Gezecek haftayı buldum. Hava buz gibiydi yağmur da vardıGünaydın kızlar ☺
En güzelini yapmışsın samdanım
Benim yerime de gezseydin bebişim
Tüh yaGezecek haftayı buldum. Hava buz gibiydi yağmur da vardı
Hanımlar bir süre aktif olamıycam merak etmeyin sayfa size emanet .
Etiket listesini yazıcam, telefon not kısmına kaydederseniz ordan kopyalamak daha kolay oluyor.
Liste de ki sıraya göre her gün birinin ödev vermesini rica ediyorum.
Bugünterliksuu yarın ondan sonra ki şeklinde.
kk birinci noteri kabul edersen yokluğum da sayfadan sorumlu olursan memnun olurum
Canım gözünden kaçtı herhalde benim nick değişti zsaracoglu etiketini değiştirebilir miyiz rica etsem ?Etiket listesi
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
pawlover
C Calcifer
p a t u l i
blondemary
Mehfam
cyd86
mirjam
Psikolojik Deliii
Anka
Amazing family
Birtekefem
LuckyMom
Mor Vampirella
Aktif Lora
Limonsuzzcay
@zsaracoglu
K kahvemsi mutluluk
S Sguat girls
Seaslug
mimesis
Eva
minikbebegim9640
Saricivcivcikcik
Y Yagber42
Handandandan
Karpuzuncekirdegi
Sen iyi ol da biz seni bekleriz iki gözümün çiçeğiHanımlar bir süre aktif olamıycam merak etmeyin sayfa size emanet .
Etiket listesini yazıcam, telefon not kısmına kaydederseniz ordan kopyalamak daha kolay oluyor.
kk birinci noteri kabul edersen yokluğum da sayfadan sorumlu olursan memnun olurum
O yüzden eşime sinirlendim ya. Geçen haftaki havaya bak şimdikine diye. Bir de öyle güzel yere gittik ki yeşilik içinde. Yağmur yağmasa akşama kadar drururdum malesef 1 de kalkmak zorunda kaldımTüh yabizde güzel havaları değerlendiremedik. Şimdi hem hava soğudu hemde virüs çoğaldı
Amaaan neyse işlerimizi bitirir alır elimize çayımızı otururuz
Allah zorunu kolaylaştırsın Nego ❤Hanımlar bir süre aktif olamıycam merak etmeyin sayfa size emanet .
Ben yaşamış gibi oldum vallaO yüzden eşime sinirlendim ya. Geçen haftaki havaya bak şimdikine diye. Bir de öyle güzel yere gittik ki yeşilik içinde. Yağmur yağmasa akşama kadar drururdum malesef 1 de kalkmak zorunda kaldım
Canım gözünden kaçtı herhalde benim nick değişti zsaracoglu etiketini değiştirebilir miyiz rica etsem ?
Canım gözünden kaçtı herhalde benim nick değişti zsaracoglu etiketini değiştirebilir miyiz rica etsem ?
Allah yardımcın olsun inşallahHanımlar bir süre aktif olamıycam merak etmeyin sayfa size emanet .
Şamdan etiketi sen yapiver ben bilmiyorum. Ödev kaşık çatal çekmecesi temizlemek düzenlemek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?