- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Günaydınlar26 ekim ödevi
Baharatlıkları temizlemek
Bonus
@pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
@patuli6153
Aktif Lora
@Psikolojik Deliii
cyd86
@Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Yesilb4h4r
@Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
Tam baharatliklarin yanında bildirim açılsın diye gelerken bunlarda tozlanmış silsem mi dedim ve ödev26 ekim ödevi
Bonus
@pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
@patuli6153
Aktif Lora
@Psikolojik Deliii
cyd86
@Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Yesilb4h4r
@Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
UTÜ deyince benimde bir sürü yığıldı ama bugün evi havaya kaldiracagim zamanım ve takatim olur mu bilemedimgünaydın canım ellerine sağlık:) eşim evde olduğu için bütün planlar bozuldu benim de. sadece yemek yapıp bulaşık makinesi çamaşır makinesi işlerini hallettim.
sabah da ütü yaptım.
26 ekim ödevi
Bonus
@pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
@patuli6153
Aktif Lora
@Psikolojik Deliii
cyd86
@Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Yesilb4h4r
@Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
GünaydınGünaydın
Bugün üstün performans bekliyorumbisey yapmadim. kudurmus gibi tembellik ediyorum soriNego yarın depara kalkmayı dusunuyorumm.
Canım
Bugün 2 makine çamaşır yıkandi, kurudu, katlanmayi bekliyor.
Banyo yıkandı, akşam yemegi için nohut&pilav pisirildi. Birazdan ben duşa gireceğim, sonra yemek ve bulasik faslı derken bugün biter.
Yaklaşık 2 haftadır bulaşık makinem bozuk, Ariston Türkiye'den çekilmiş artık, hicbir yer tamir yapmiyor. Eşim bir yer bulmuş inşallah yarın tamire gelecekler. Koca bir göbekle sürekli çıkan bulaşığı elde yıkamak çok zor ya.
Daha birkaç ay önce de çamaşır makinem bozlmustu onun yenisini aldık taksiti bitmedi. Bebek , hastane masrafları derken bir de bulaşık makinesinin yenisini almak zor olacaktı açıkçası inşallah tamir olur.
Çok duygulandım ❤ ne güzel insanlar tanımışım.Ah negom ne güzel seni burda görmek çok sevindim :) Sen yokken gelmek istemedim hiç sen olmayınca içim buruldu uzaktan acı da paylaşılırmış demek ki şimdi bile gözlerim doluyor ne sulu insanım
İyi ki geldin çok sevindim ben seni görünce :) Artık ben de gelirim :)
Sağlıkla doğsun minik ❤Canım benimki Aralık'a kalmayacak çok büyük ihtimalle çünkü gebelik kolestazi başladı bendedoktorum 36-37 hafta gibi alırız bebeği diyor, eğer bekleyebilirse 38'i bekleyeceğiz en fazla.
Evet kullandım. İçine bir kalıp sabun da koyarsan mis gibi kokarKızlar size bir şey soracağım. Evde yük dolabım yok o yüzden yorganlar battaniyeler bazamin altinda hep simdi kayinvalidem de 3 yorgan getirdi bana ama koyacak yer yok vakumlu yorgan posetlerine koysam bazanin altina atsam posetler ne kadar güvenilir acaba kullanan var mi aranızda?
Günaydın ❤Günaydın öğretmeniiimmm..
Günaydın ❤Günaydın
Günaydın kolay gelsin ❤Günaydın. Dün yemekten sonra tezgahtakileri silmiştim bugün dolaptakileri silecektim iyi geldi :)
Günaydın ❤GünaydınlarYakında temizlemiştim yine bi bakınırım kirlenen var mı diye
Kolay gelsin ❤Tam baharatliklarin yanında bildirim açılsın diye gelerken bunlarda tozlanmış silsem mi dedim ve ödev
Kolay gelsin ❤Dolabın içindekileri yeni temizleyip yerleştirmiştim ama tezgahın üstündekiler daha çok el değdiği ve ocağın yanında olduğu için çabuk kirleniyor, onları temizliyim
Günaydın
SağolasınBugün üstün performans bekliyorum
Canım
Umarım yapılır makine
Çok duygulandım ❤ ne güzel insanlar tanımışım.
Hep gel ❤
Sağlıkla doğsun minik ❤
Evet kullandım. İçine bir kalıp sabun da koyarsan mis gibi kokar
Günaydın ❤
Günaydın ❤
Günaydın kolay gelsin ❤
Günaydın ❤
Kolay gelsin ❤
Kolay gelsin ❤
UTÜ deyince benimde bir sürü yığıldı ama bugün evi havaya kaldiracagim zamanım ve takatim olur mu bilemedim
ev cok karisik. o yüzden oda oda ilerlemeyi dusunuyorum ve yaptigim yeri kilitlicem
yaptikca yazicam gaza gelmek icin. salondan basliyorum
sizde temizlenen yeri batiriyodunuz demekannem de böyle yapardı biz kirletmeyelim diye:)
sizde temizlenen yeri batiriyodunuz demek
ne güzel sevap point alcanBen yine ahretlik işler peşindeyüm annemin temizliği yarım kalmış ona yardıma gidiyorum.
Ameliyatlı diziyle benden sağlam
Yapalım döve döve okutması lazım birinin bana artık
O zaman akşama yazarım ne yaptık diye :))Muhteşem fikir
Sabah erkenden yemeğimi yaptım. Kızım okuldan gelince hazır olsun diye. Mutfak akşamdan topluydu, makineyi boşalttım sadece.26 ekim ödevi
Bonus
@pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
@patuli6153
Aktif Lora
@Psikolojik Deliii
cyd86
@Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Yesilb4h4r
@Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
Öhö maraton
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?