Düzenli Evimiz & Hayatımız

günaydın canım ellerine sağlık:) eşim evde olduğu için bütün planlar bozuldu benim de. sadece yemek yapıp bulaşık makinesi çamaşır makinesi işlerini hallettim.

sabah da ütü yaptım.
UTÜ deyince benimde bir sürü yığıldı ama bugün evi havaya kaldiracagim zamanım ve takatim olur mu bilemedim

Dolabın içindekileri yeni temizleyip yerleştirmiştim ama tezgahın üstündekiler daha çok el değdiği ve ocağın yanında olduğu için çabuk kirleniyor, onları temizliyim
Günaydın

bisey yapmadim. kudurmus gibi tembellik ediyorum sori Nego yarın depara kalkmayı dusunuyorumm.
Bugün üstün performans bekliyorum
Canımlar gelmiş şenlenmiş buralar Nego m Bonus um
Canım

Umarım yapılır makine
Çok duygulandım ❤ ne güzel insanlar tanımışım.
Hep gel ❤
Canım benimki Aralık'a kalmayacak çok büyük ihtimalle çünkü gebelik kolestazi başladı bende doktorum 36-37 hafta gibi alırız bebeği diyor, eğer bekleyebilirse 38'i bekleyeceğiz en fazla.
Sağlıkla doğsun minik ❤
Evet kullandım. İçine bir kalıp sabun da koyarsan mis gibi kokar
Günaydın öğretmeniiimmm..
Günaydın ❤
Günaydın ❤
Günaydın. Dün yemekten sonra tezgahtakileri silmiştim bugün dolaptakileri silecektim iyi geldi :)
Günaydın kolay gelsin ❤
Günaydınlar Yakında temizlemiştim yine bi bakınırım kirlenen var mı diye
Günaydın ❤
Tam baharatliklarin yanında bildirim açılsın diye gelerken bunlarda tozlanmış silsem mi dedim ve ödev
Kolay gelsin ❤
Dolabın içindekileri yeni temizleyip yerleştirmiştim ama tezgahın üstündekiler daha çok el değdiği ve ocağın yanında olduğu için çabuk kirleniyor, onları temizliyim

Günaydın
Kolay gelsin ❤

Sağolasın Nego 'cum

UTÜ deyince benimde bir sürü yığıldı ama bugün evi havaya kaldiracagim zamanım ve takatim olur mu bilemedim

benim için yataktan kalkmak giyinmek kahvaltı yapmak kadar sıradan oysaki haftanın yedi günü ütü olur mu yav

Sabah erkenden yemeğimi yaptım. Kızım okuldan gelince hazır olsun diye. Mutfak akşamdan topluydu, makineyi boşalttım sadece.
Üç sepet çamaşır katladım.
Ortalığı süpüreceğim. Baharatliklar hala temizlenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…