Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu arada söylemişmişim hatırlamıyorum ama benim oğlumun tahmini doğumu 5 aralıkta 3 aralıkta doğdu aynı gün olurlar belki

1 hafta ailemin yanına gittim geldim. Geldiğim gün ev temizledim peşine kayınvalidemler köyden geldi getirdiklerini hala yerleştirmeye çalışıyorum sanki gün bana 3 saat nasıl bitiyor anlamıyorum. Tabi bir de işe gidiyorum o ara gün 26 saat oluyor

Banyo yıkamak işim kaldı işlerimi bitirdikten sonra akşam yemeğini hazırladım yedik topladım poğaça hamuru yaptım o mayalaniyor şimdi oğlanı uyuttum eşim duşa girecek o çıkınca temizlerim artık çay vakti

Bu arada söylemişmişim hatırlamıyorum ama benim oğlumun tahmini doğumu 5 aralıkta 3 aralıkta doğdu aynı gün olurlar belki
Canım benimki Aralık'a kalmayacak çok büyük ihtimalle çünkü gebelik kolestazi başladı bende doktorum 36-37 hafta gibi alırız bebeği diyor, eğer bekleyebilirse 38'i bekleyeceğiz en fazla.

Kızlar size bir şey soracağım. Evde yük dolabım yok o yüzden yorganlar battaniyeler bazamin altinda hep simdi kayinvalidem de 3 yorgan getirdi bana ama koyacak yer yok vakumlu yorgan posetlerine koysam bazanin altina atsam posetler ne kadar güvenilir acaba kullanan var mi aranızda?

ben giysiler için kullandım bi ara ama yorgan ve diğerleri için kullanmadım.

Canım benimki Aralık'a kalmayacak çok büyük ihtimalle çünkü gebelik kolestazi başladı bende doktorum 36-37 hafta gibi alırız bebeği diyor, eğer bekleyebilirse 38'i bekleyeceğiz en fazla.
Aaa çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bir çaresi yokmuymuş netten baktım biraz ama nedir ne değildir diye

Bende kullanmadım ve evlenirlerse asla istemiyorum dedim sadece 2 yorganin var bir tanede elyaftan gerisi yük oluyor valla ve hiç denemedim

Aaa çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bir çaresi yokmuymuş netten baktım biraz ama nedir ne değildir diye
Teşekkür ederim canım. Son 2 aydır karaciger enzimlerim yüksek çıkıyor tahlillerde. Tüm kullandığım vitaminleri bıraktık, ilaç olarak da kan sulandirici iğne ve corspin kullanmak zorundayım kanda pıhtılaşma riskim var zaten aşılama tedavisi ile hamile kaldım daha önce ikiz gebelik kaybım var.
Karaciğer enzimlerinin çok yükselmesi son haftalarda Allah korusun bebeğe geçerek ani kalp durmasina sebep olabiliyor. Bu yuzden her hafta kan verip seviyeye bakiliyor. Riskli bir durum olduğu için doktorlar fazla bekletmeden bebeği alıyorlar. Şuan benim değerlerim aşırı yüksek değil ama gebeliğin sonlarinq doğru artan östrojen hormonu, karaciğer enzimlerimi de yükseltiyormus ellerimde ve ayaklarımda kasintilar da basladi. İşte zaman belirleyecek çok yükseldiği anda sezeryan ile alınacak bebek. İnşallah 36'yi bitirsek de doğunca kuvoze vs gerek kalmasa diye dua ediyorum.

Hiç canını sıkma çoğunu bitirdin bir sıkıntı olmadan atlatacaksın inşallah benim arkadaşım 34 haftalık 1,300 kilo ile doğum yaptı aniden suyu gelmişti bebek sadece 1 saat kontrol amaclı kuvoze almışlar iyi olunca hemen anneye vermişler ertesi gün taburcu oldu ve şimdi 2 yaşına girdi bile çok şükür sağlıklı bir sıkıntısı yok ama o zaman annesi çok küçük yaşamaz bu falan demiş o kadar minikmiş kıyafet olmamış hiç falan ama dediğim gibi kuvöze gerek kalmamış inşallah seninde öyle olur canım endişelenme erken diye

İnşaallah canim sağolasın

ben giysiler için kullandım bi ara ama yorgan ve diğerleri için kullanmadım.
Bende kullanmadım ve evlenirlerse asla istemiyorum dedim sadece 2 yorganin var bir tanede elyaftan gerisi yük oluyor valla ve hiç denemedim
Teşekkür ederim cevaplarınız için sanırım deneyip göreceğim. En kısa zamanda almaya çalışacağım
Bi çılgınlık yapıp ütü yap diyor içimden titrek bi ses
Bana da dedi o ses ama dinlemedim kalktım spor yaptım ödevimi yaptım duş aldım ütü kaldı yarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…