Bencil ol. Sana tek diyeceğim bu. Ben artık önce ben diyorum, önce can sonra canan.Bunu görmem çok geç oldu. Sadece temizlik değil bir çok şeyin dolmuslugu var da bende, neyse artık
Hoş geldiniz :)Bende bakım ilham almaya geldim
İşlerim sen neylersinNeydirsin?
Canım benimOrtada ki üç noktalı yere bas emojileri oraya saklamışlar
Hamdolsun canım, toparlanmaya çalışıyorum.
Sen nasılsın. Bende özledim
Canım benim
Çok fazla gizlemişler3noktalar varya onlara bas cikiyo canm
Gittim canım bebek yoktu salı günü kürtaj oldum toparlanmaya çalışıyorum
Öylemi üzüldüm canım çok geçmiş olsunGittim canım bebek yoktu salı günü kürtaj oldum toparlanmaya çalışıyorum
İşlerim sen neylersin
HoşgeldinGeçmiş olsun mervecim inş yeniden sağlıklı bir gebeliğin olur
Boş verin siz onları, benim için çok kıymetli yaptığınız işler. Ben saygı duyuyorum ve elinize sağlık diyorum.
Bir ağaç ürünü olarak hayatına devam edenlerden beklentiye girmeyin
Hoşgeldin
Hoşbuldum ❤ taşınıyomuşsun hayırlı olsun kolaylıklar diliyorum
Amin teşekkür ederim bonuzcum inşallahGeçmiş olsun mervecim inş yeniden sağlıklı bir gebeliğin olur
Teşekkür ederim canım biraz ileri zamanda olmalı bu durumu hem psikolojik hem bedensel olarak atlatmak gerek o zaman sağlıkla nasip olur inşallahÖylemi üzüldüm canım çok geçmiş olsunistiyorsan eğer Rabbim yeniden sağlıklı gebelik,sağlıklı bebek nasip etsin.
aklıma gelince morelim bozuluyor. Heryer koli düzen sıfır hiç hoşlanmıyorum. Neredeyse ben vazgeçecektim..nakliyecilerde uçmuşş amin kuzum inşallah hayırlı olur.
Şamdan öğleden sonra yüksek ihtimal misafir geleceği için benim ortalık topluydu.olur harika fikir
çocukla oyun oynamak da dahil mi peki
acele etme negom zaten yavaş yavaş başlarsın
ne zaman bişeylere baslamakta zorlansam çekmece düzenler kafamı bosaltirim. çekmecelere giriselim mi negom
Bu hafta içinde banyonun duvarlarını silip, dün de duş kabinin, tuvaleti, lavaboyu temizlemiştim. Yetiştirebilirsem bugün evi süpüreceğim o zaman banyonun yerlerine de bir el atmış olurum . :)
Ama üzerime ağır birşey oturmuş gibiyim buara. Ne sosyal medya nede evden birşeyi canım almıyor. Koca kişisi vazgeçtim dese kılım kıpırdamaz üşenirim cevap vermeğe falan filan.. havalardanmı nedendir bilmiyorum tükenmişlik çöktü üzerime kalkmıyor.Ses etme hiç en çok sen istedin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?