Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çekmecelerin hep elden geçmesi lazım da benim hiç bir şeye isteğim gelmiyor bir türlü

Tam denk gelmiş :)

Gazan mübarek olsun

Biri daha çıktı açığa :)

Evet bugün
Sagol bacım
Bugün ödev yapmadim da yarin bi buzdolabinin icini temizlesem iyi olcak. Ben geriden yapiyorum ödevleri

Paslanirim neydim
bonus iksirinin tarifini paylaşır mısın merak ettim
maşşallahhh

Ben kendimü veremedim ya araya bişeyler girdi şimdi girişicem zaten pazar günü maratonmu olur hırrrr

Bende mutfağı toparladim öyle üstten, bulaşık makinasıni çalıştırdım.
Camasir topladım, belki katlarim.

Depresyona giriş yapılmaktadır

Bi banyo yıkadım. Diğer yerler kendi kendine halay çekiyor. Bulunduğum yeri topluyorum çıkıyorum hooopppp daha fena dağınık öffffff
Ben günün tembeli çalışkanı seçeyim en iyisi
Bir zamanlar bilezik için kendini paralayanlar geldi aklıma, hey gidi

Ben günün tembeli çalışkanı seçeyim en iyisi
Bir zamanlar bilezik için kendini paralayanlar geldi aklıma, hey gidi
Ödevi de üstten yaptim, foşur foşur yıkamak isterdim de
Evi süpürdüm sildim toz aldım falan.
Şuan yemek. Yapıyorum

Bugün 2 makine çamaşır yıkandi, kurudu, katlanmayi bekliyor.
Banyo yıkandı, akşam yemegi için nohut&pilav pisirildi. Birazdan ben duşa gireceğim, sonra yemek ve bulasik faslı derken bugün biter.
Yaklaşık 2 haftadır bulaşık makinem bozuk, Ariston Türkiye'den çekilmiş artık, hicbir yer tamir yapmiyor. Eşim bir yer bulmuş inşallah yarın tamire gelecekler. Koca bir göbekle sürekli çıkan bulaşığı elde yıkamak çok zor ya.
Daha birkaç ay önce de çamaşır makinem bozlmustu onun yenisini aldık taksiti bitmedi. Bebek , hastane masrafları derken bir de bulaşık makinesinin yenisini almak zor olacaktı açıkçası inşallah tamir olur.

inşallah olur hemde eskisinden bile güzel olur.....

Ayyy çok fena ve ariston çekildiyse gelen tamircilerde fazla para ister zaten geldi mi üst üste geliyor herşey aman sağlığınız yerinde olsun bir şekilde düzelir ama yorar işte heleki ayakta durmak belini daha çok ağrıtır allah yardımcın olsun

inşallah olur hemde eskisinden bile güzel olur.....
İnşallah, sağolasın
Yani inslanlar da fırsatçı maalesef canım, bu durumdan istifade edip normalin üstünde fiyat isteyebilirler dediğin gibi. Evet biraz üst üste geldi maalesef ama yapacak birşey yok.
Sağolasın

Ah negom ne güzel seni burda görmek çok sevindim :) Sen yokken gelmek istemedim hiç sen olmayınca içim buruldu uzaktan acı da paylaşılırmış demek ki şimdi bile gözlerim doluyor ne sulu insanım

İyi ki geldin çok sevindim ben seni görünce :) Artık ben de gelirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…