- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Etiketi görünce direk süpürge ve toz bezini kaptım elimeBonus yeter bu kadar tatil
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Psikolojik Deliii
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
LuckyMom
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
Yokluğumda sayfada aktif oldunuz (bazılarınız ben yazmadığım için yazmak istemediniz onu da biliyorum )
Bundan sonra ödev vermeye çalışıcam, hiç etiket yapmak gibi niyetim yoktu artık ama ben yokken sürekli aktif olan sizlere etiket yapmaman olmazdı
Eskiden etiket listesinde olup da sırf ödev veriyorum diye yazanlar varmış onu da görmüş oldum :) ben ödev vermeye başladıktan sonra etikete beni de ekle diye gelmesin hiç onlar
Yeni dahil olacaklar için geçerli değil tabi ki bu durum.
Hoşgeldin canım iyiki döndün. Malesef birşekilde herşeye rağmen devam etmek zorundayız hayata gel kafan azda olsa dağılır. Bende birkaç gündü yoktum. Okuduysan taşınma işlerine giriştik kafam 1 milyonBonus yeter bu kadar tatil
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Psikolojik Deliii
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
LuckyMom
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
Yokluğumda sayfada aktif oldunuz (bazılarınız ben yazmadığım için yazmak istemediniz onu da biliyorum )
Bundan sonra ödev vermeye çalışıcam, hiç etiket yapmak gibi niyetim yoktu artık ama ben yokken sürekli aktif olan sizlere etiket yapmaman olmazdı
Eskiden etiket listesinde olup da sırf ödev veriyorum diye yazanlar varmış onu da görmüş oldum :) ben ödev vermeye başladıktan sonra etikete beni de ekle diye gelmesin hiç onlar
Geldiğiniz için o kadar mutlu oldum kiBonus yeter bu kadar tatil
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Psikolojik Deliii
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
LuckyMom
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
Hosgeldin canimmBonus yeter bu kadar tatil
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Psikolojik Deliii
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
LuckyMom
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
Orta da bir tepsi vardır sadece :)Hoşgeldin canımvallahi sen yokken tadı tuzu yoktu.
Beni bir tokatlaman lazımsaldim herşeyi
Can @Negoom
İnşaallahValla ne yapsak toplanmıyor toparlanamıyoruz her şer de vardır bir hayır seni çabuk döndürmek böyle oldu sende bizde umarım hayatımıza kaldığımız yerden döneriz bir yerlerden başlamak gerek yılmamak yıkılmamak bir şekilde yola devam etmek seviliyorsun
Olman lazımdı aslında
Az kalmış evine kavuşmanaCanım negooommm seni tekrar burda görmek beni ne kadar sevindirdi anlatamamben henüz evime dönmedim. Allah izin verirse 15-20 gün sonra evime kavuşacağım. Ödevlerini de çok özledim
Hey maşallahYaaaa canım negoom hoş geldin yeniden.... yemin ederim nefesin yetti bi gazla bi sürü iş yaptım. Eşim bile yeter artık bırak temizliği dedi
VallahiNego sensiz sayfanın tadı yok. Sayfasiz sitenin tadı yok. Arkadaşlık dostluk çok önemliymiş bir kez daha anladım.
Bizde seniYeniden inşallah başlarız. Çok seviyorum sizi kızlar
Hesap numaramı yazıyorum hemenbende burda gaza geliyomusum valla. ev birbirine girdi ölmeyecek kadar yapiyorum isleri
Etiketi görünce direk süpürge ve toz bezini kaptım elime
Şükür kavuşturana
Gözün aydın canım. Taşınmayı severim ben. Her yer baştan aşağı temizlenir, eşyalar düzenli bir şekilde yerleştirilir mis gibiHoşgeldin canım iyiki döndün. Malesef birşekilde herşeye rağmen devam etmek zorundayız hayata gel kafan azda olsa dağılır. Bende birkaç gündü yoktum. Okuduysan taşınma işlerine giriştik kafam 1 milyonödevlere katılamaya bilirim düzen yok çünki heryer koli ama illaki iş çok sende buradaysan biz burdayız :) evi taşıyınca ödevlere başlarım inşallah ❤
Geldiğiniz için o kadar mutlu oldum ki
Hosgeldin canimm
Ohhh Allah bugünü de tekrar gösterdi bize elhamdulillah. Yine hissetmişsin dün banyodaki sifonun değiştiğini. Dün üstünkörü sildim ama bugün tekrar silerim diyordum kolay gelsin hepimize
Kolay gelsinOhhh Allah bugünü de tekrar gösterdi bize elhamdulillah. Yine hissetmişsin dün banyodaki sifonun değiştiğini. Dün üstünkörü sildim ama bugün tekrar silerim diyordum kolay gelsin hepimize
Günaydın canımGünaydın çiçekler
Sağol canımın içiKolay gelsin
Bendim gııııı yazamadımBugünün ödevini aldınız mı ziyaretçiler
4 üye biri gizli yani pro, kimsin acaba bir selam ver de sohbet edelim
Günaydın canımGünaydın çiçekler
Tamam sen bizdensinBendim gııııı yazamadım
KuzumÇalışan arkadaşlar bugün bol bol maraton yapar yazarsınız artık :)
Benim de düzen sağlamam lazım eskisi gibi. İçimden gelmiyor ama bir şekil de üstesinden gelicem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?