Inşallah degilsinizdirYa korona mıyız neyiz bilmiyorumhepimiz hastayız ateş yok ama. Gripizdir inşallah test yaptıramadık evden çıkmıyoruz hafta sonu.
Hosbulduk teşekkür ederim❤athena hoşgeldin maşallah hamaratmışsın
Yanı yok mudur hiç yapan yahu çok merak ettimTopiğin çıtasını yükseltiyonuz ya sabun falan
O çamaşır katlamak da başka bir eziyet , size de kolay gelsinDün yazlık kışlıklari hallettik. Bayağı uzun sürdü. Baza ve cekyatlarin altını da aradan çıkarmış oldum. Bugün de kahvaltıdan sonra kızımın ödevini yaptırdım. Sonra eve giriştim.
Yatakları topladım, oyuncakları kızım topladı,
Küçük kızım kağıtları yırtıp atmış ablasıyla ilgilenirken, ablası onları da topladı. Ben de ortadaki ıvır zıvırı hallettim.
En son mutfağa giriyorum çünkü mutfağı yapınca diğer yerler kalıyor.
Mutfağı topladım,
Her yeri süpürdüm. Iki sepet çamaşır katladım. Çamaşır makinesini açtım. Deterjan gözünü çok olmadı temizleyeli, yani temiz.
Şimdi de yemek yapıyorum. Herkese kolay gelsin.
Pek hamaratsın maşallah. Hiç sabun yapmadım ama annem kv falan yapar merak edip bakmadım bileBu arada kizlar yakın zamanda mutfaktaki atık yaglardan(biriktiriyorum) sabun yapmak istiyorum . Yağlar doğaya cok zararlı malum. Yapacağım zaman buraya yazarım ve ya yapan var mı yapmayı düşünen? Bırlıkte fikir aliriz.
Tesekkur ederim canım.Pek hamaratsın maşallah. Hiç sabun yapmadım ama annem kv falan yapar merak edip bakmadım bile
Teşekkür ederimO çamaşır katlamak da başka bir eziyet , size de kolay gelsin
Nego tam olarak bu moddaydı.Üzüntümü başka türlü atamıyorum,enerjimi alan tek şey temizlik
İçim açıldı okurken,eline sağlıkMutfak
Halı supuruldu, yerler silindi, toz alındı
Balkonu yıkandı
Çöpkovasındaki çöpler atıldı kova yıkandı yeni poşet takıldı
Kapısı silindi
Salon
Kitaplık düzenlendi
Balkon yıkandı
Kapısı silindi
Oturma Odası
Beyin spor aletleri düzenlendi yerlerine koyuldu
Kapısı silindi
Yatak Odası
Şifonyer üzeri düzenlendi
Kapısı silindi
Çamaşır Odası
Çamaşır yıkandı asıldı
Çamaşır makinesinin deterjan gözü temizlendi
Elektrikli süpürge yıkandı kurumaya bırakıldı
Kapısı silindi
Banyo ve Wc
Çamaşır suyuyla yıkandı
Kapısı silindi
Evdeki aynalar silindi
Nego
Fısfısını deniycemŞimdi başlıcam temizligeama bende şöyle bir takıntı daha var ki; sirke ve arap sabununa aşığım . Çamaşır suyu artık belki ayda 1 tuvalete. Geri kalan zamanlarda viking tuvalet temizleyici aldım doğal, yeşil şişede mis gibi kokuyor onu döküyorum.
Kendi çok amaclı fisfisimi yaptım.
Içine yarim ölçü ( çocuklara sıktığım portakal, mandalina kabuklarını atmadım; değerlendireyim dedim üzerini geçecek kadar suda kaynattım.) Bu sudan katıyorum. Hem hijyen, hem güzel koku hem de maksat herşeyi değerlendireyim diye. Yarim ölçek de beyaz sirke. Calkaliyorum. Oldu mu sana mis gibi doğal yüzey temizleyici. Heryere sıkıyorum, masa, mutfak tezgahı, dolap yüzeyleri hatta ocak bile siliyorum.
Beni kimyasal ürünler çok tıkar, buna bayılıyorum ama mis gibi.
Bir de ocağını ciflemem, yağ sökücü kullanmam. Cok yagli ise arap sabunu ve karbonat ile ovalar, üzerine yine sirkeli fisfisimdan sıkarım miss olur tavsiye ederim.
Ben geri dönüşüme vermek için biriktiriyorum ama sabun hiç denemedimBu arada kizlar yakın zamanda mutfaktaki atık yaglardan(biriktiriyorum) sabun yapmak istiyorum . Yağlar doğaya cok zararlı malum. Yapacağım zaman buraya yazarım ve ya yapan var mı yapmayı düşünen? Bırlıkte fikir aliriz.
Topiğin çıtasını yükseltiyonuz ya sabun falan
Eline sağlık misDün yazlık kışlıklari hallettik. Bayağı uzun sürdü. Baza ve cekyatlarin altını da aradan çıkarmış oldum. Bugün de kahvaltıdan sonra kızımın ödevini yaptırdım. Sonra eve giriştim.
Yatakları topladım, oyuncakları kızım topladı,
Küçük kızım kağıtları yırtıp atmış ablasıyla ilgilenirken, ablası onları da topladı. Ben de ortadaki ıvır zıvırı hallettim.
En son mutfağa giriyorum çünkü mutfağı yapınca diğer yerler kalıyor.
Mutfağı topladım,
Her yeri süpürdüm. Iki sepet çamaşır katladım. Çamaşır makinesini açtım. Deterjan gözünü çok olmadı temizleyeli, yani temiz.
Şimdi de yemek yapıyorum. Herkese kolay gelsin.
Sağolasın canım Allah razı olsun.Doğum olucakmış cyd hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Yakın bir arkadaşım İzmir'i ve İzmir'in Bayindir'a bağlı köyünde evi var. Oradaki kadınlar krndileri zeytinyağlı sabun yapıyorlar tamamen doğal. Arkadaşım gittikçe bana oradan sabun getiriyor sagolsun. Yapmayı hiç denemedim.Yanı yok mudur hiç yapan yahu çok merak ettimama konu dışı ise sormam.
Canım keşke bana da sabun getiren olsa en dogalindanSağolasın canım Allah razı olsun.
Yakın bir arkadaşım İzmir'i ve İzmir'in Bayindir'a bağlı köyünde evi var. Oradaki kadınlar krndileri zeytinyağlı sabun yapıyorlar tamamen doğal. Arkadaşım gittikçe bana oradan sabun getiriyor sagolsun. Yapmayı hiç denemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?