Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.

Mutfağı ve dağınıklığı toplamadan yatmıyoruz değil mi.
Misal benim evde her yerde kitaplar tam bir kaos var şimdi
Benim biraz sıkıntılı zamanlardayim ne yazık ki boş gebelik geçirdim ve 2 gün önce kürtaj geçirdim o yüzden pek bir şey yapamıyorum toparlanincaya kadar anca parmaklarım çalışır

Benim biraz sıkıntılı zamanlardayim ne yazık ki boş gebelik geçirdim ve 2 gün önce kürtaj geçirdim o yüzden pek bir şey yapamıyorum toparlanincaya kadar anca parmaklarım çalışır
Kürtaj olduğunu bilmiyordum çok geçmiş olsun... Ben de daha önce kürtaji yaşamış biri olarak; Rabbim inşaallah bu günleri unutturacak hayırlı, güzel haberler nasip etsin

Kürtaj olduğunu bilmiyordum çok geçmiş olsun... Ben de daha önce kürtaji yaşamış biri olarak; Rabbim inşaallah bu günleri unutturacak hayırlı, güzel haberler nasip etsin
Amin teşekkürler canım yazmadım buraya ilk günler hele çok daha zordu duygusal olarak çok çok kötüydüm ama şimdilerde daha da toparladım ama agrım çok bu arada.. Allahım kimseye yaşarmasın insallah

23 Ekim Ödevi :

* Buzdolabı temizlemek
* Mutfak masa sandalyesi silmek

Görüyorum ki çoğunluk boşluğa düşüp salmış
Herkes silkelensin kendine gelsin bakalım
Ayyy negooom Allah razı olsun ders boş diye kaynatan öğrenciler gibiydik yarın evdeyim yaparım inş
Cumamız da mübarek olsun

Kızlar bir şey sorucam. Dün perdeleri yıkadım yumuşatıcı da koydum. Ama o koku bizi mahvetti camlar acık koku çıkmıyor. Bu kokuyu nasıl çıkarırım var mı yöntem
kötü mü kokuyor yoksa nefesinizi mi etkiledi? aynı seyi koltuklara yapmistim sıkmıstım yumuşatıcı camları acik tuttum zamanla azaldı ama yazdı o zaman disarida soguk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…