Çekmecelerin hep elden geçmesi lazım da benim hiç bir şeye isteğim gelmiyor bir türlüolur harika fikir
çocukla oyun oynamak da dahil mi peki
acele etme negom zaten yavaş yavaş başlarsın
ne zaman bişeylere baslamakta zorlansam çekmece düzenler kafamı bosaltirim. çekmecelere giriselim mi negom
Tam denk gelmiş :)Diyodum ki git tut bişeyin ucundan herkes pasaklanmış nego gelene kadar biraz yardım et. Bi baktım ödev etiketi
Gazan mübarek olsunBugün yapamicam canim kvler bende. Inşallah sonra temizlerim
Biri daha çıktı açığa :)Biri de benim herhalde yaa. Taşınma- yeni şehre alışma vs derken hiç giremedim siteye şimdi de ödevlere bakıp uygulamaya çalışıyorum
Evet bugünBende kac Gündür giremiyordum bugün mü başladı ödevler biran heyecanlandım
Yaptığını mı beğenmiyor, eleştiriyor mu?Dün eşim olacak adamla tartıştım,sırf temizlik muhabbeti yüzünden.
Bugün yatakları bile toplamıcam diyodum. Şuan yatak topluyorum
Sofram ortada falan.
Hayat enerjimi aldı resmen.
Tık tık tıkmalipina gelirsen 3 kere tıkla. 3 kere üpebilirsin de
Hayır eleştiri ve ya begenmemezlik değil.Yaptığını mı beğenmiyor, eleştiriyor mu?
Biraz daha iyisin inşallahHoş buldum cancağızım
Evi süpürüp silmem lazım, kendimi iyi hissedersem inşaallah
Can dostum
Kolay gelsin
Sen dinlen canım şu süreçte
Tık tık tık
Hayır eleştiri ve ya begenmemezlik değil.
Yaptığım işe saygısi yok. Yoruldum bende.. niye cabalicam ki madalya vermiyolar sonuçta
3noktalar varya onlara bas cikiyo canmBiraz daha iyisin inşallah
Bunlar güreşiyo ama sen sarılma emojisi olarak görSite emojileri çıkmıyo sarılıyom farzet.çok özledim
Ortada ki üç noktalı yere bas emojileri oraya saklamışlarBiraz daha iyisin inşallah
Bunlar güreşiyo ama sen sarılma emojisi olarak görSite emojileri çıkmıyo sarılıyom farzet.çok özledim
Benim ki herkesi sollar,Hangisinin var ki
Kendin için yapıyorsan yap , ben kendim için yaparım yaparsam. Ha diyorsan ki bundan sonra yapmıycam yetti. Yapma gitsin, senden kıymetli değil hiç bir şeyHayır eleştiri ve ya begenmemezlik değil.
Yaptığım işe saygısi yok. Yoruldum bende.. niye cabalicam ki madalya vermiyolar sonuçta
Benim ki herkesi sollar,bedenende ruhen de yoruldum artık..
Gittim canım bebek yoktu salı günü kürtaj oldum toparlanmaya çalışıyorumMerve sen nasıl oldun yazdın belki ama ara ara uzak kaldım burdan doktora gittinmi tekrar
Bunu görmem çok geç olduKendin için yapıyorsan yap , ben kendim için yaparım yaparsam. Ha diyorsan ki bundan sonra yapmıycam yetti. Yapma gitsin, senden kıymetli değil hiç bir şey
Hoşgeldin, iyi ki geldinMutlu pazarlar ❤
Hoşbuldum ❤ özledim hepinizi ❤
Benim ki herkesi sollar,bedenende ruhen de yoruldum artık..
Benimkiyle çarpışır sollarken belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?