Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya korona mıyız neyiz bilmiyorum hepimiz hastayız ateş yok ama. Gripizdir inşallah test yaptıramadık evden çıkmıyoruz hafta sonu.
Inşallah degilsinizdir
Ateş artık belirgin özellik değil. Tat koku kaybı belirgin oldu.

Dün yazlık kışlıklari hallettik. Bayağı uzun sürdü. Baza ve cekyatlarin altını da aradan çıkarmış oldum. Bugün de kahvaltıdan sonra kızımın ödevini yaptırdım. Sonra eve giriştim.
Yatakları topladım, oyuncakları kızım topladı,
Küçük kızım kağıtları yırtıp atmış ablasıyla ilgilenirken, ablası onları da topladı. Ben de ortadaki ıvır zıvırı hallettim.
En son mutfağa giriyorum çünkü mutfağı yapınca diğer yerler kalıyor.
Mutfağı topladım,
Her yeri süpürdüm. Iki sepet çamaşır katladım. Çamaşır makinesini açtım. Deterjan gözünü çok olmadı temizleyeli, yani temiz.
Şimdi de yemek yapıyorum. Herkese kolay gelsin.

O çamaşır katlamak da başka bir eziyet , size de kolay gelsin

Pek hamaratsın maşallah. Hiç sabun yapmadım ama annem kv falan yapar merak edip bakmadım bile

Kızlar sanattandır ne çalışıyorum bir posta çamaşır attım makineye ipte asılı olanları topladım kahvaltı hazırladım tam bitmek üzereydi oğlum cam tabak düşürdü ve kırıldı önce sildim süpürdüm başlamışken tüm evi süpürdüm sonra sildim oğlumun oyuncak gitarının teli kopmus onu yaptım parmaklarım kanadı delinmekten şimdi masayı toplamaya kalktım bir sizede bakayım dedim Nego m ödevi vermişken mutfağı toplarken onuda hallederim benim çamaşır makinesi mutfakta çünkü dahi kolay gele hepinize

O çamaşır katlamak da başka bir eziyet , size de kolay gelsin
Teşekkür ederim
Ben de hiç sevmiyorum ama eskiden elde yıkıyorlarmış sen bir katlamayı mi dert ediyorsun diye avutuyorum kendimi

İçim açıldı okurken,eline sağlık

Fısfısını deniycem
Ben geri dönüşüme vermek için biriktiriyorum ama sabun hiç denemedim
Topiğin çıtasını yükseltiyonuz ya sabun falan

Eline sağlık mis

Doğum olucakmış cyd hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Sağolasın canım Allah razı olsun.
Yanı yok mudur hiç yapan yahu çok merak ettim ama konu dışı ise sormam.
Yakın bir arkadaşım İzmir'i ve İzmir'in Bayindir'a bağlı köyünde evi var. Oradaki kadınlar krndileri zeytinyağlı sabun yapıyorlar tamamen doğal. Arkadaşım gittikçe bana oradan sabun getiriyor sagolsun. Yapmayı hiç denemedim.

Ev(salon, mutfak,hol tuvalet) supuruldu.
Duvarlar, yerler, tuvalet, banyo sirkeli arap sabunu su ile silindi.
Halılar, paspasalar silkelendi.
Koltuk örtüleri de silkelendi, yastıklar pofuduk hale getirildi.
Balkon supuruldu.
Kapı önü dahi çamaşır suyu ile silindi(çöp akmıştı ondan çamaşır suyu kullandim)
Bende bu günlük isler tamam.

Canım keşke bana da sabun getiren olsa en dogalindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…