- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Negonun babası vefat etti bir süre bildirim yapılmıcakKızlar bana bildirim hiç gelmiyor neden böyle oldu anlamadım bir bilen var mı duzeltelim
Evet canım öyle. Keşke zamanla geçseKolaymı kuzum en iyi sen bilirsin zaten o zaman tanışmıştık bizde.
Zaman lazım ona.
O da olabilir bir haftadır pek giremiyorumM merve_eymen biraz girmeyince bildirim gitmiyor zaten
Çok üzüldüm ya Allah sabır versin başı sağ olsunKuzum Nego nun babası vefat etti
Allah tez zamanda şifa versin inşKızlar bu arada hiç yeri gelmedi söylemedim ama benim babam kanser ve kötü huylu. Kemoterapi alıyor. 3 ay kadar alacak sonra iyi olmazsa hastayı yormayalım dedi doktorÖncesinde de Işın ve kemoterapi beraber almıştı ama maalesef beyini sarıyor tümör!
Dua’ya çok ihtiyacımız var daha çok genç
Rabbim acil şifalar versin babacığına. Atlatıp sağlığına kavuşur inşallahKızlar bu arada hiç yeri gelmedi söylemedim ama benim babam kanser ve kötü huylu. Kemoterapi alıyor. 3 ay kadar alacak sonra iyi olmazsa hastayı yormayalım dedi doktorÖncesinde de Işın ve kemoterapi beraber almıştı ama maalesef beyini sarıyor tümör!
Elhamdulillah canım çok sevindim.Merhaba hanımlar
Kaç gündür hep sıkıntılı haberler verdim,hamd olsun Rabbime dün gece değerlerde enfeksiyon epey gerilemiş. Son tahlilkaldı kan kültürü cuma iyi çıkarsa taburcu oluruz inşallah. Rabbim kimseyi hastalıkla sevdiklerinin acısıyla sınamasın
Bonus
Anka
Limonsuzzcay
Feslegen Kokulu Nane
M Musluk Suyu
Rabbim şifa versin canım.Kızlar bu arada hiç yeri gelmedi söylemedim ama benim babam kanser ve kötü huylu. Kemoterapi alıyor. 3 ay kadar alacak sonra iyi olmazsa hastayı yormayalım dedi doktorÖncesinde de Işın ve kemoterapi beraber almıştı ama maalesef beyini sarıyor tümör!
Merhaba hanımlar
Kaç gündür hep sıkıntılı haberler verdim,hamd olsun Rabbime dün gece değerlerde enfeksiyon epey gerilemiş. Son tahlilkaldı kan kültürü cuma iyi çıkarsa taburcu oluruz inşallah. Rabbim kimseyi hastalıkla sevdiklerinin acısıyla sınamasın
Bonus
Anka
Limonsuzzcay
Feslegen Kokulu Nane
M Musluk Suyu
Çok şükür canım.Merhaba hanımlar
Bonus
Anka
Limonsuzzcay
Feslegen Kokulu Nane
M Musluk Suyu
Gözün aydın olsun canım sevindimMerhaba hanımlar
Bonus
Anka
Limonsuzzcay
Feslegen Kokulu Nane
M Musluk Suyu
Çok şükür Canım çok sevindim umarım saglikla çıktık haberini alırız en yakın zamandaMerhaba hanımlar
Bonus
Anka
Limonsuzzcay
Feslegen Kokulu Nane
M Musluk Suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?