Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar bu arada hiç yeri gelmedi söylemedim ama benim babam kanser ve kötü huylu. Kemoterapi alıyor. 3 ay kadar alacak sonra iyi olmazsa hastayı yormayalım dedi doktor Öncesinde de Işın ve kemoterapi beraber almıştı ama maalesef beyini sarıyor tümör!
Dua’ya çok ihtiyacımız var daha çok genç

Allah tez zamanda şifa versin inş

Merhaba hanımlar
Kaç gündür hep sıkıntılı haberler verdim,hamd olsun Rabbime dün gece değerlerde enfeksiyon epey gerilemiş. Son tahlilkaldı kan kültürü cuma iyi çıkarsa taburcu oluruz inşallah. Rabbim kimseyi hastalıkla sevdiklerinin acısıyla sınamasın
Bonus
Anka
Limonsuzzcay
Feslegen Kokulu Nane
M Musluk Suyu

Rabbim acil şifalar versin babacığına. Atlatıp sağlığına kavuşur inşallah

Rabbim şifa versin canım.

Nego bana yardım et 2 bebem var biri 4 aylık.. ev duzenimi sporumu diyetini oturtmustum ama 1 aydır dağılmış durumdayım diyet spor ev hepsini birakiverdim şimdi birde kpss çalışmada eklendi yani evime kendime bebeklerime ywtmek için uğraşıyorum iyide gidiyodum ama 1 aydır kötü haldeyim .. motive olup bir an önce toparlanmaliuim benide kat listeye lütfen ... Kizlarimi hergun banyo bile yaptırıyordum ...yeniden toparlanmamm lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…