Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yataklar toplandı
Evin tüm dağınıklığı toplandı
Kahvaltı bulaşığı topladım
Buzdolabının Raflarını yıkadım içini sildim
Sağ sol üst alt sildim
Tezgah cifledim ocağın altını kaldırdım cifledim
Süpürdüm
Yemek bulaşığını kaldırdım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Markete gittim aldıklarımı yerleştirdim
Az önce çamaşır attım biraz yıkasın kapatıp sabaha kadar bekleticem inş bu sefer güzel yıkar

Oraya düzenleyici koymuyorum. Kapakları ters çevirip üst üste koyuyorum derin çekmecede.
Tabii tencere sayısı da önemli. Çekmecede 1 4 lü takım tencere, 1 çelik tava, iki minik tencere, 1 düdüklü tencere var.
Üst dolaplardan birinde de 1 teflon tencere, 1 çelik tencere var.

Ben ikisini de severdim iğrenç gelmiyordu. Bir kaç yıl önce bime gelmişti almıştım hatta :)

Gerçekmi yaa valla bana niye öyle gelirdi hiç bilmem. Bi teyze vardı her bayram ondan verirdi hiç yeni almadığını yıllardır aynısını verdiğini düşünürdüm

İyi geceler. :) Bugün miskinlik yapıp, kendime bol bol zaman ayırdım. 3-4 saatim bakımla, maskelerle, kremlerle geçti. Ruhen iyi hissetmemi sağladı. Onun dışında;
Yemek yaptım,
Mutfak lavabosunu dezenfekte ettim,
Dün gece balkonu yıkamıştım, bugün inşaatla ilgili bir hareketlilik olmadığı için balkonu yıkamadım,
Havluları yıkadım, astım, sabaha toplarım,
Yemek yedik, mutfağı toparladım, sildim,
Bulaşık makinasını çalıştırdım.
Uyumadan önce tuvalete deterjan döküp bırakacağım sabaha kadar.

Günaydın herkese

Dün ne güzel bir sürü iş yapmışsınız valla imrendim
Sabahtan sonra bir daha giremedim, ama ödevi tutturmuşum nevresimler değişti

Bazanın altını düzenledim, bir posta çamaşır yıkayıp astım. Evi süpürdüm ve tuvalet - lavabo yıkadım. O arada eşim tv ünitesi çekmecesini boşaltıp düzenledi. Böyle geçti pazar

Günaydın beni de aranıza alır mısınız arkadaşlar.
Meğer en zor iş ev hanimligiymis. Evlendim işi bıraktım. Ev hanımligina geçtim bir süre amaa yrni evli olmama rağmen evde her yer her yerde. Çok yavasim bir kere. Bir şey yapsam hemen modum düşüyor. Eşim çok yardımcı ama oda sıkıldı artık adam ev işi yapiyot yapıyor gene her yer darma duman
Artık sık sık demeye başladı yerleşsek mi yavaştan aileler vs gelmeye başlar diye.
Bugün yapacaklarını yazıyorum inşallah inşallah bitiricem.
Misafir WC sini yıkamak
Kuru bakliyat ları kavanozlamak
Akşam için yemek yapmak
İki gundur yıkanan çamaşırları artık koltuktan kaldırmak utuleyip yerleştirmek
Mutfağa süpürge takmak
Veeee en önemlisi salon halim tüy döküyor. KV demde annemde yıkamak lazım dedi ama yikiyamam. Henüz o aşamaya gecemedim :)
Onu ıslak bezle silsem olur mu nasıl silecek acaba. Ariel ya da yuzel temizleyicisi mi kullanayim

Günaydın canım daha yeni evlisin alışmaya çalışıyorsun halıyı bence yıkama Yepyeni halı süpürgenin fırça başlığı varsa onunla sık sık çekmeye çalış halı fırçası ile de fırçalayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…