Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yer değişikliği iş güç buhran normal ama geçici ne güzel hava değişimin olucak onu düşün oraya gidince ilk yapacaklarını düşün

Taşınma sırası öyle olur normal ama gidince keyfin yerine gelir merak etme

Sabah erken kalktım herkes uyurken evi topladım oğlana ders çalıştırdım kahvaltıyı hazırladım ahaliyi uyandırdım kahvaltı ev toplama yaptım çamaşır yıkandı astım çiçekleri suladim evi süpürdüm sildim toz aldım bulaşıkları yikanacsklari yıkadım gerisi makinays çarşaflari değiştirdim fındık kırdık temizledim ksvurdum onu temizleyip dolduracagim. Şimdi oğlana öğle. Yemeğini yedirdim birazdan banyoyu temizlemeye gireceğim

Benim evin halayına kimsenin evi yetişmez rahat olun :) okadar iş var ama dah 1 hafta var diye toplayamıyorum. Boş oturmayada alışkın değilim.. iş yapsam yarın bişi toplayacam diye yine dağılacak.. neyse koca kişisiyle balkonda çay keyfi yapalım bari buradaki son günlerin tadını çıkaralım. Maratonculara kolay gelsin maratonu bile özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…