- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Yok nefesimiz etkilendi yaa boğazlarımız bi tuhaf burunla öyle. Aynen havalar soğuk hava o yüzden mi etki etmiyor nedir anlamadım. Geceden beri açık çok hafif çıkmış koku.kötü mü kokuyor yoksa nefesinizi mi etkiledi? aynı seyi koltuklara yapmistim sıkmıstım yumuşatıcı camları acik tuttum zamanla azaldı ama yazdı o zaman disarida soguk.
Hiç başıma gelmedi valla bilemiyorumKızlar bir şey sorucam. Dün perdeleri yıkadım yumuşatıcı da koydum. Ama o koku bizi mahvetti camlar acık koku çıkmıyor. Bu kokuyu nasıl çıkarırım var mı yöntem
Perdeyi çıkartıp duru suyla durulamami yapsanizYok nefesimiz etkilendi yaa boğazlarımız bi tuhaf burunla öyle. Aynen havalar soğuk hava o yüzden mi etki etmiyor nedir anlamadım. Geceden beri açık çok hafif çıkmış koku.
Tekrar yıkasanız bişey koymadanKızlar bir şey sorucam. Dün perdeleri yıkadım yumuşatıcı da koydum. Ama o koku bizi mahvetti camlar acık koku çıkmıyor. Bu kokuyu nasıl çıkarırım var mı yöntem
Çoook geçmiş olsun canım Allah şifa versinBenim biraz sıkıntılı zamanlardayim ne yazık ki boş gebelik geçirdim ve 2 gün önce kürtaj geçirdim o yüzden pek bir şey yapamıyorum toparlanincaya kadar anca parmaklarım çalışır
Çok teşekkür ederim canimÇoook geçmiş olsun canım Allah şifa versin
2 cam var biri 5 metre biri 4 metre ve kruvaze perde zoe geliyor. Ama yapıcam galibaPerdeyi çıkartıp duru suyla durulamami yapsaniz
Ben hiç yumuşatıcı kullanmıyorum beyaz sirke döküyorum hem yumuşuyor hem kokmuyor kimi makineye zararlı diyor ama hiç sanmıyorum kandırmaca geliyor banaÇıkardım en sonunda perde programında yıkatıyorum. Yumuşatıcı zararlıymış gerçekten halbuki çok severim :)
yaaa bende cok severim asınca cok güzel kokuyor yaÇıkardım en sonunda perde programında yıkatıyorum. Yumuşatıcı zararlıymış gerçekten halbuki çok severim :)
Benim kokulara alerjim var, ben çok az yumuşatıcı koyuyorum tüllere. Tam koyunca o koku benim de nefesimi tıkıyor.Çıkardım en sonunda perde programında yıkatıyorum. Yumuşatıcı zararlıymış gerçekten halbuki çok severim :)
Bende beyaz sirke kullanayim artikBen hiç yumuşatıcı kullanmıyorum beyaz sirke döküyorum hem yumuşuyor hem kokmuyor kimi makineye zararlı diyor ama hiç sanmıyorum kandırmaca geliyor bana
Sana da günaydın canım, güzel bir gün olsun inşaallahHerkese günaydın kızlar güzel ruhumuzun temizlendiği bir haftasonu olsun ödev işiNego 'dan sorulur ama bence ne olursa olsun kalkıp önce bir cilt temizliği ve kremleri sürüp kendimizi iyi hissedip güne başlayalım ki günümüz güzel geçsin
Evet ondan almıştım a101den çok memnun kaldım ben çok iyi geliyor imkan varsa al kullan mutlaka ama jel temizleyicilerle kullan köpükler çok etkili olmadı o cihazlardaSana da günaydın canım, güzel bir gün olsun inşaallah
Cilt temizliği için şu titreşimli silikon temizleyiciler var, hiç kullandın mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?