Düzenli Evimiz & Hayatımız

olur harika fikir
çocukla oyun oynamak da dahil mi peki

acele etme negom zaten yavaş yavaş başlarsın
ne zaman bişeylere baslamakta zorlansam çekmece düzenler kafamı bosaltirim. çekmecelere giriselim mi negom
Çekmecelerin hep elden geçmesi lazım da benim hiç bir şeye isteğim gelmiyor bir türlü
Diyodum ki git tut bişeyin ucundan herkes pasaklanmış nego gelene kadar biraz yardım et. Bi baktım ödev etiketi
Tam denk gelmiş :)
Bugün yapamicam canim kvler bende. Inşallah sonra temizlerim
Gazan mübarek olsun
Biri de benim herhalde yaa. Taşınma- yeni şehre alışma vs derken hiç giremedim siteye şimdi de ödevlere bakıp uygulamaya çalışıyorum
Biri daha çıktı açığa :)
Bende kac Gündür giremiyordum bugün mü başladı ödevler biran heyecanlandım
Evet bugün

Dün eşim olacak adamla tartıştım,sırf temizlik muhabbeti yüzünden.
Bugün yatakları bile toplamıcam diyodum. Şuan yatak topluyorum
Sofram ortada falan.
Hayat enerjimi aldı resmen.
Yaptığını mı beğenmiyor, eleştiriyor mu?

Hoş buldum cancağızım
Evi süpürüp silmem lazım, kendimi iyi hissedersem inşaallah

Can dostum

Kolay gelsin

Sen dinlen canım şu süreçte
Biraz daha iyisin inşallah
Bunlar güreşiyo ama sen sarılma emojisi olarak görSite emojileri çıkmıyo sarılıyom farzet.çok özledim

Biraz daha iyisin inşallah
Bunlar güreşiyo ama sen sarılma emojisi olarak görSite emojileri çıkmıyo sarılıyom farzet.çok özledim
Ortada ki üç noktalı yere bas emojileri oraya saklamışlar
Hamdolsun canım, toparlanmaya çalışıyorum.
Sen nasılsın. Bende özledim

Hayır eleştiri ve ya begenmemezlik değil.
Yaptığım işe saygısi yok. Yoruldum bende.. niye cabalicam ki madalya vermiyolar sonuçta
Kendin için yapıyorsan yap , ben kendim için yaparım yaparsam. Ha diyorsan ki bundan sonra yapmıycam yetti. Yapma gitsin, senden kıymetli değil hiç bir şey

Kendin için yapıyorsan yap , ben kendim için yaparım yaparsam. Ha diyorsan ki bundan sonra yapmıycam yetti. Yapma gitsin, senden kıymetli değil hiç bir şey
Bunu görmem çok geç oldu . Sadece temizlik değil bir çok şeyin dolmuslugu var da bende, neyse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…