İnşaallahOooyyý kıymeti büyük inşallah kısmetide büyük gelir
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.Aleykumselam kızlar. Herkese merhaba
Bugun disarida işlerim vardı, dönüşte pazara uğradım, eve gelince aldiklarimi yıkayıp yerleştirdim, akşam yemeğini hazirladim. Bugün böyle geçti.
Yarin da doktor kontrolüm var.
Sensiz olmuyor şef ❤❤23 Ekim Ödevi :
* Buzdolabı temizlemek
* Mutfak masa sandalyesi silmek
Görüyorum ki çoğunluk boşluğa düşüp salmış
Herkes silkelensin kendine gelsin bakalım
Aaa yarın evde yokum ama dönünce ikisinden birini yaparım inşaallah23 Ekim Ödevi :
* Buzdolabı temizlemek
Amin canım, Allah razı olsunAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.
Benim biraz sıkıntılı zamanlardayim ne yazık ki boş gebelik geçirdim ve 2 gün önce kürtaj geçirdim o yüzden pek bir şey yapamıyorum toparlanincaya kadar anca parmaklarım çalışırMutfağı ve dağınıklığı toplamadan yatmıyoruz değil mi.
Misal benim evde her yerde kitaplar tam bir kaos var şimdi
Geçmiş olsun canım.Benim biraz sıkıntılı zamanlardayim ne yazık ki boş gebelik geçirdim ve 2 gün önce kürtaj geçirdim o yüzden pek bir şey yapamıyorum toparlanincaya kadar anca parmaklarım çalışır
❤Sensiz olmuyor şef ❤❤
❤Aaa yarın evde yokum ama dönünce ikisinden birini yaparım inşaallah
Amin canım, Allah razı olsun
❤sen dedin ya geceye kadar bile sürse yaparıkķkkk
Kürtaj olduğunu bilmiyordumBenim biraz sıkıntılı zamanlardayim ne yazık ki boş gebelik geçirdim ve 2 gün önce kürtaj geçirdim o yüzden pek bir şey yapamıyorum toparlanincaya kadar anca parmaklarım çalışır
geçmiş olsun.Benim biraz sıkıntılı zamanlardayim ne yazık ki boş gebelik geçirdim ve 2 gün önce kürtaj geçirdim o yüzden pek bir şey yapamıyorum toparlanincaya kadar anca parmaklarım çalışır
Çok üzüldüm bilmiyordumNego babasını kaybetti ondan dolayı bi süre uzak kalicak burdan
Amin teşekkürler canım yazmadım buraya ilk günler hele çok daha zordu duygusal olarak çok çok kötüydüm ama şimdilerde daha da toparladım ama agrım çok bu arada.. Allahım kimseye yaşarmasın insallahKürtaj olduğunu bilmiyordumçok geçmiş olsun... Ben de daha önce kürtaji yaşamış biri olarak; Rabbim inşaallah bu günleri unutturacak hayırlı, güzel haberler nasip etsin
cok geçmis olsun.Amin teşekkürler canım yazmadım buraya ilk günler hele çok daha zordu duygusal olarak çok çok kötüydüm ama şimdilerde daha da toparladım ama agrım çok bu arada.. Allahım kimseye yaşarmasın insallah
Ayyy negooom Allah razı olsun ders boş diye kaynatan öğrenciler gibiydik yarın evdeyim yaparım inş23 Ekim Ödevi :
* Buzdolabı temizlemek
kötü mü kokuyor yoksa nefesinizi mi etkiledi? aynı seyi koltuklara yapmistim sıkmıstım yumuşatıcı camları acik tuttum zamanla azaldı ama yazdı o zaman disarida soguk.Kızlar bir şey sorucam. Dün perdeleri yıkadım yumuşatıcı da koydum. Ama o koku bizi mahvetti camlar acık koku çıkmıyor. Bu kokuyu nasıl çıkarırım var mı yöntem
Sağ ol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?