Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün pek kimse uğramamış buralara.
Ben öğlen evden çıktım, akşam üzeri 5 gibi geldim ama yorulmusum üst baş temizliginden sonra 1 saat kadar uzanıp dinlendim. Akşam yemeğim de var, artik nasipse isler yarina kaldı.

Artık çok uğrayan olmuyor bende şaşkınım valla

Bonus yeter bu kadar tatil
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Psikolojik Deliii
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
LuckyMom
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella

Yokluğumda sayfada aktif oldunuz (bazılarınız ben yazmadığım için yazmak istemediniz onu da biliyorum )
Bundan sonra ödev vermeye çalışıcam, hiç etiket yapmak gibi niyetim yoktu artık ama ben yokken sürekli aktif olan sizlere etiket yapmaman olmazdı
Eskiden etiket listesinde olup da sırf ödev veriyorum diye yazanlar varmış onu da görmüş oldum :) ben ödev vermeye başladıktan sonra etikete beni de ekle diye gelmesin hiç onlar
Yeni dahil olacaklar için geçerli değil tabi ki bu durum.

Hoşgeldin canım vallahi sen yokken tadı tuzu yoktu.
Beni bir tokatlaman lazım saldim herşeyi

Valla ne yapsak toplanmıyor toparlanamıyoruz her şer de vardır bir hayır seni çabuk döndürmek böyle oldu sende bizde umarım hayatımıza kaldığımız yerden döneriz bir yerlerden başlamak gerek yılmamak yıkılmamak bir şekilde yola devam etmek seviliyorsun

Canım negooommm seni tekrar burda görmek beni ne kadar sevindirdi anlatamam ben henüz evime dönmedim. Allah izin verirse 15-20 gün sonra evime kavuşacağım. Ödevlerini de çok özledim

Yaaaa canım negoom hoş geldin yeniden.... yemin ederim nefesin yetti bi gazla bi sürü iş yaptım. Eşim bile yeter artık bırak temizliği dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…