürmezdi. Hiç kirlenmez birikmediği için yormazdı. Ama artık günlük rutinlerim çoğaldığı için bunu yapamıyorum. Plan dahilinde yapayım diyorum diğer türlü ayrıntılara çok takılıyorum sildiğim yeri 10 kere silerken akşam oluyor
Bu çok güzel bir düzen mesela. Fazla vakit ayırmadan, biriktirmeden temiz kalmasını sağlıyorsunuz. Benimde bunu oturtmam lazım kendi hayatıma.Ben eskiden her gün bir dolap içini boşaltır siler yerleştirirdim. 10 dakika sürmezdi. Hiç kirlenmez birikmediği için yormazdı. Ama artık günlük rutinlerim çoğaldığı için bunu yapamıyorum. Plan dahilinde yapayım diyorum diğer türlü ayrıntılara çok takılıyorum sildiğim yeri 10 kere silerken akşam oluyor
Görmüştüm ekran resmi de almıştımNego göz gezdir istersen
Ben ikisini de severdim iğrenç gelmiyordu. Bir kaç yıl önce bime gelmişti almıştım hatta :)Oyy bir bu birde ender vardı bayramlarımın iğrenç tatları olarak kaldı aklımda.
Ben toplu etiket yaparken telde notlara kaydediyorum ordan kopyala yapıştır yapıyorum yoksa olmuyor. Tek tek yazmakta olmuyo hergün unutulur bazısı ve burası 45 kişi heralde olmaz yani.
Konu sahibi diye negonunda böyle bi zorunluluğu yok.
O etiketleri sayfanın kuralı diye yapmıyor biz düzenli işlerimizi yapalım diye yapıyor canını yediğim.
Yoksa yazar hergün ödevi isteyen gelir okur.
Eline sağlık seninde uğraşmışsın uzun zamandır burdasın ve kıymet ve hatır bilenlerdensin hasbe.
Aa isim değişikliği zor oluyor sitenin akışı aksıyor diyordu kazen , kolay olmuş seninkiNego canım benim nick değişikliği oldu eski nick zsaracoglu haber vermek istedim bu süpürgeli de nerden çıktı deme sonra İsim babam sevgili Kazen’e teşekkürler
Doğum günün kutlu olsun canım. Sağlıklı, huzurlu nice yıllaraAleykumselam.canim, Bugun benim doğum günüm sabah kqhvalti bile hazirlamadim, hiçbirsey yapmayacağım bu yüzden görev almama hakkımı kullanmak istiyorum
Çok makntikli geldi bana iyi fikrKızlar beraber günlük, haftalık, aylık, 3 aylık, 6 aylık işler listesi yapalım mı?
mesela gardolap mutfak dolabı vb üstleri ne aralıklarla siliniyor. Dolap içleri, camlar, perdeler,i vb.
Ne akla hizmet ismimin baş harfi ve soyadımdan oluşan bir nick yapmışsam Halime acıdı adamcağızAa isim değişikliği zor oluyor sitenin akışı aksıyor diyordu kazen , kolay olmuş seninki
Hayırlı olsun nickin
Tabii ki canım. Mutlu yıllar inş bi sonraki doğum gününü bebeğinle kutlarsın....Aleykumselam.canim, Bugun benim doğum günüm sabah kqhvalti bile hazirlamadim, hiçbirsey yapmayacağım bu yüzden görev almama hakkımı kullanmak istiyorum
Ne demek canım herkesi etiketlemenin ne kadar zor olduğunu, bizim için nasıl yoğun çaba sarfettiğini fark etmeme yardımcı oldu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?