Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bunu görmem çok geç oldu . Sadece temizlik değil bir çok şeyin dolmuslugu var da bende, neyse artık
Bencil ol. Sana tek diyeceğim bu. Ben artık önce ben diyorum, önce can sonra canan.
Gecmis gitmiş bundan sonra önce ben de.

Öylemi üzüldüm canım çok geçmiş olsun istiyorsan eğer Rabbim yeniden sağlıklı gebelik,sağlıklı bebek nasip etsin.
Teşekkür ederim canım biraz ileri zamanda olmalı bu durumu hem psikolojik hem bedensel olarak atlatmak gerek o zaman sağlıkla nasip olur inşallah

olur harika fikir
çocukla oyun oynamak da dahil mi peki

acele etme negom zaten yavaş yavaş başlarsın
ne zaman bişeylere baslamakta zorlansam çekmece düzenler kafamı bosaltirim. çekmecelere giriselim mi negom
Şamdan öğleden sonra yüksek ihtimal misafir geleceği için benim ortalık topluydu.
O yüzden kuruyan çamaşırları topladım, yerleştirdim, ufaklığın yazlıklarını kaldırdım, küçülenleri vermek için ayırdım, giysilerini elden geçirdim, katlayıp yeniden dolabına yerleştirdim...
Bir de koridorun açık yerlerini üstten sildim ödev olarak banyoyu temizledim Nego

Bu hafta içinde banyonun duvarlarını silip, dün de duş kabinin, tuvaleti, lavaboyu temizlemiştim. Yetiştirebilirsem bugün evi süpüreceğim o zaman banyonun yerlerine de bir el atmış olurum . :)

Ses etme hiç en çok sen istedin :)
Ama üzerime ağır birşey oturmuş gibiyim buara. Ne sosyal medya nede evden birşeyi canım almıyor. Koca kişisi vazgeçtim dese kılım kıpırdamaz üşenirim cevap vermeğe falan filan.. havalardanmı nedendir bilmiyorum tükenmişlik çöktü üzerime kalkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…