Düzenli Evimiz & Hayatımız

Etiketi görünce direk süpürge ve toz bezini kaptım elime
Şükür kavuşturana

Hoşgeldin canım iyiki döndün. Malesef birşekilde herşeye rağmen devam etmek zorundayız hayata gel kafan azda olsa dağılır. Bende birkaç gündü yoktum. Okuduysan taşınma işlerine giriştik kafam 1 milyon ödevlere katılamaya bilirim düzen yok çünki heryer koli ama illaki iş çok sende buradaysan biz burdayız :) evi taşıyınca ödevlere başlarım inşallah ❤

Geldiğiniz için o kadar mutlu oldum ki

Hosgeldin canimm

Hoşgeldin canım vallahi sen yokken tadı tuzu yoktu.
Beni bir tokatlaman lazım saldim herşeyi
Orta da bir tepsi vardır sadece :)

İnşaallah
Nego ben yokhhhhmuyum anlamadım.
Olman lazımdı aslında
Canım negooommm seni tekrar burda görmek beni ne kadar sevindirdi anlatamam ben henüz evime dönmedim. Allah izin verirse 15-20 gün sonra evime kavuşacağım. Ödevlerini de çok özledim
Az kalmış evine kavuşmana
Yaaaa canım negoom hoş geldin yeniden.... yemin ederim nefesin yetti bi gazla bi sürü iş yaptım. Eşim bile yeter artık bırak temizliği dedi
Hey maşallah

Vallahi Nego sensiz sayfanın tadı yok. Sayfasiz sitenin tadı yok. Arkadaşlık dostluk çok önemliymiş bir kez daha anladım.

Yeniden inşallah başlarız. Çok seviyorum sizi kızlar
Bizde seni
Nego sensiz bu sayfanın ruhu gerçekten Cook eksik...

bende burda gaza geliyomusum valla. ev birbirine girdi ölmeyecek kadar yapiyorum isleri
Hesap numaramı yazıyorum hemen
Etiketi görünce direk süpürge ve toz bezini kaptım elime
Şükür kavuşturana

Gözün aydın canım. Taşınmayı severim ben. Her yer baştan aşağı temizlenir, eşyalar düzenli bir şekilde yerleştirilir mis gibi
Geldiğiniz için o kadar mutlu oldum ki

Hosgeldin canimm

Ohhh Allah bugünü de tekrar gösterdi bize elhamdulillah. Yine hissetmişsin dün banyodaki sifonun değiştiğini. Dün üstünkörü sildim ama bugün tekrar silerim diyordum kolay gelsin hepimize

Ohhh Allah bugünü de tekrar gösterdi bize elhamdulillah. Yine hissetmişsin dün banyodaki sifonun değiştiğini. Dün üstünkörü sildim ama bugün tekrar silerim diyordum kolay gelsin hepimize
Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…