- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Sağolasın, ben de bi bakayım o zamanEvet ondan almıştım a101den çok memnun kaldım ben çok iyi geliyor imkan varsa al kullan mutlaka ama jel temizleyicilerle kullan köpükler çok etkili olmadı o cihazlarda
Artık çok uğrayan olmuyor bende şaşkınım vallaBugün pek kimse uğramamış buralara.
Ben öğlen evden çıktım, akşam üzeri 5 gibi geldim ama yorulmusum üst baş temizliginden sonra 1 saat kadar uzanıp dinlendim. Akşam yemeğim de var, artik nasipse isler yarina kaldı.
Hoşgeldin canımBonus yeter bu kadar tatil
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Psikolojik Deliii
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
LuckyMom
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
Yokluğumda sayfada aktif oldunuz (bazılarınız ben yazmadığım için yazmak istemediniz onu da biliyorum )
Bundan sonra ödev vermeye çalışıcam, hiç etiket yapmak gibi niyetim yoktu artık ama ben yokken sürekli aktif olan sizlere etiket yapmaman olmazdı
Eskiden etiket listesinde olup da sırf ödev veriyorum diye yazanlar varmış onu da görmüş oldum :) ben ödev vermeye başladıktan sonra etikete beni de ekle diye gelmesin hiç onlar
Yeni dahil olacaklar için geçerli değil tabi ki bu durum.
Valla ne yapsak toplanmıyor toparlanamıyoruz her şer de vardır bir hayır seni çabuk döndürmek böyle oldu sende bizde umarım hayatımıza kaldığımız yerden döneriz bir yerlerden başlamak gerek yılmamak yıkılmamak bir şekilde yola devam etmek seviliyorsunBonus yeter bu kadar tatil
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Psikolojik Deliii
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
LuckyMom
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
Yokluğumda sayfada aktif oldunuz (bazılarınız ben yazmadığım için yazmak istemediniz onu da biliyorum )
Bundan sonra ödev vermeye çalışıcam, hiç etiket yapmak gibi niyetim yoktu artık ama ben yokken sürekli aktif olan sizlere etiket yapmaman olmazdı
Eskiden etiket listesinde olup da sırf ödev veriyorum diye yazanlar varmış onu da görmüş oldum :) ben ödev vermeye başladıktan sonra etikete beni de ekle diye gelmesin hiç onlar
Canım negooommm seni tekrar burda görmek beni ne kadar sevindirdi anlatamamBonus yeter bu kadar tatil
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Psikolojik Deliii
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
LuckyMom
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
Yaaaa canım negoom hoş geldin yeniden.... yemin ederim nefesin yetti bi gazla bi sürü iş yaptım. Eşim bile yeter artık bırak temizliği dediBonus yeter bu kadar tatil
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Psikolojik Deliii
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
LuckyMom
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
Bonus yeter bu kadar tatil
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Psikolojik Deliii
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
LuckyMom
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
inşallahYeniden inşallah başlarız. Çok seviyorum sizi kızlar
İnşallah canım siz olmadan elim kolum kalkmaz oldu. Bütün işin sırrı sizle yarışmakmis. Sizi gececem diye temizlik yapıyormusum ben.inşallah
Biz de seni tellikcimYeniden inşallah başlarız. Çok seviyorum sizi kızlar
bende burda gaza geliyomusum valla. ev birbirine girdi ölmeyecek kadar yapiyorum isleriİnşallah canım siz olmadan elim kolum kalkmaz oldu. Bütün işin sırrı sizle yarışmakmis. Sizi gececem diye temizlik yapıyormusum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?