rabbim sağ saglim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah
Amin, Allah razı olsunEn güzel vakitte gelsin inş sağ salim
Amin, Allah razı olsun
[/QUOTE
Allah ikiniz içinde en iyi zamanda kucağına almayı nasip etsin. sen içini rahat tut. sen me kadar relax olırsan bebekte öyle olur. kaşıntıların için uygun bi losyon kullnoyor musun.? ortadaki belirtileri kaldır ki aklıma gelipdurmasın. birde yediklerine dikkat et bazı yiyeceklerde artışı tetikler. gerçi sen çoğunu bizden iyi bilirsin. biz güzel hanerlerle burada sizi bekliyeceğizzzz.
Yapalım döve döve okutması lazım birinin bana artıkIyi geceler ❤ yarın şey mi yapsak akşam 15 sayfa kitap okuma challenge
Muhteşem fikirIyi geceler ❤ yarın şey mi yapsak akşam 15 sayfa kitap okuma challenge
5te bedenim kalktı ruhum uyuyordu oğlum sağ olsun 5 nedir çıldırıcam artıkEn erken bonus mu yazmış en erken o kalkmış demek
bence ezcuk daha yukarı bakmalısınEn erken bonus mu yazmış en erken o kalkmış demek
Hakkaten 5 nedir çok mu erken uyudu5te bedenim kalktı ruhum uyuyordu oğlum sağ olsun 5 nedir çıldırıcam artık
bence ezcuk daha yukarı bakmalısın
Erken uyumaktan değil öğlen uyumadı onun acısı cıktı ama olan bana oluyor vallaHakkaten 5 nedir çok mu erken uyudu
26 ekim ödevi
Baharatlıkları temizlemek
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Psikolojik Deliii
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
LuckyMom
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
Zamani gelmisti26 ekim ödevi
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Psikolojik Deliii
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
LuckyMom
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
günaydın canım ellerine sağlık:) eşim evde olduğu için bütün planlar bozuldu benim de. sadece yemek yapıp bulaşık makinesi çamaşır makinesi işlerini hallettim.Şamdan öğleden sonra yüksek ihtimal misafir geleceği için benim ortalık topluydu.
O yüzden kuruyan çamaşırları topladım, yerleştirdim, ufaklığın yazlıklarını kaldırdım, küçülenleri vermek için ayırdım, giysilerini elden geçirdim, katlayıp yeniden dolabına yerleştirdim...
Bir de koridorun açık yerlerini üstten sildim ödev olarak banyoyu temizledimNego
Günaydın. Dün yemekten sonra tezgahtakileri silmiştim bugün dolaptakileri silecektim iyi geldi :)26 ekim ödevi
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Psikolojik Deliii
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
LuckyMom
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?